Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
Předmět: |
|
|
hoj . mam novy notebook s win seven. rally championship mi po nacteni rzty spadne , counter strike ani nenajede a RBR ma grafiku jak z roku nula - pismo je uplne deformované a cele to vypadá uplne divne pokud nevite jak to myslim hodim pak screen
pokud nekdo ví tak mi prosím napište - díky moc |
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 20:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
chybejici ovladače na grafiku? |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: pá duben 23, 2010 6:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
asi jo. mi hra jede pekne jen to menu je uplne na prd
zkusim neco stáhnou.jinak dik |
|
Zaslal: pá duben 23, 2010 17:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Po roční pauze jsem se vrátil k RBR, ale neúspěšně. Po načtení v průměru každé druhé RZ mi hra spadne, ze 3 turnajů jsem takto nedokončil ani jeden. Na notebooku mám 64bitové Win7. Neřešil jste někdo podobný problém? |
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOKULIL Jiri
|
Předmět: Win 7 a soubor physics |
|
|
Dovolil bych si jeden dotaz pro technicky zdatnější:
Od přechodu na Win 7 - 64 bit mám potíže se souborem physics.rbz - nepustí mě k žádné změně. Když se pokusím změnit auto a nakopírovat do souboru údaje z cars.ini, vždy mi to vyhodí chybové hlášení. Procházel jsem zabezpečení souboru, ale stále bez výsledku. Nepotýkal se tu prosím někdo s podobnými problémy? |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Jirko jestli to mas ve standart ceste (Program Files/ ....) tak jakakoliv zmena souboru musi byt provadena pod spravcem (spustit jako spravce), takze jestli menis obsah, zkopiruj si fyziku treba na plochu, zmen to a pak to jako spravce prekopni zpet do Program Files |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 12:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
Předmět: Problém s volantem |
|
|
Cau lidi mam na pc Windows 7 home, rbr volant vše funguje, jenže když si nastavim v ovladani nastaveni ve hře jen ruční brzdu a razení a uložim to, tak vš jede. Jenže když hru vypnu a zas zapnu nastaveni je v standartnim tak musim zas vše nastavovat, jak je to možné ? ve windows xp jsem tim problem nemel |
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 15:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...když do něčeho zasáhnu - před ukončením hry se mě zeptá: "Změnil jsi své nastavení - uložit změny ? "
Tebe se neptá,nebo ukončíš hru rychle? |
|
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
Předmět: Problém s volantem |
|
|
Nastavim, dam Esc zepta se mě to jetly chci uložit změny nastaveni , dám ano, spustim si nejakou trat je to dobré, ale jak pak dam normal v menu konec, a pak hru zas spustim tak se to zas změní spátky do standartu , |
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 14:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Tak když dojezdíš - než vypneš hru - zkus najet na Profily a dát Uložit profil. Mám to v angličtině, tak nevím, jak se to přesně jmenuje v češtině. |
|
|
Zaslal: út prosinec 25, 2012 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOKULIL Jiri
|
|
|
ULIK Marek napsal: |
Jirko jestli to mas ve standart ceste (Program Files/ ....) tak jakakoliv zmena souboru musi byt provadena pod spravcem (spustit jako spravce), takze jestli menis obsah, zkopiruj si fyziku treba na plochu, zmen to a pak to jako spravce prekopni zpet do Program Files |
Zkusil jsem to. Zkopčil jsem si soubor na plochu a změna se konečně zaznamenala. Chtěl jsem dát do hry Volvo a složku ZR jsem smazal a zaměnil za složku s fyzikou k Volvu. Ale po uložení a po vrácení physics.rbz do adresáře RBR se změna ve fyzice neprojevila. Tuší prosím někdo, co dělám špatně? Za jakoukoliv radu budu velmi vděčný. |
|
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 1:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Prostě ti okna blokují veškeré úpravy ve složce ProgramFiles, tam nemá hra co dělat, je to tu napsáno několikrát.
Najeď na složku se hrou a celou ji přesuň na druhý disk, popřípadě na C:\
Pak zkus hru, jestli ti bude fungovat už normální ukládání, změna fyzik, čeština atd. |
|
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 9:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
Předmět: Win 7 |
|
|
Tak jsme s kamarádem udělali přítrž padání RBR s hláškou - ovaladač zobrazení kernel mode přestal odpovídat a byl znovu obnoven - po této hlášce - zvuk funkční,ale obraz v háji.
5ešení - udělali jsme v počítači šuplík na HD.koupil jsem si ještě jeden HD a na něj jsem si dal Win XP 32bit. Pokud pracuju na počítači-dam šuplík s Win 7 64bit a pokud chci jezdit,vyndam 7 a našoupnu šuplík s RBR , už jsem odjel asi 10 závodu a žádný pád. |
|
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 20:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
konečne niekto kto prišiel nato, že na RBR lepšie mať bezproblemvý XP, ako furt riešiť problémy na Win 7. ale nato nemusíš používať druhý HD môžeš mať na jednon XP a Win 7, a pri zapnutí alebo po reštartováni Pc klikneš nato ktorú Win. chceš používať... |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: pá březen 08, 2013 15:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
No covece a vidis to, ja to mel presne naopak. Az s Win7 jsem mohl na svym strojku bezproblemove pustit RBR (v c:\games\ ). Pod WinXP se mi trhala grafika (lecba na to ma byt postelovani v BIOSu. Ten ale nemam). |
|
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|