Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus? |
Nemohu se dockat |
|
52% |
[ 216 ] |
Jsem pro |
|
36% |
[ 148 ] |
Je mi to jedno |
|
3% |
[ 16 ] |
Jsem proti |
|
7% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 409 |
|
Autor |
Zpráva |
Walter
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
Předmět: |
|
|
Tak to je bomba! x) |
|
|
Zaslal: so červen 23, 2012 20:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
chlapi, jak to vypadá s dokončovacími pracemi u nových fyzik?
Jde mi o to, že TR už pomalu klepe na dveře a nové fyziky ještě nejsou ani v on-line testech.
Pro mě jsou nové fyziky důležité z důvodu, že se na základě jejich "kvalit" rozhodnu v jaké třídě odstartuju do TR. A toto rozhodnutí nemůžu z pochopitelných důvodů nechat na 14 dnů před startem - nebylo by to zodpovědné ani vůči týmu, který řeší obsazení tříd už dnes.
Předem díky za info.
Edit: díky JaPanovi za info, jdeme se tedy připravovat na starých fyzikách. |
Naposledy upravil FRISTENSKY Jiri dne st červen 27, 2012 13:24, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 12:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Reálně si myslím, že TR pojede na starých. Na srazu TR dohodlo, že se tady rozjedou turnaje a testy s auty, které prozatím na pluginu nejsou a až dle zájmu o tyto turnaje se rozhodne o přepracování pluginových aut (všech) a protože dosud nejsou ani online testy, tak není reálné, že by se do konce srpna připravily všechny auta.
Ano... jiná věc by byla, slovo od ředitele - připravte nejvíce ježděná auta v každé skupině a s nimi to rozjedeme od začátku a další se budou přidávat. Toto slovo ale nepadlo, takže jedem v duchu dohody výše uvedené. Zařízení online testování není v mé ani Walterově kompetenci. |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 13:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANZO Toni
|
|
|
Jake povrchy a kombinace s pneumatikama jsou testovatelny? |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, měly by být všechny a právě je třeba otestovat, kde jsou problémy v kombinaci povrch x pneu. |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Hned par dni po vyhlaseni TR jsem dal ke stazeni testovaci fyziky novych WRCcek, abych ukazal, ze mam snahu zadane fyziky rychle dodat... Doufal jsem, ze to s vedenim pluginu nejak pohne, no asi nepohnulo. |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 16:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
No chtělo by to teď podle mě zapracovat hlavně na tom online testování, ať se vidí, co dělá třeba poškození apod.
EDIT: Jardo, já vím, ale měla to být taková výzva na vedení... Snad se to co nejdřív podaří. |
Naposledy upravil CERVENKA Filip dne st červen 27, 2012 20:37, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: st červen 27, 2012 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jak jsem již psal, nastavit online testování není v našich kompetencích. |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Podle mě by zavedení nových fyzik nemělo záviset na dohodě s pořadateli TR. Koneckonců, je to cup jako všechny ostatní, byť je "oficiální," a pořadatelé by si neměli vybírat, s jakými fyzikami pojedou.
OK, proč nezkusit nové fyziky na Vyhlášení, otestovat je, ale rozhodující slovo by měl mít Wally nebo někdo kompetentní. Jezdci (i jezdci TR) by se prostě přizpůsobili, nebo odešli.
Snad mě nikdo neobviní z vyvolávání flame... |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: st červen 27, 2012 19:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Pořadatelé TR nijak neovlivňují zavedení nových fyzik. Pouze jsme využili sraz TR, protože se tam sejde osobně relativně nejvíce lidí, kteří mj. na pluginu něco znamenají a jejich názor na věc je podstatný.
V podstatě tam šlo o to, že zde jsou nějací fandové nových fyzik, ale taktéž jejich odpůrci a mezi ně patří řada matadorů. A nikdo (Wally, ani nikdo jiný z adminů) si nevezme na triko direktivní přehození fyzik na nové bez nějaké konkrétní odezvy. Dohodli jsme se tedy, že zkusíme nové auta, které prozatím na pluginu nejsou a dle zájmu o turnaje s těmito auty rozhodneme co dál.
Bohužel to prozatím vězí na online testování. Samozřejmě ... administrátoři by měli zvážit přenesení pravomocí na někoho, kdo má čas se tomu věnovat, má na to jisté schopnosti a chuť. Ale o tom je zde zbytečné diskutovat. |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Jestli můžu vstoupit do diskuze a přidat svuj názor na nové fyziky v TR 2012, tak jsem proti. Ne že bych byl úplně proti nějakým novinkám ve fyzikách, ale jestli tady bojujete za tak zásadní změnu, tak by jste (jsme) měli mít komplexní a odzkoušenou sestavu všech aut která budou nominována v TR. A nejenom to. Podle mě by jste měli mít i podporu většiny (těch lepších) jezdců. |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2012 21:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Chtěl jsem napsat přesně to co pan Kala...naprosto s tím souhlasím a podepisuji se pod to...protože jet TR s něčím nevyzkoušeným a hlavně ještě ani zdaleka ne hotovým by byla sebevražda... |
|
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 0:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Pro Team Rally mela auta byt uz hotova a vyzkousena, jenze vedeni pluginu nam jeste porad testy neumoznilo. |
|
|
Zaslal: čt červen 28, 2012 4:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|