Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOZA Ludvik
|
Předmět: Spojení selhalo |
|
|
Ahoj závodníci. Po roce jsem se vrátil k RBR. Jak jsem PC před rokem (respektive Operační Systém určený přímo na RBR) vypnul, jsem ho nyní zapnul. Neměnil jsem nastavení žádné komponenty hry, neinstaloval žádný doplněk - jinak řečeno, NEDĚLAL JSEM NIC. RBR funguje, ale při pokusu o přihlášení ve hře na plugin mi plugin píše "spojení selhalo". Web RBR funguje, (zakládal jsem turnaj) login mám správný a neměnil jsem ani nastavení sítě. Plugin se ani nepokouší o spojení, okamžitě mě pálkuje pryč.
Prosím, víte někdo, co to může způsobovat? Neměnilo se nějaké nastavení? Vím, že před dvěma lety se něco muselo "přepsat" v nějakém konfiguračním souboru.
Omlouvám se za OT, ale nevím, kde se jinde zeptat.
Děkuju |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORESOVSKY Jakub
Založen: 03. 06. 2009 Příspěvky: 42 Bydliště: Milovice nad Labem
|
Předmět: |
|
|
Zkus změnit v nastavení pluginu zabezpečené přihlášení na vypnuté, neboli v Richardburnsrally.ini přepsat secure login na false |
|
|
Zaslal: ne leden 06, 2013 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Zkouším si potrénovat a krom velice špatného připojení (čekám tak 3x 4x než se pohnu o kus dál) tak mi to padne třeba mezi výsledky a skočí mi to do nabídky turnajů nepřihlášen... Jak mám odjet TR? 3 pokusy ze 3. Do 10 minut pád a konec. Nepřihlášen... |
|
|
Zaslal: po leden 07, 2013 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Už funguje |
|
|
Ahoj, tak nakonec asi chyba pluginu. Nastavení jsme dle rady změnil - nefungovalo, vrátil zpět, nefungovalo. Vrátil jsem se ke hře po hodině a OK, spojení funguje.
Jak je to s pluginem v současnosti? Ze všech stran padají zmínky o nestabilitě připojení. |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2013 9:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
tak to bych asi neudejchal... jestli ta možnost je, tak bych byl pro, udělení resetu |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2013 15:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Souhlasím Jsem také pro vyjímku, tohle nemůže nikdo ovlivnit a pykat za to by Honza neměl |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2013 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Plně chápu problém (měl jsem taky takovou zkušenost) a jsem za reset. Můžou za to ty otevřené dveře. |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2013 18:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZEK Tony
|
|
|
Na 9 rz peklo po druhem mezičase u nás vypli proud taky dobrý ne? |
|
|
Zaslal: út leden 08, 2013 23:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
Předmět: proč? |
|
|
Zdravím..
Předem bych rád uvedl, že následující příspěvek píšu jako uživatel Pluginu - PAJER Petr a né jako Manažer Kizz-me WRT!!
Tak já vám už fakt nevím..
Asi určitě nejsem sám komu neustále padá připojení na Plugin..
Proč se to děje??
Na rovinu říkám, že RBR fórum nepročítám, takže pokud už o tom byly napsány stohy diskuzí, tak se omlouvám za OT.
Teď se mi po dokončení RZ6 a zobrazení výsledků objevilo "spojení vypršelo" a já už se jen usmál..
Zcela přehlížím stále se opakující problémy s připojením na plugin a stálé mačkání "zkusit znovu" doufaje, že se to už konečně podaří a vy můžete frčet dál..
Otázka na pořadatele:
je mi jasný, že třeba Michal Šenk jakožto organizátor TEAM RALLY nemá páky na to jak zasáhnout do pluginu, aby toto přestalo..
Ale pokud člověk začne vybírat startovné za něco co nefunguje - respektive funguje asi jako naše vláda, tak se začínám zlobit!
Berte prosím v potaz, že je to můj první protest co se týče zpoplatnění TR a ani tak mi nevadí dát jedou za rok 300,- za svou zábavu, ale vadí mi platit za něco co nefunguje a evidentně se s tím nic nedělá..
kam až to půjde..
Mám už na TR minimum času.. testování před TR to už je pro mě něco neznámého.. A když už si najdu chvilku, abych to nějak kvůli klukům z týmu odjel, tak selže plugin.. Ani už nežádám o reset, protože stejně než bych ho dostal, tak už by bylo pro mě pozdě..
PS: Napsaní podobného komentáře jsem zvažoval už při minulé TR, kdy jsem po každé RZ se připojil k Pluginu na 6-10. pokus..
štve mi to..
nečekám, že se něco změní - jen jsem si potřeboval ulevit
Petr Pajer |
|
_________________ .......RALMEN.......
Lada 112 TMS 1.6
.....MANAGER......
->Kizz-me WRT<- |
Zaslal: st leden 09, 2013 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
Souhlasím s Petrem stalo se mi to taky v půlce a asi po pátém "zkusit znovu" se mě to chytlo naštěstí bez pádu. |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: st leden 09, 2013 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Pád připojení |
|
|
Ahoj závodníci... Mám za sebou 10 měsíční pauzu... 10 měsíců jsem za tím neseděl. Už před rokem jsem ale na několika lincích k podnikům psal, že RBR plugin je spojením nestabilní. Ale nikdo mi nikdy neodpověděl...
Myslel jsem, že jsem blb a je to můj problém. Vidím, že není.
Co se tedy děje?
Absolutně bez zlé krve, jak se říká. Za plugin i lidi, co mají ochotu a čas tohle dělat, JSEM OPRAVDU VDĚČNÝ! Opravdu ano. K TR se i přes někdy velké rozčilení pořád vracím. Proč? No protože je SUPER...
Ale přijde mi, že připojení je nějak ignorováno.. Jako by "žádný problém nebyl"..
Je potíž v serveru? Budu jeden z prvních, kdo přispěje na nový...[/b] |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2013 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Tady nejde jen o problém "zkusit znovu" že je server čím dál pomalejší zaznameli už asi všichni. "Proklikat" se dál je čím dál težší. Na to si musí človek nahodit 1 třetinu času navíc. Teť se oběvil daleko větší problém v tom že tě server odhlásí z pluginu kdy se mu zachce. Sedíš si u toho myslíš si jedu další RZ a najednou jsem nepřilhášen... Psal jsem to před 2 dny ale byl jsem smazán. I to je řešení |
|
|
Zaslal: st leden 09, 2013 22:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Nedala by se vzít v potaz myšlenka nějaké sbírky na aktualizaci serveru + další věci přidání nových RZ atd... Je mi jasné že toto má všechno v kompetenci Wally, chápu že už tomu nechce věnovat čas...
Jen mě napadá jestli by nebyla možnost aby si Wally určil nějakou finanční odměnu za kterou by se tyto věci vyřešily... a bud by se ty peníze vybrali, nebo prostě ne...
Ale tímto způsobem jak to teď vše funguje, tak to je začátek konce |
|
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 0:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
píšeme asi všichni do OT: tematu.
kdy už pochopíte že PLUGIN dosluhuje a umírá???
nic nového nebude!!! |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt leden 10, 2013 1:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|