Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: WCN 2012 - RALLY DE ESPAÑA WCN 2012 (21.11.-27.11.2012) |
|
|
Máme založený poslední závod letošní sezony.
V celkovém pořadí stále bojujeme o bednu. V S1600 už klucí získali zlatý věnec. Velikánská gratulace.
Pojďme se do nich ještě jednou obout a získat tu bronzovou placku celkově.
Opět mám prosbu na obsazení třídy A8. Zatím jsme druzí, ale reálně si myslím, že bychom Rusy mohli dát. Chce jen mít 3 auta z 5 v cíli na slušných pozicích.
Mára jel parádně, stejně tak Tom. Láďovi napíšu.
Takže abych to shrnul. A8 pojedu já, Ludec, pokud by to šlo tak Mára, Tom a Láďa.
Změny piště do fora. Je zbytečné přicházet o body do celkového pořadí kvůli nedostatečné komunikaci.
Tak "pojď mi, hopa" a ať si potom klidně volají Zadara a Datana Fofriče. |
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
Předmět: |
|
|
Můžu jet, neměl by to pro mě být problém, jen bych tě Méďo poprosil, jestli by jsi mi nemohl poslat vzhledem ke skladbě nějaký rozumný asfaltový setup na čeldu, protože sám na asfalt nic nemám. Email mám myslím vyplněný v profilu, Díky |
|
_________________ re:member |
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
1.E za mnou. Skladba se souhrn všech patlanin, co může být. Bohužel na Plane se to spakovalo a letěl jsem do lesa. Diváci a kola do "BŽ". Doválčeno, ale minuta minimálně ztráta. Snad to bude stačit a ve 2.E dojedem.
POZOR na gumy. PTD před asfaltem už musíte jet slicky, protože pak není možnost měnit gumy. Na posledním Greenhills volte suché, jsou předvoleny media.
Hodně štestí. Přidávám odkaz na turnaj |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: st listopad 21, 2012 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
PETER Marek napsal: |
Můžu jet, neměl by to pro mě být problém, jen bych tě Méďo poprosil, jestli by jsi mi nemohl poslat vzhledem ke skladbě nějaký rozumný asfaltový setup na čeldu, protože sám na asfalt nic nemám. Email mám myslím vyplněný v profilu, Díky |
Přehodíme se stejně jako posledně, akorát doufám, že to stihnu odjet ještě před TR |
|
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Tak mám za sebou první etapu, škoda, že je tam PTD, protože nebýt této RZ, byla by to má životní etapa v RBR...takto to není nic převratného, hodně štěstí všem |
|
|
Zaslal: čt listopad 22, 2012 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ludec a Láďa v A8 parádně. Stejně tak tom. Já se omlouvám, rozhodil mne ten debilní PTD a bylo z toho SRko.
Uvidíme, jak dojede Mára, každopádně za stávající konstelace to rozhodně bude palma vítězství. Takže to už v klidu kluci dovezte. |
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Díkes všem že se snažíme. Ten PTD na asfalt setupu,... to je vidět jak jsou WCN admini sečtělí na pluginu. Některé A8 maj problém v této kombinaci v tom že maj podvozey zaražený dovnitř karoserie. Stále drhneš podvozkem po zemi. Skoky jsou o hubu, páč nevíš jak a kam tě to odrazí... |
|
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 21:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
asi taky záleží na tom, jaké hodnoty máš nastavené v asfalt. setupu. Mě to do PTD s asf. setem nepustilo a měl jsem možnost změnit na šoto ... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: so listopad 24, 2012 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Cíleček, krása pánové |
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Hlásím cíl závodu, celkem bez potíží, téměř všude mi padaly osobáky, takže bych asi měl být spokojený, doufám, že to dotáhnete kluci a Ty Ptíco, že jim ukážeš a přeskočíš mě
Hlavně bych Vám ale strašně moc chtěl poděkovat, za tuto pro mě až neuvěřitelnou možnost a sbírání zkušeností, jste skvělí a já doufám, že tyto zkušenosti ještě zúročím |
|
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 13:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
Díky chlapy za celou sezónu, za kolegy v týmu a skupině a za důvěru reprezentovat. Jsme v cíli. Bedna možná i přes diváky a komplikace bude, tudíž jsme maximálně spokojeni a pojďte zkusit tu bednu urvat. CZ GOGOGO!!! |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: ne listopad 25, 2012 23:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Chlapi, za mě omluva, že jsem neodstartoval do posledního podniku. Ty zasrané bacily nechodí po horách ale po lidech a uniklo mi, že se to vůbec jede
Bylo mi ctí s vámi jezdit a i když to organizátoři wcn trošku nedávali, tak myslím, že to byl pěkný ročník a bylo s kým závodit.
Gratulace všem úspěšným jezdcům |
|
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 7:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Sem v cíli, ale s diváky... v první vracáku na Verte se to začlo koulet... Ale na bednu to bude určo stačit, tak doufám, že to Ludva s Láďou dovezou |
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 10:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Už mě tenhle server pěkně sere pánové. Na poslední RZtu jsem se nedostal protože jsem nemohl dostat dál. Zabžděnost taková že mě to vykoplo pryč... Zkusím Reset ale vzledem k přístupu WCN adminů je pravděpodobnost značně malá. Díky Walli.
PS: teť koukám že mi to nenapsalo ani příjezd do cíle na 14 RZ takže mi to napsalo havárii. Takže na reset nemám nárok. Velebnosti chce se mě blejt. 2x diky Walimu |
|
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Hoj, tak řekl bych, že A8 sme asi vyhráli Jak je to s replayema? Kam se posílají, jestli vůbec? Dík |
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 0:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|