Právě je so listopad 16, 2024 23:47
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOVARICEK Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Myslím, že ve výsledcích se objevíš až po skončení etapy i s dopočítanou SR a do druhé etapy by Tě to mělo pustit. Nejsi ovšem sám, kdo má problém s Lernovcem! I Pavel Hejtmánek z našeho týmu má stejný problém! Spadlo mu to ve všech testech i v samotném závodě. Mezi jednotlivými testy odinstaloval textury, provedl přeinstal Monteklandu a nepomohlo. Po testech komplet přeinstaloval celou hru, znova Montekland a textyry, ale v závodě zase pád na stejném místě! Dle jeho slov mu to v loňském ročníku fungovalo a od té doby s hrou nic neprováděl. Je škoda, že tu není nikdo kdo by věděl z DMP vyčíst kde je chyba a dokázal Vám kluci pomoci. |
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 11:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PELANEK David
|
Předmět: Pád na domácí rallye |
|
|
Tak mě technika zradila již na 3. zkoušce |
|
_________________ Montek Czech RBR Team - Lancer Evo 8 |
Zaslal: st listopad 28, 2012 12:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
KOVARICEK Miroslav napsal: |
Myslím, že ve výsledcích se objevíš až po skončení etapy i s dopočítanou SR a do druhé etapy by Tě to mělo pustit. Nejsi ovšem sám, kdo má problém s Lernovcem! I Pavel Hejtmánek z našeho týmu má stejný problém! Spadlo mu to ve všech testech i v samotném závodě. Mezi jednotlivými testy odinstaloval textury, provedl přeinstal Monteklandu a nepomohlo. Po testech komplet přeinstaloval celou hru, znova Montekland a textyry, ale v závodě zase pád na stejném místě! Dle jeho slov mu to v loňském ročníku fungovalo a od té doby s hrou nic neprováděl. Je škoda, že tu není nikdo kdo by věděl z DMP vyčíst kde je chyba a dokázal Vám kluci pomoci. |
Tak kolegové z mého týmu tvrdí opak, pokud mám v 1.E DNF, tak nepojedu ani druhou, což považuju za totální blbost. Jsem zvědavý na odpověď vedení. Já mám RBR holé, nic tam nepřidávám, vloni mi to nepadalo, letos ano, ale pouze Montekland. Vzhledem k tomu, že z DMP souboru to asi nikdo "číst" nechce nebo neumí, předpokládám "politicky přijatelnou" odpověď, že je problém v mém železe (HW-PC), mimochodem, cca rok "starém". Hoši, tohle mi opravdu sere..... |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: st listopad 28, 2012 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
S "Havárií na RZ1" se to má tak: Standardně to jezdce při pádu hry na RZ1 do druhé etapy nepustí. Pokud se mi někdo ozve, že mu to padlo na RZ 1. můžu povolit reset s domluvou, že jezdec po resetu odstoupí v průběhu první rz. Tím se zapíše do výsledků a do druhé etapy může klidně nastoupit. Pokud dojde k pádu na trati na jakékoliv další RZ, tak už to do druhé etapy pustí bez problémů. Po nastoupení do druhé etrapy to jezdci automaticky dopočítá čas SR za neodjeté zkoušky první etapy.
Takže v případě Mirka Vnoučka a cca 4 dalších nebude problém s nástupem do druhé etapy. |
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Zdar, nepustilo mě to do druhé etapy i po přeinstalování balíčku od Monteku, důvod - Nesprávné textury. Zkuste to někdo, jestli vám to jde! |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARKO Tibor
|
|
|
Zdarec. Taky mne to nechce pustit a píše mi to samé co Mirovi - Nesprávné textury. |
|
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
SENK Michal napsal: |
S "Havárií na RZ1" se to má tak: Standardně to jezdce při pádu hry na RZ1 do druhé etapy nepustí. Pokud se mi někdo ozve, že mu to padlo na RZ 1. můžu povolit reset s domluvou, že jezdec po resetu odstoupí v průběhu první rz. Tím se zapíše do výsledků a do druhé etapy může klidně nastoupit. Pokud dojde k pádu na trati na jakékoliv další RZ, tak už to do druhé etapy pustí bez problémů. Po nastoupení do druhé etrapy to jezdci automaticky dopočítá čas SR za neodjeté zkoušky první etapy.
Takže v případě Mirka Vnoučka a cca 4 dalších nebude problém s nástupem do druhé etapy. |
Dík za vysvětlení a odpověď. |
|
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
KOVARICEK Miroslav napsal: |
Zajímalo by mě, jestli všem, kdo mají "havárie na RZ3", tedy p. Hejtmánek, p. Pelánek, KarNo a já, to spadlo ze stejných, nezjištěných příčin, nebo jestli to KarNo a p. Pelánek vysypali. Hoši, pokud to tady čtete, pošlete mi SZ s popisem, jak /kde) Vám to spadlo (případně jste to vysypali). Dík Mirus. |
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
Tak mě to nepustí hned do první RZ (Šourkov 2) v druhé etapě. |
Naposledy upravil CECH Mira dne čt listopad 29, 2012 9:17, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Souhlas s Mirkem, taktez nespravne textury |
|
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Už jsem našel chybu. Bohužel zásah do db bude možný až kolem jedenácté. Dřív se k tomu Vašek Korál nedostane. Omlouvám se za komplikace. |
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Tak vam preji dobrou noc a hodne stesti pri oprave textur pak si to zkontroluji |
|
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
OK, trpělivost ovoce přináší ,nebo jak to je? , ikdyž v mém případě je to v této rally skoro jedno. Každopádně díky za tak rychlou reakci. |
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 9:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|