Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Zvyseni realismu chovani aut v RBR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 82, 83, 84  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus?
Nemohu se dockat
52%
 52%  [ 216 ]
Jsem pro
36%
 36%  [ 148 ]
Je mi to jedno
3%
 3%  [ 16 ]
Jsem proti
7%
 7%  [ 29 ]
Celkem hlasů : 409

Autor Zpráva
CERVENKA Filip

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Marek: Tak možná jsem to troch přehnal, ale taky takovým smykem nejezdí celé pole. A pokud to byl Galli, tak se nedivím. To je polobůh. Very Happy

Jinak teda RC3 už mi příjde trošinku lepší.

Kuba: Toš nevím, jestli 401 to vyřeší, tak si myslím nedosáhneš takového přetížení. Jinak v tom máš samozřejmě pravdu... Ale prostě to vyklouzávání mi v RC2 přišlo docela velké na tu rychlost v jaké jsem jel a poloměr zatáčky.

Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 13:40
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PANCOCHA Jaroslav

To Marek PETER: Já nevím jestli u tebe není nějaký problém s nastavením FF x úhel volantu atd., protože odezva na volant je u nových fyzik zásadně větší než u starých, to je opravdu ihned citelné. Tak (možná se pletu) zkontroluj, zda nemáš někde něco stáhlé, protože opravdu ten volant s tímto táhne o hodně víc.

To Červ: Jak říká Jakub - není možné nějak jednoduše (anebo jsme na to nepřišli) nastavit, aby guma ustřelovala dřív než v dosavadních fyzikách. Proto řešíme omezení max. přetížení snížením "tuhosti" řízení při vyšším zatížení. Je to lepší, než jet jako na kolejích. Jinak teda s RC2 bylo myslím ustřelování už i tak při vyšších rychlostech než v reálu. Myslím, že je nějaký plugin na ukázku přetížení a ten by ti ukázal, že tam máš už přespříliš.

No a co se týče těch smyků ... právě si říkám, že protáhnout vracák jako Galli by po jistém cviku mělo jít a pokud to rozhodně nejde, tak je něco špatně. Ale podotýkám, že toto jsou opravdu dost špatně měřitelné věci, spíš je to o pocitu a názoru.
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 13:59
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ZETAK Dennis

PANCOCHA Jaroslav napsal:

No a co se týče těch smyků ... právě si říkám, že protáhnout vracák jako Galli by po jistém cviku mělo jít a pokud to rozhodně nejde, tak je něco špatně. Ale podotýkám, že toto jsou opravdu dost špatně měřitelné věci, spíš je to o pocitu a názoru.

moj nazor - treba len nastavit vacsiu svornost na diferencialy
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 14:19
ANGELOVIC Jakub

To je jasné, celkově nastavení podvozku udělá dost změnu. jde o to, že chtějí, aby se auto i na default dalo řídit tak, jak chceme

Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 14:39
PLESNIK Martin

CERVENKA Filip napsal:
Marek: Tak možná jsem to troch přehnal, ale taky takovým smykem nejezdí celé pole. A pokud to byl Galli, tak se nedivím. To je polobůh. Very Happy

Jinak teda RC3 už mi příjde trošinku lepší.

Kuba: Toš nevím, jestli 401 to vyřeší, tak si myslím nedosáhneš takového přetížení. Jinak v tom máš samozřejmě pravdu... Ale prostě to vyklouzávání mi v RC2 přišlo docela velké na tu rychlost v jaké jsem jel a poloměr zatáčky.

Jelikož jsem ten příspěvek dával já, tak vím, že to nebyl Gigi ale Ucci Wink
pro neznalé Paolo Andreucci, co momentálně brázdí tratě s Peugeotem 207 S2000 a bezkonkurenčně v Itálii vyhrává jako na běžícím páse...
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 14:49
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SCHWARZ Martin

KUREK Miro napsal:

Počkaj si na nové snehové fyziky.
Ktoré by mali klzať viac Very Happy ...podľa mňa by pneu s hrotmi mali držať lepšie na ľade, ako to máš teraz na Forone Snow.

