Právě je so leden 11, 2025 5:53
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRIC Miroslav
|
Předmět: Penalizace |
|
|
Tak jsem vcera v tymovem testu zajel Chidonhead s Nkem za 3,25,20, coz by byl cesky rekord, akorat, ze jsem po zavode dostal nejakou 20 sekundovou penalizaci a vubec nevim, za co. Behem jizdy se mi tam takovy ten cerveny napis neobjevil. Bohuzel z testu nemam replay, takze to nemuzu reklamovat, ale zajimalo by me, kde se na Chirdonheadu udeluji. Nemam moc pocit, ze by se tam dalo nejak moc zkracovat. V tech sestkach odbockach je stejne vzdycky neco, co tam prekazi, jako treba reklamy nebo krovi... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt březen 30, 2006 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Předmět: |
|
|
jojo stalo se mi přesně to samí ,měl jsem s SUB 06 WRC 3.20.43 a na konci taky 20 sec. ,přesně bez červenýho nápisu za nějakou penalizaci. |
|
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|