Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus? |
Nemohu se dockat |
|
52% |
[ 216 ] |
Jsem pro |
|
36% |
[ 148 ] |
Je mi to jedno |
|
3% |
[ 16 ] |
Jsem proti |
|
7% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 409 |
|
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Ne Jirko, bez hacku si nové fyziky nezajedeš. Věc se má tak - ono jde samozřejmě udělat nové auta i bez hacku, to jsme zkoušeli např. u Kresty a i s tím se dá slušně jet. Jenže hack skýtá další rozšíření RBR, které by bez něj nebylo vůbec možné. Zejména reálnou křivku tlumiče, skutečné rampové dify, ručku pro zadohraby a pak přítlak na zadní kola dle rychlosti. Připravíme se absencí hacku o tyto vylepšení, které Walter vymyslel ? Já myslím že by to byla škoda a že je pouze třeba prostě přijít na to, co s hackem, případně angažovat schopného programátora, aby ty výpočty a algoritmy, které Walter demonstruje v tomto hacku dal do stabilněji použitelné podoby. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Jirko dal koment k novým fyzikam ..bez hacku, ale ako postupovať som písal o riadok vyššie nad jeho príspevkom. Je potrebné spustiť hru v okne, tak aby bolo vidieť okno hacku. Ak sa tam neobjavia uvedené poznámky, tak hack nefunguje. A testovať so štandartným setupom. Je to tak Jardo ?
Možno by som skúsil do(pre)inštalovať Microsoft Visual C++ z tejto stránky podľa používaného systému win:
http://support.microsoft.com/kb/2019667 |
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
JaPane, ty readme errory hrají nějakou roli na funkci Hacku? Já jen, ať nechválím něco, co mi třeba nefunguje |
|
_________________ re:member |
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 14:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Errory sa objavia až po zatvorení RBR...teda aspoň u mňa, takže už nemajú žiadny význam. Pred spustením hry sa však musí hack zatvoriť a znova spustiť. Ak sú errory na začiatku, hack nie je funkčný.
Hlavne, že som to pár príspevkov dozadu napísal, ako to postupne nabehuje
Toto je výpis Fabie S2000
|
|
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2012 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Dave
|
|
|
Zkoušel jsem až teď Fabii a je to paráda! |
|
|
Zaslal: út leden 01, 2013 10:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Petr
|
|
|
Po krátkým testování bych řekl, že Fabie je podle mě až dost suverénní v nízkých otáčkách (1200kg je s posádkou nebo jen auto? ), také je možné rozjet se z volnoběhu pouhým zařazením rychlosti (zvlášť na šoto, kde si to pomůže podhrábnutím). Fiesta se mi zdá taková trošku neklidná, víc "tančící" kolem svislé osy, možná by to ale vylepšil i jiný setup - jezdil jsem standardní. Fiesta byla verze z asi 26.12., Fabii jsem stáh dneska.
Ale celkově vzato jsou ty fyziky už výrazně lepší než byl originál |
|
|
Zaslal: út leden 01, 2013 19:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gašpo
|
|
|
Chlapci kde sťahujete tú Fabiu?
Medzi autami v "Downloads" stále trčí fyzika rok stará. |
|
|
Zaslal: út leden 01, 2013 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Martin
|
|
|
Zkoušel jsem Ford Fiesta WRC. Moje dojmy:
Oproti Focusu WRC co jsem doted jezdil je Fiesta podvozkově lepší (možná je jen lepší setup), líp to žehlí díry a skoky. Co se týká přilnavosti v zatáčkách tak u Focusu se současnou fyzikou stačí v podstatě zatočit volantem do směru kam chci jet a přidat plyn a nemusím se o nic starat. Fiestu musím mnohem víc řídít, nestačí jen přidat plyn. Je taky výkonově slabší to je jasné všem. Docela je taky problém při brzdění naplno - auto se nedá řídit (nemá ABS) oproti zvyklostem s Focusem. Možná to časem vychytám, ale teď když se dostanu s Fiestou do velkého smyku tak už skoro nemám šanci to ukočírovat
Nevím jestli se tak chová auto v reálu, jen jsem srovnal stávající fyziku WRC s tou novou. |
|
_________________ Ford Focus WRC 2006 |
Zaslal: út leden 01, 2013 20:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
VANEK Martin napsal: |
. Docela je taky problém při brzdění naplno - auto se nedá řídit (nemá ABS) oproti zvyklostem s Focusem. Možná to časem vychytám, ale teď když se dostanu s Fiestou do velkého smyku tak už skoro nemám šanci to ukočírovat |
Jen tak BTW, jaké ABS?
Je fakt, že se mi zdám že to brzdí až moc dobře, líp než současná WRCa, hlavně na šoto, v podstatě jsou úseky na RZtách, kde stačí jen pustit nohu z plynu, což se současnýma nejde. Ale zas je fakt, že to jede pomaleji no, tak se to možná jen tak jeví |
|
_________________ re:member |
Zaslal: st leden 02, 2013 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Martin
|
|
|
Určitě to brzdí líp. Ať už je to nižší hmotností, či v důsledku nižší rychlosti v daném místě.
Myslel jsem to tak, že při plném seslápnutí brzdy se kola zablokují |
|
_________________ Ford Focus WRC 2006 |
Zaslal: st leden 02, 2013 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
valek - zajdi do setupu a daj si na predne brzdy mensi tlak |
|
|
Zaslal: st leden 02, 2013 21:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
Založen: 16. 02. 2011 Příspěvky: 50 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Opravdu krásné svezení, moc dobrá práce!!! citlvost brzdy sem vyřešil zakřivením osy v menu, taky asi ale zaleží na tom jaký kdo má pedály...
Jen se chci zeptat?
Posunulo se to někam s tím online testováním? (vím, že to není ve vaší kompetenci) Je možnost tomu nějak přispět?? Nebo pracujete na zbytku nových WRC a pak až?? jak tu už někde vzadu zaznělo...
dál
Když chceme z kámošema jezdit víc aut.
nešlo by použít ty poslední verze Fyz. jak byla DS3 WRC a MINI WRC, dát tomu tu poslední ver. pneu a pustit z hackem??? Nebo tam jsou ještě nějaký
zásadní změny??? dík za info...
ještě jednou BRAVO
|
|
_________________ //S4 B6 Avant 4.2 V8 |
Zaslal: út leden 08, 2013 7:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Nemontujte se s tim, fyziky pro DS3 a Mini budou mozna uz zitra.
Zaroven bude update fyzik pro Fiestu a Fabii S2000. Vsechna auta budou ted mit jeste lepsi podvozky. |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2013 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
Návrat nahoru |
|