Jo asi to má být na ledu rychlejší než sníh na šoto. Potom ale SF hodně klouže, nebo jsou finské tratě moc rychlé Very Happy

Udělal jsem srovnání s novou RC3 fyzikou:

http://www.ulozto.cz/xC6hH3w/rbr-nove-fyziky-xls

Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 15:47
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
OSTROVSKY Milan

Prosím s tim že ty auta nezatáčí, hlavně ve vracákách... pohrajte si trochu s těma difama... Je to jak psal už dříve David Kučera... at se zbytečně nehledají chyby tam kde nejsou...
Projžděl jsem Okruh, Peklo 2, PDT a Mlýnky... a dá se to na první dobrou v podě odjet, občas se to v prudké zatáčce nečekaně přetočí... ale chce to jen najet pár kilometrů a dostat to do ruky... takových přetočení je na zavodě vidět spousty....
Velice mile mě to překvapilo na Pekle a hlavně na Mlýnkách... i na první průjezd sem se cítíl bezpečněji než se starou fyzikou s S2000... Opravdu to auto cítí v rukách... Amazing
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 15:49
SABADOS Anton

Příspěvek Předmět: Fyzika C2 v.5 Odpovědět s citátem

nehnevajte chlapi, ale čo ste robili pre boha? testoval som C2 na Bergheim kde som jazdil čas medzi 5:25 - 5:30 a s novou fyzikou pod 6 min to neide ..... to je hrozné ako ide, a okrem to staré setupy nefungujú .... auto sa peruje ako Moskvich, ale bože chráň vôjsť do zákruty s viššiou rýchlosťou lebo hneď je na streche..... úžasné čo ste spravili, ale prestaňte s tým baviť lebo to nemá význam......
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 15:57
PURINO Michal

Příspěvek Předmět: Re: Fyzika C2 v.5 Odpovědět s citátem

SABADOS Anton napsal:
nehnevajte chlapi, ale čo ste robili pre boha? testoval som C2 na Bergheim kde som jazdil čas medzi 5:25 - 5:30 a s novou fyzikou pod 6 min to neide ..... to je hrozné ako ide, a okrem to staré setupy nefungujú .... auto sa peruje ako Moskvich, ale bože chráň vôjsť do zákruty s viššiou rýchlosťou lebo hneď je na streche..... úžasné čo ste spravili, ale prestaňte s tým baviť lebo to nemá význam......

Nehci rejpat, ale stary setupy urcite nepouzivat. A chlapaci se snazej a vsude pisou at se jezdi na default setup..
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 16:19
DOCKAL Stepan

@SABADOS Anton
Než začneš plivat špínu na práci co tu JaPan s Walterem dělají, co takhle si přečíst celé vlákno hm?!
Několikrát bylo jasně zmiňováno, že staré fyziky jsou výrazně a nereálně překoňované atd, atd, atd...

Geofre eWRC RBR Rally Team
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 16:29
SABADOS Anton

DOCKAL Stepan napsal:
@SABADOS Anton
Než začneš plivat špínu na práci co tu JaPan s Walterem dělají, co takhle si přečíst celé vlákno hm?!
Několikrát bylo jasně zmiňováno, že staré fyziky jsou výrazně a nereálně překoňované atd, atd, atd...

doteraz ste tvrdili že na českom plugine sú najreálnejšie fyziky a zato nemáme toľko áut ako inde, lebo nemá kto prerobiť fyziku na českú ( teda na najreálnejšiu ) a zrazu príde niekto a staré fyziky sú nereálne atď, atď atď........
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 16:42
ANGELOVIC Jakub

fyziky na českém pluginu byly reálné s ohledem na původní fyziky které vyšly ve hře.... tyto fyziky se snaží být reálné vůči fyzikám reálných aut.
Ale co, šak pluginů je dost, tak pokud tě to až tak štve, možeš jezdit jinde..nebo cmr:)

Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 17:07
ANGELOVIC Jakub

jinak k tématu.. gumy rc3 na suchém asflatu se chovají jako spíš na mokru. klouže to šíleně:/

Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 18:02
KUREK Miro

Uff toľko moderátorov...

C2 je pre mňa tiež najhoršie jazditeľná na default - asfalt. Posledná verzia.

Zámerne som napísal na default, lebo 90 % jazdcov na defaute nejazdí ani na starých fyzikách...Jazdecké návyky máte na vyladených setupoch.
Teraz chcete porovnávať čom je nová fyzika iná ? A to dokonca rovno na 5 autách ...to je teda odvaha Very Happy
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 18:06
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUCERA Stanislav

Příspěvek Předmět: ds3 Odpovědět s citátem

Cau hosi,doufam ze se to tu nepise ale fakt nemam cas cist vse a jsem rad ze se urvu aspon na tohle,ale k veci,zkousel jsem ds3 wrc a nejede mi vic jak 152-153km/h,to je schvalne a nebo je to defaultem,protoze nove wrc urcite jedou vic jak 150km/h,diky za odpoved
Příspěvek Zaslal: čt květen 24, 2012 20:27
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 82, 83, 84  Další
Strana 45 z 84

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme