Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
Předmět: |
|
|
MIKULKA Jan napsal: |
NOVY Karel napsal: |
PAVLICEK Petr napsal: |
A čekal jsi až se objeví "stiskněte jakékoliv tlačítko"? Ne, nedělám si srandu, je to jen z vlastní skušenosti Pak vidím další možnost, že by ti někdo poslal celé textury na Francii s nainstalovanym módem jestli jsem se dobře díval má to kolem 80 MB (bez záruky) |
jj chce to trošku trpelivosti, chvíli to trva |
Ja rikam,videl jsem v Maps ty soubory myslim 41-46 byli jako novy,zrovna chvili hned potom co jsem tu Francii naistaloval,Je tam celkem tusim 7 prepsanych souboru (textury.rbz)vcetne Track Setting |
Já se teď díval k sobě a vypadá to že Track Setting se mi neměnil (má jiny datum změny než těch 6 zbývajících souborů) |
|
_________________ Phantom
1972 |
Zaslal: ne květen 28, 2006 19:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALIVODA Jindrich
|
|
|
jaj, takze jsem Mika prudil na dofce, hmmm, ze sorry |
|
_________________ www.kitcarsweb.com
LADA. Vorsprung durch Fahrer.
LADA, Sex and Rock&Roll.
Kizz me!!! (WRT)
Lada 112 TMS 1,6 (Žížala)
NIGHTCLUB MOSKVA |
Zaslal: po květen 29, 2006 8:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
No psal jsem Ti já a to už v pátek a žádná odpověd!!!
Proto to sem Tom psal. Bavili jsme se o tom spolu |
Tak aspon tohle se vyjasnilo - Tomas mi psal na ICQ, jenze jsem ho nemel v contact listu, a moje Miranda je nastavena tak, ze tyhle zpravy nepropousti. Takze, pokud mi pisete na ICQ a nemate autorizaci, nepocitejte s odpovedi
PAVLICEK Petr napsal: |
Já se teď díval k sobě a vypadá to že Track Setting se mi neměnil (má jiny datum změny než těch 6 zbývajících souborů) Shocked |
To je v poradku. Menit se nemusel, je tam originalni pocasi. Ale pro jistotu jsem ho dal i do instaleru. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po květen 29, 2006 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Mohl byste mi někdo poradit ?? Nainstaloval jsem Instaler Francie a vše proběhlo v pohodě, ale ve hře mi to nešlape, píše to ( nesprávné textury ) netušim čim to je . Odinstaloval jsem kvuli tomu celý RBR a znova nainstaloval a i ten instaler jsem naistaloval , ale pořád nic. Už nevim jak dál |
|
|
Zaslal: po květen 29, 2006 18:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
CHAMULA Michal napsal: |
Mohl byste mi někdo poradit ?? Nainstaloval jsem Instaler Francie a vše proběhlo v pohodě, ale ve hře mi to nešlape, píše to ( nesprávné textury ) netušim čim to je . Odinstaloval jsem kvuli tomu celý RBR a znova nainstaloval a i ten instaler jsem naistaloval , ale pořád nic. Už nevim jak dál |
Ok a jak jsi to nainstaloval tak jsi v adresáři *****RBR/RBRMCR_FRANCE dal instaluj.bat a pak 1 a cca 4 -5 min instalace textur v černým okně a pak jsi ho ukončil stiskem nějaký klávesy??? Udělal jsi to takhle pokud ano mělo by to šlapat, ikdyž jsou i problémy s NTFS,ale to už tu Vašek Korál psal někde o dvě stránky dopředu |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po květen 29, 2006 22:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michal Chamula
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Ok a jak jsi to nainstaloval tak jsi v adresáři *****RBR/RBRMCR_FRANCE dal instaluj.bat a pak 1 a cca 4 -5 min instalace textur v černým okně a pak jsi ho ukončil stiskem nějaký klávesy??? Udělal jsi to takhle pokud ano mělo by to šlapat, ikdyž jsou i problémy s NTFS,ale to už tu Vašek Korál psal někde o dvě stránky dopředu |
Přesně takhle jsem to udělal, asle nešlape to. Pořád to píše ty textury nesprávný. Právě včera jsem kvuli tomu odinstaloval a nainstaloval celí RBR a taky nic. tak se zdá že to asi neodjedu |
|
|
Zaslal: po květen 29, 2006 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Prosím poraďte někdo , budu rád. |
|
|
Zaslal: út květen 30, 2006 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Prosím poraďte někdo , budu rád. |
Mno myslim ze nejsi jediny,bouzel se opakuje situace z Nemecka,Budem Prostestovat ???
Delam si srandu,ale fakt to nechapu delam jsem to uplne stejne,jak treba Finsko a tak... Pritom jsem naposled k vuli tomu preinstaloval celou hru,nemel jsem nic puvodniho |
|
|
Zaslal: st květen 31, 2006 16:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Michalovi jsem uz radil pres PM, ale tak to sem opisu:
- V adresari Maps mate soubory track-xx_Y_textures.rbz, xx je cislo od 41 do 46, Y je velky pismeno. Poslete mi velikosti tech souboru, dam vam vedet. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st květen 31, 2006 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
- V adresari Maps mate soubory track-xx_Y_textures.rbz, xx je cislo od 41 do 46, Y je velky pismeno. Poslete mi velikosti tech souboru, dam vam vedet. |
azz na to ze ta mam treba "track-41_M_textures.rbz" |
|
|
Zaslal: st květen 31, 2006 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
az na to ze ta mam treba "track-41_M_textures.rbz" |
|
|
Zaslal: st květen 31, 2006 20:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
no a.....? |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: st květen 31, 2006 20:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
|
|
|
NEMEC Michal napsal: |
no a.....? |
tak jestli to neni prave blba textura... NO to je jedno
Tak pujdu od 41-46
13 768 345 bajtů
13 779 528 bajtů
14 662 628 bajtů
15 565 866 bajtů
13 630 677 bajtů
13 744 347 bajtů |
|
|
Zaslal: st květen 31, 2006 20:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
To naznačuje jak sem dopad ve sprintu.
Promiň dědo Martine, promiň, já vím, že školení bylo supr, ale já dnes dostal za pět. |
|
|
Zaslal: pá červen 02, 2006 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OCENASEK Martin
|
|
|
Tak tady uplne stejny problem s texturami. Vse dle navodu a problem je ze Vubec ty textury nevidim.... I kdyz je to nainstaleny vsude to pise OK, tak jsou tam porad textury originalni Francie. To poznam podle Banneru, ty se vubec nezmeni. |
|
|
Zaslal: so červen 03, 2006 20:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|