Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
Předmět: |
|
|
nevím,jestli na tom nebudu stejně jako Tomáš - při každé odinstalaci Hrádků ze v šech modifikací se mi v tabulce ukázalo "Semetín"...
nic se neděje...když nepustí,bude bleskový instal....
EDIT : takže je to tak - při odstraňování starého Hrádku mi odešel i Semetín... |
Naposledy upravil VALEK Vlasta dne so srpen 10, 2013 18:40, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Treba je chyba v instalatoru, nevim - zrovna tenhle jsem ja nedelal
Az bude chvilka, mrknu na to. Zatim doporucuju neodinstalovavat, stejne neni proc |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 16:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
Také by se měla aktualizovat stránka "jak začít" protože RBR_v102.zip odkaz nefunguje a RBRTM087DInst.exe neni aktuální verze pluginu. |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: so srpen 10, 2013 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sumys
|
|
|
Jen dotaz. Nejde mi přes plugin v singlu shakedawnu Hrádek 1,2 a Liptákov 1,2. Píše, že není dostupná offline. Já myslel, že s tím updatem budou i pro offline nebo se pletu? Ptám se, protože u francouzů to jde a nechci si kvůli těmto skvělejm tratím zbytečně instalovat celý RSRBR. Díky moc. |
|
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak, to bychom meli. Seznam trati nam utesene narostl, a az Miro dodela updaty svych trati, pridam zbytek.
Nektere trate jsou v horsi kvalite a urcite projdou faceliftem a aktualizaci. Specialne jde o RSI slalomy, ty ani nemaji vygenerovane stiny a jeden ani nema rozpis - mozna ze je to schvalne, protoze pri slalomu taky rozpis nemate... nevim. Kazdopadne je dam Wallymu na prelesteni, cili driv nebo pozdeji na ne vyjde update.
Tak, jeste dam Aragonu na ulozto.cz a jdu spat, sedel jsem nad tim dneska od rana do vecera... Ale jestli dobre pocitam, pribylo nam zatim 24 novych trati. Tak si to hezky uzivejme, snad to na par dni vydrzi
P.S. uz jsem to tu tusim psal, jestli se nevyskytnou zadne vaznejsi problemy, uvolnim trate k volnemu zakladani do poharu v pondeli rano. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Skvela prace smekam! |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: so srpen 10, 2013 22:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
Sumys napsal: |
Jen dotaz. Nejde mi přes plugin v singlu shakedawnu Hrádek 1,2 a Liptákov 1,2. Píše, že není dostupná offline. Já myslel, že s tím updatem budou i pro offline nebo se pletu? Ptám se, protože u francouzů to jde a nechci si kvůli těmto skvělejm tratím zbytečně instalovat celý RSRBR. Díky moc. |
Hrádek 1,2 a Liptakov 1,2 funguje v pohode v shaku..... ale musiš staré verzie odinštalovať, až potom nainštalovať verziu 1.1 |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: so srpen 10, 2013 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Pre kratší loading tratí Peyregrosse je potrebné rozbaliť súbory textúr
track-570_O_textures.rbz a track-571_O_textures.rbz.
Zložky [track-570_O_textures] a [track-571_O_textures]
vložiť do adresára RBR\MAPS :
info na :
http://rbrtrack.blogspot.sk/
príspevok :
utorok, 16. apríla 2013 |
|
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Tratě |
|
|
Ahoj předem děkuji za znovu oživení RBR scény .Mám jenom takovej technickej dotaz.Co SE týká těch opravených tratí jako je například hradek,bergheim atd.,je potreba tyto staré verze odinstalovat a až poté tam nainstalovat nové verze.Protože to je věc kterou jsem já osobně neudělal a naprudko jsem to nainstaloval.No a když si najedu ve hre na shakedown tak tam mám v názvech tratí napsané jen ty aktuální,ty nové,ale jen u dvou tratí tam mam vypsanou starou verzi a i tu novou a jedná se o loch ard 1 a 2.Tak by mně jen zajímalo jestli mi to může delat nějaký bordel.Diky za info.... |
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 1:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Bordel to dělat bude. Prostě staré musíš odinstalovat a pak ty nové (upravené) nainstalovat. |
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 1:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
vypísanu verziu 1.1 máš iba u nemeckých Rz... ( aspoň u mne ) a ak napr. Hrádky staré verzie neodinštaluješ, tak Ti nepôjde offline v shaku. nová verzia..... |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: ne srpen 11, 2013 1:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
fantazie Vašku, Michale, Wally a spol ... díky moc ... jen nevím, kde vyšetřím těch cca 15 hodin na stažení všech tratí z ulož to 300 Mb/30 min a to je 5 ráno naštěstí 1jedničky už jsem měl stažený předem ... hlavně, aby to stíhal plugin při takovém nečekaném náporu ... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: ne srpen 11, 2013 5:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|