Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vlček Petr
|
Předmět: Pokles v celkovém pořadí |
|
|
Po delší době jsem sedl k turnaji a byl jsem na 22. místě v ČR. Odjel jsem pár turnajů a najednou jsem poklesl o 6 minut zpět.... čím to je? |
|
|
Zaslal: čt květen 25, 2006 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
Předmět: |
|
|
Klesáme všichni, a jestli nepůjdete volit ODS, spadneme ještě níže. |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt květen 25, 2006 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HNIDEK Vaclav
|
|
|
|
|
|
Zaslal: čt květen 25, 2006 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
METRIK Petr napsal: |
Klesáme všichni, a jestli nepůjdete volit ODS, spadneme ještě níže. |
je jedno koho ale hlavne ne komunisty a CSSD |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: čt květen 25, 2006 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlček Petr
|
|
|
no super! dekuji za odpovedi.... |
|
|
Zaslal: čt květen 25, 2006 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Guzzic napsal: |
no super! dekuji za odpovedi.... |
A v jakym poradi, rekordy nebo ranky? Upozornuju, ze do ranku se zapocitavaji casy jen za posledni 3 mesice... |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
Založen: 11. 05. 2006 Příspěvky: 42 Bydliště: Dlouha Trebova
|
|
|
Rad bych se zeptal cim se mi mohlo stat ze jsem sice dojel na prvnim miste v turnaji ale pripocitalo to pohar nekumu jinemu. Je mi to docela divny a jeste mi na to nikdo neodpovedel.Nemuze to byt tim ze jsem ten zavod dojel po ukonceni casoveho limitu turnaje? Ale zase mi je pak divny ze jsem ho mohl rozehrat a pak dokoncit. Muze mi nekdo prosim vas poradit cim se to mohlo stat?Dekuji za odpoved.Nestvalo by me to tak kdyby to nebyl tak debilne dlouhy turnaj.Musel jsem si dat i pauzu na obed Tady je link http://rbr.onlinegames.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=adcfd618335b23fac01156318f7dae3f Diky za odpoved |
|
_________________ Jezdim az se ze me kouri:-) |
Zaslal: st červenec 26, 2006 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
MINAR Petr napsal: |
Rad bych se zeptal cim se mi mohlo stat ze jsem sice dojel na prvnim miste v turnaji ale pripocitalo to pohar nekumu jinemu. Je mi to docela divny a jeste mi na to nikdo neodpovedel.Nemuze to byt tim ze jsem ten zavod dojel po ukonceni casoveho limitu turnaje? Ale zase mi je pak divny ze jsem ho mohl rozehrat a pak dokoncit. Muze mi nekdo prosim vas poradit cim se to mohlo stat?Dekuji za odpoved.Nestvalo by me to tak kdyby to nebyl tak debilne dlouhy turnaj.Musel jsem si dat i pauzu na obed Tady je link http://rbr.onlinegames.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=adcfd618335b23fac01156318f7dae3f Diky za odpoved |
Tuším, že jsem někde četl, že vyhraný turnaj se ti připočítá jen pokud ho dojede nejmíň 5 lidí, což se v tvém případě nestalo...ale ber to s rezervou, jistý si nejsu |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt červenec 27, 2006 21:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
|
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
MINAR Petr napsal: |
Tuším, že jsem někde četl, že vyhraný turnaj se ti připočítá jen pokud ho dojede nejmíň 5 lidí, což se v tvém případě nestalo...ale ber to s rezervou, jistý si nejsu |
To je divny.Kdyz se podivas na toho kdo byl za mnou na 2 miste, tak mu to pohar hodilo a jeste ke vsemu zlatej.To by pak vyloucilo tvoji teorii o 5 lidech v turnaji.Myslim ze jsem i sam dokonce dojel jen se dvouma lidma co cile v nekterem zavode. Ale jinak diky.Chlapy nevite nekdo cim se to mohlo stat ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To je divny.Kdyz se podivas na toho kdo byl za mnou na 2 miste, tak mu to pohar hodilo a jeste ke vsemu zlatej.To by pak vyloucilo tvoji teorii o 5 lidech v turnaji.Myslim ze jsem i sam dokonce dojel jen se dvouma lidma co cile v nekterem zavode. Ale jinak diky.Chlapy nevite nekdo cim se to mohlo stat ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????[/quote]
No mě to taky nepřidalo 2 pohárky v posledním turnaji, co jsem jel...A 5 lidí tam bylo jinak už sem viděl, že pohárky to připsalo, ikdyž jel a dojel turnaj jen jeden člověk, tak nevim, kde se stala chyba...Poradí někdo? |
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 23:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
|
|
|
To jsem rad ze nejsem sam. Nevim jiste jestli se mi to stalo i vickrat ale ted uz si to hlidam. Zkusim napsal jeste primo Walimu ale nevim asi stim nic nezmuze.Uvidime. Porad te nekdo pleas |
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 23:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Pro zapocitani turnaje je potreba start urciteho minimalniho poctu jezdcu a nesmi byt zaheslovany. Dojet muze klidne jen jeden a ma poharek. |
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Hrouda napsal: |
Pro zapocitani turnaje je potreba start urciteho minimalniho poctu jezdcu a nesmi byt zaheslovany. Dojet muze klidne jen jeden a ma poharek. |
aha, takže, pokud je turnaj pod heslem, tak žádnej pohárek nedostanu? No tak to by vysvětlovalo, proč mi to nedalo ani jeden pohárek.. hmm tak dík za info |
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
|
|
|
HARAZIM Jan napsal: |
Hrouda napsal: |
aha, takže, pokud je turnaj pod heslem, tak žádnej pohárek nedostanu? No tak to by vysvětlovalo, proč mi to nedalo ani jeden pohárek.. hmm tak dík za info |
O tom zaheslovanem turnaji jsem vedel ze nedostanu poharek.Pocet zavodniku uz je mi taky znam. Ale podotykam ze jsem skoncil na prvnim miste a ten co byl druhy za mnou tak mel dostal stribrny poharek a dostal muj ZLATY - vylozene jsem se koukl co dostal za poharek.Stejne jako ten treti hrac.Ten byl treti a dostal misto bronzu stribrnej. Co jsem kokal tak jako by me to ani nenadetekovalo v poradi.Pritom tam figuruju na prvnim miste. Nejaky dalsi napad?????Pleas???????? Uz jsem z toho malinko na obavach jestli to propocitava vzdy spravne jak ma, teda dokud se to neobjasni |
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|