Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SKALNIK Matej
|
Předmět: |
|
|
Myslel jsem si to - nema nahodou nekdo zvuk Imprezy s ALS? |
|
_________________ Spangler | ACTUAL LINUX e-RACING TEAM | spangler.cz |
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
Založen: 23. 01. 2008 Příspěvky: 126 Bydliště: Spišska Nová Ves-Slovensko
|
|
|
KOTIK David napsal: |
VONDRA Honza napsal: |
Nemá nikdo odkaz ke stažení na ty fanoušky jak ve hře fandí ?? hledal se na bh motorsportu, ale nic sem nenašel. |
Takže... na bhmotorsports to je!!! http://www.bhmotorsports.com/download/16756 - je to zde. A opět když si někdo nebude vědět rady tak napište to me (PS: je to ono) |
Nema to niekto prosim.BH uz neexistuju tak ak by to niekto niekam hodil,alebo dal aspon odkaz bol ba som vdacny.Vopred dik. |
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 10:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
|
|
|
diky Miro,ale nieje to tam,aspon som to nenasiel.Keby som aspon vedel nazov modu |
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 11:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Karel má pravdu, ale je to určitě součástí audio modu V2.3
Ten je ke stažení zde: http://rbrfan.onlineracing.cz/page/download_modifikace.htm
Je to exe, takže to budeš muset nainstalovat do nějaké nové složky a pak si z ní jen vybrat soubory, které chceš vyměnit (mělo by to být ve složce "ambient"). |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: pá říjen 12, 2012 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAPSANSKY Robert
|
|
|
SOUREK Vaclav napsal: |
Karel má pravdu, ale je to určitě součástí audio modu V2.3
Ten je ke stažení zde: http://rbrfan.onlineracing.cz/page/download_modifikace.htm
Je to exe, takže to budeš muset nainstalovat do nějaké nové složky a pak si z ní jen vybrat soubory, které chceš vyměnit (mělo by to být ve složce "ambient"). |
chlapi diky za rady,ale aj to nejde.Moze to byt tym ze to chcem do RSRBR 2012? |
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRADA Martin
|
|
|
Ano, to možné je. Neboť když si v RSRBR vybereš do hry nějaké auto, tak se při spuštění sám nainstaluje zvuk, který je k tomu autu přiřazen. Jediná možnost tedy asi je z toho velkého množství zvuků, co tam jsou, najít ten správný, který se k danému autu používá a přepsat jej tím žádaným zvukem, tzn. musíš jej přejmenovat na původní název v RSRBR. Pak by to mělo snad fungovat.
Já osobně jsem aplikoval spíš opačný postup, kdy jsem si dle mého názoru vynikající zvuky z RSRBR naházel na instalaci s RBR Czech pluginem. |
|
|
Zaslal: so říjen 13, 2012 8:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Nevíte někdo jak zapnout, resp. zesílit zvuk špéry ve zvuku auta? A slyšel jsem někde i zvuky "šusplechu". Zřejmě to vše lze nastavit, jen nevím kde.
Jedná se mi konkrétně o vozidlo ford fiesta s1600. Stávající zvuk je nějaký "sterilní" |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: ne říjen 20, 2013 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Roman Kudla
|
|
|
Chápu tedy správně, že jsou sice modely a fyziky aut ke stažení, ale jezdí se stále s původními zvuky aut RBR, tedy nejsou zvlášť i zvuky k jednotlivým stahovaným vozům? Docela škoda. |
|
|
Zaslal: ne duben 19, 2015 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
David Tesar
|
Předmět: Navigátor - Pokyny |
|
|
Ahoj. Dost mi v RBR chybí pokyny typu "BRZDA BRZDA Levá 3" nebo "Probrzdi pravou 3" atd. Je nějaká modifikace či Audio pack kde tyto pokyny jsou, nebo to prostě hra nepodporuje a mám smůlu? Dále pak nemám páru o tom, jak vložit nové zvuky CoDrivera, ale to se asi dočtu jinde.
Díky za odpovědi. |
|
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 16:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Honza
|
|
|
Ahoj,zkoušel jsem hledat o něco níže,ale všechny odkazy co tu jsou už nefungují. Neměl by někdo nějaký návod nebo radu ,jak upravit zvuk auta,myslím např. vložení BlowOffValve do Effects.ini ? Zkoušel jsem tam všelicos změnit,ale ve výsledku vůbec žádná změna. Díky za každý názor. |
|
|
Zaslal: st leden 29, 2020 22:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRADIL David
|
|
|
pro BlowOff Valve:
zvuk, který chceš nahrát do hry vlož do složky: Richardburnsrally\Audio\Cars\effect
zkopíruj si název zvuku, který chceš použít, otevři Effects.ini ve složce \Audio\Cars a přepiš BlowOffValve
[CAR::OTHER]
Valve =Audio\Cars\Effects\BlowOffValve[/b] |
|
|
Zaslal: po únor 03, 2020 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PIELESZ Radomir
|