Právě je út listopad 19, 2024 14:10
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NYVLT Karel
|
Předmět: |
|
|
Manager reprezentace se ptá, zda se odesílají replaye. Spíš mi Máro řekni, zda máš vůbec nějaké uložené. Já tam totiž tenhle závod žádný nemám. Mimochodem už téměř půlku sezóny se replaye nekontrolují.
Pavlikovi Steinerů děkuji za suplování Frištových bacilů. Myslím, že teď ten výsledek vypadá, jak má. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: st listopad 28, 2012 7:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
Já vám taky děkuji za pěkný ročník.Škoda že nebyl poslední dobou čas,mohly jsme byt napáskovaný na prvních třech místech ve skupině |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: st listopad 28, 2012 7:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Kódl> myslím, že sem manažerování pustil po třetím nebo čtvrtém závodě, nikdo zájem neměl. Replaye nevím jestli mám, rekonstruujeme byt, takže je pc pěkně pod plachtou a jenom se modlím abych všecko stihl do soboty na druhou etapu TR. |
|
_________________ re:member |
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Kluci díky za výpomoc v A8. Díky velké pomoci Máry a Láďi a Tomáše v posledním závodě jsme to nakonec uválčili na p1 v týmech. Gratuluji všem zúčastněným |
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 20:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|