Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MALARIK Milos
|
Předmět: |
|
|
a kde sa prosim nachadza ta prospect ridge IIa ?
dik |
|
_________________ Czech Rally Fans RBR Team |
Zaslal: út prosinec 18, 2012 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SPILKA Frantisek
|
Předmět: reset etapy |
|
|
Nechci nikoho honit ani buzerovat včera jsem jel etapu a po dojetí do cíle mi psal čekání na odpověď a pak spojení přerušeno a už jsem se zpět nedostal díky za vyřešení |
|
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 5:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAJEK Michal
|
|
|
Ahoj Franto,
postupoval jsi podle pokynů?
viz.
9.1. O reset turnaje požádá jezdec následujícím způsobem. Zašle e-mail na adresu rbrteamrally@seznam.cz s předmětem zprávy „TR RESET“. Mail musí obsahovat: jméno jezdce ve formátu uvedeném na pluginu RBR Czech, třídu ve které jezdec startuje, tým za který startuje a popis pádu pry. (kdy a jak hra spadla). Zároveň s odesláním mailu jezdec požádá o reset i na stránce závodu podle systému RBR Czech.
9.2. Resety se povolují v případě, kdy dojde k pádu hry při načítání RZ, nebo v servisu. Jezdec má v statutu odstoupení „Nenastoupil na RZ“
9.3. V případě statutu "Nedorazil do časové kontroly na RZ.." musí jezdec nahrát replay z dokončené RZ na web pluginu a může zažádat o reset dle bodu 9.1. Pokud jezdec s vozidlem zastavil před časovou kontrolou bez havárie a poškození vozidla, bude mu povolen reset.
taky mě to spadlo a reset vyřešily skoro hned. |
|
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 6:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPILKA Frantisek
|
Předmět: omluva |
|
|
Omlouvám se všem kterých jsem nějakým spůsobem dotknul .Celé propozice si nepamatuju a jelikož je poslední den odjet první etapu tak jsem nechtěl promarnit čas . Ještě jednou se omlouvá a přizná vám svou vynu. |
|
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 12:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Není nač si je pamatovat, stačí mrknout na oficiální webky |
|
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 15:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
Předmět: spojení |
|
|
S tím spojením je to poslední dobou fakt bída. Nemáte někdo tucha proč to dělá ?? V průběhu hry se to objevuje jako červenej nápis nhoře a v servisu to pak napíše ztrátu sojení. Skoro vždy se to po několika pokusech znovu připojilo, ale zrovna dnes ne - a šup ven z turnaje. Beru každou dobrou radu.
Dík. |
|
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAJEK Michal
|
|
|
tak jsem projel textury celého turnaje a musím teamu IF co je připravovalo vyseknout velkou poklonu. Velmi kvalitní prace. Mam jen asi dva poznatky, co by se mohlo příště dopracovat. Všiml jsem si že pokud vyjedu v japonských RZ ven na sníh, od kol lítá zelený bordel (tráva), pokud by se podařilo změnit barvu na bílou, bylo by to věrohodnější. Taky v některých RZ divaci, kteří tahají auta z příkopů mají šortky a krátká trička. Trochu komické v zasněžené atmosféře. No asi to budou Ostravští rowdies co se otužují jako na bazalech.
Jinak ještě jednou velká poklona.
SKVĚLÁ PRÁCE |
|
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 8:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Michale, jsme rádi že se líbí IF TR, to vždy potěší
Co se týče těch chybiček, tvých poznatků, tak těch je tam mnohem víc a kolikrát i větších, ale vše je nějak o kompromisu mezi vynaloženým časem a výsledkem
Třeba na příští rok se nám podaří vychytat i ty detaily, na které letos už nezbyl čas. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 14:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KREMEN Martin
|
|
|
Opět oblíbený Sweet Lamb v patřičném nastavení - a hned je pole o něco chudší. Po první etapě nadšení, a teď už jen otázka - proboha PROČ zase, když to víme dopředu ? Jenom proto že se to týká menšiny ?
Tak hodně štěstí těm co SL nepadá. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 21:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |