Právě je so listopad 09, 2024 13:44
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janz3333
|
Předmět: Problém s volantem Logitech DF GT |
|
|
Zdarec, prosím o pomoc - koupil jsem volant LOGITECH DF GT, ale ve hře nefungují force feedback efekty - volant se pouze vyrovnává do středové polohy, jinak nic. Léta jsem hrál s DF PRO bez problémů, Logitech gaming software mám nainstalováno, navíc s PS3 ten nový volant funguje bezvadně, nicméně kupoval jsem ho kvůli RBR. Řešil někdo podobný problém? Předem díky za každou radu. |
|
|
Zaslal: so květen 26, 2012 20:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
Předmět: |
|
|
I kdyz chapu ze ti tohle nepomuze, i tak ti napisu ze jsem provadel shodny "upgrade" (DFP -> DFGT) a zadny takovy problem u mne nenastal.
Prakticky jsem vlastne jen odpojil DFP, misto nej pripojil DFGT a hral dal. Tedy samozrejme po zakladnim nastaveni v Logitech Profileru (oddeleni pedalu, zeslabeni FF a tak). |
|
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 0:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
nevím kam stím tož sem
Kámoš prodává DFP GT za 1500Kč kdyby měl někdo zájem pište do PM díky |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po prosinec 16, 2013 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTAS Tomas
|
|
|
ahojte, mám logitech force gt. Můžete mi někdo poradit, jak si v nastavení dám plynový pedál až na doraz v tabulce? Při domáčknutí je v tabulce jen ve třičtvrtě a auto je načně líné... |
|
|
Zaslal: po únor 08, 2016 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|