Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAJEK Michal
|
Předmět: |
|
|
ahoj, sice o nic nejde, ale příště by mohla být pro upřesnění přidána informace, kolik fotek jednoho autora lze poslat. Chápal jsem to tak, že každy pošle 1 vybranou fotku...... asi jsem chapal špatně |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 0:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Jsem si toho vědom, ale uvědomil jsem si to bohužel pozdě a jelikož to nebylo v pravidlech od začátku, nechal jsem to tak, aby to bylo spravedlivé.. Za to se omlouvám! |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 13:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Díky IF za skvělý podnik a servis kolem. Přesto, že se mi nedařilo, maximálně jsem si soutěž užil a bavil jsem se. Být takhle připravena každá soutěž, tak rozhodně není problém s účastí. Ale dokážu si představit, co to stojí sil. Za celý Czech Rally Fans RBR team vám všem přeji krásné svátky a šťastný nový rok plný úspěchů, dojetých soutěží a bodíků v teamových kasičkách. PFka zde |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUDEJ Mira
|
Předmět: help |
|
|
Potřebuji pomoc!1etapu mi zamrzlo pc,tak jsem požádal o reset!nyní mi to píše nenalezeno správné nastavení auta!!!???co mám změnit!chtěl jsem rally dokončit!MIRA |
|
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 23:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Dobré ráno, předposlední shrnutí IF Rally si můžete přečíst na našich stránkách http://if-motorsport.huu.cz/
A připomínám, že běží hlasování do fotosoutěže! |
|
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 8:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Zdravím , chci se zeptat jestli někdo měl problém se Sweetem , nainstaloval jsem pro druhou etapu balíček textur ( v prvni etapě jsem měl od Lukáše z IF samotné textury a zvlášť jsem dával SM pro mě lepší že mi to nerozhazuje fyziku aut , jel jsem obyč turnaj a spadl mi Sweet tak jsem smazal texturu Sweetu a Sweet jel , ale bez textury mě to do druhé etapy nepustilo , tak jsem stáhl balíček textur a do turnaje jsem se dostal ale bohužel mi Sweet padá po načtení základny kdy se má ukázat auto se neukáže a zůstane černá obrazovka a RBR neodpovídá ) , ví někdo co s tím ? Lukáš měl ten samí problém ale po nainstalování balíčku mu Sweet šel normálně , mě ne , a nikdy jsem se Sweetem problém neměl |
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Zkusil bych balíček nainstalovat někde mimo rbr a maps z něj si nahodit ručně.Většinou s instalátorem problém nemám,ale tentokrát mě to taky pořád padalo a některé rzty nešly.Toto mě pomohlo. |
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 17:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Reslíku, Kuba je na trati, takže díky, my už jsme totiž taky nevěděli, co mu poradit |
|
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Honzo dík moc , nakonec to šlo , ale štěstíčko , poprvé mi to taky spadlo a na po druhý už se to chytlo , dík moc |
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRICH Jan
|
|
|
Chtěl bych poděkovat týmu IF za parádně připravený podnik..Hodně mě limituje neznalost některých tratí ale i přes smolné vypadnutí ve 20rz jsem si to užil..Trefil jsem pořadatele který utíkal z trati a následně jsem zavadil o břeh který mě přesně nasměroval do stromu.. |
|
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEK Marek
|
|
|
Cíl jsem tentokrát nevyděl, ale vyděl jsem skvěle uspořádanej podnik z nádhernýma texturama, takze moc díky IF ákům za super závod. |
|
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Ahoj, poslední shrnutí z IF Rally najdete na našich stránkách : http://if-motorsport.huu.cz/
Dnes je poslední možnost hlasovat do fotosoutěže, tak podpořte svého favorita.
Díky všem za účast v soutěžích i v hlasování. Doufám, že se vám náš podnik líbil a budete na něj rádi vzpomínat. Přeju vám pohodové Vánoce a v novém roce na tratích TR naviděnou!! |
|
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
To my Vám děkujeme, já si troufnu říct, že od doby, co jezdím TR(teď nevím jestli už je to 2. nebo 3. sezona) to byl nejlépe zorganizovaný závod |
|
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 11:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
Předmět: super závod |
|
|
Vim, že nejsem první a určitě ani poslední kdo vám tady seknul poklonu, ale musím se taky přidat. Sice bylo hodně "hnusně" ale přesto krásnej závod. Fak moc pěkně nachystaný. Takže GRAT a i k výsledkům.
A mějte se všichni fanfárově dyš sou ty Vánoce |
|
|
Zaslal: ne prosinec 23, 2012 18:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|