Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Co vám tu chybí? Nové tratě!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 43, 44, 45  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KORAL Vaclav

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mas to v PM. A tip pro ostatni - je dobry se podivat, jestli tam ty sekce pro danou trat nejsou vickrat, pripadne jestli se nepletou s jinou trati. Cislo trati zjistite v Maps\tracks.ini.

Image
Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:24
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HRBACEK David

Mě zas píše nesprávné počasí v Tracksettings u té České rally školy. Nedostanu se do turnaje... Někdo podobný problém? Shocked

Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:25
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
FRISTENSKY Jiri

Vašku díky za ultrarychlou odpověď Smile
Prolezl jsem tracksetting.ini a ty data tam nebyla, i když v šejku trať fungovala.
Takže jsem dal znova nainstalovat trať a už to je OK a jde se přihlásit on-line. Snad pomůže i Davidovi a ostatním - znovu zkusit nainstalovat problémovou trať.
Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:36
SCHWARZ Martin

Najdi si v tracksettings.ini
522M (total commander ctrl+f)

smaž všechny nastavení co mají na začátku 522M a 522O_M
a pak přeinstaluj Rally school czech a mělo by to jít

Na Aragoně asi 2km před cílem jsem přeletěl svodidla a letěl a letěl .... než jsem stihl dát aspoň odstoupit, tak se mi to pak seklo. Tak tam nezapomeňte přibrzdit Smile
Jinak všechny tratě bez problémů.

Naposledy upravil SCHWARZ Martin dne ne srpen 11, 2013 21:50, celkově upraveno 1 krát

Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BEDŘICH Josef

musel jsem preinstalovat semetin prestal fungovat . Chtelo by to nejaky komplet turnaj i s problemovyma puvodnima rz.
Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 20:36
HRBACEK David

Ok, díky za rady Wink

Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 20:56
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KUREK Miro

VONDRA Honza napsal:
Ahoj, po půl roce jsem zpátky a nestačím se divit co se tu děje. Velká poklona Vaškovi. Ale mám problém s erzetami Peyregrosse - Mandagout a Peyregrosse - Mandagout Night. Vždy se načítání zastaví na 5 čárce a dál se nehne, nevíte co s tím ? Předem děkuji za odpověď.

Neviem prečo si neprečítate aj stranu dozadu. Veď som tom písal, že je potrebné rozbaliť súbory textúr a zložky nakopírovať do MAPS...tak ako to musel znova napísať Václav ...
Příspěvek Zaslal: ne srpen 11, 2013 22:14
SUDICKY Mira

ty vložky, kde je za cílem houby místo na brždění a když jedu na plný plyn, rozsekám auto za cílem, mě moc nebaví. A vůbec mi nestíhá podvozek , bude se muset upravovat nastavení, to bude daleko větší laborace chytit společné nastavení třeba na cote, peklo, hradek, str., a nějaký ten nový hodně hrbolatý asfalt...to jsem zvědavej, jak se budou ty tratě kombinovat v pohárech:) ... některé tratě jsou opravdu krásné, psal jsem vše v komentářích...

Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 3:14
VRBA Dominik

Tak, nové tratě jsou super! Každá je jiná a to mě baví. Co mě ale chybí na pluginu jsou auta... Například: Mini S2000, Lancer Evo X, DS3 R3T, Škoda 130 RS / RL, Opel Ascona... Audi Quattro, současná WRCčka, DS3 RRC, Fiesta RRC, Mitsubishi Galant VR-4, Golf GTI Mk2, Subaru Legacy RS (stačí pustit na pluginu, model i fyz. už tu je), Opel Corsa S2000, 207 R3T, Renault Twingo R2, Ford Sierra, Citroen C2 R2, Fiesta R5, Clio sk.N3.... Tohle všechno je vymodelované... stačí jen dát na plugin.. bude to někdy do budoucna?

A mimo jiné taky Peugeot 207 S2000 2012 a Fabia 2012, ty jsou také vymodelovány.

Děkuji.
Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 9:18
KLIMA Daniel

Po dolazení týdle nálože tratí, určitě budou na řadě i auta, bylo to tu i psáno někde na začátku. Jen chce třeba skladovat a třídit odkazy ať je to potom jednoduší práce...

Když jsem si to tady celé pročetl, ani jsem nechtěl uvěřit, že jsme v Čechách. Krásná domluva i spolupráce. Tratě nádherné, nejvíc mě dostal Loch Ard a Madagout, jo a Bruchsal je Brutal... Smile Velké DÍK Václavovi a všem okolo zúčasněným (Miro,Dzalud atd.)
jen tak dál hoši...
Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 9:34
KLIMA Daniel

KORAL Vaclav napsal:
P.S. uz jsem to tu tusim psal, jestli se nevyskytnou zadne vaznejsi problemy, uvolnim trate k volnemu zakladani do poharu v pondeli rano.

jen kontrolní otázka, ty tratě půjdou opravdu zakládat jen do Pohárových turnajů? Nebo i do běžných? Dík

Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 11:08
SABADOS Anton

jedno čo si zabudol u tých autách, že majú pôvodnú fyziku od autora a kým niekto neprerobý na český plugin určite nedostanú.... vrátane Subaru Legacy čo taký nemá prerobenú fyziku.

Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 12:52
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SABADOS Anton

KLIMA Daniel napsal:
KORAL Vaclav napsal:
P.S. uz jsem to tu tusim psal, jestli se nevyskytnou zadne vaznejsi problemy, uvolnim trate k volnemu zakladani do poharu v pondeli rano.

jen kontrolní otázka, ty tratě půjdou opravdu zakládat jen do Pohárových turnajů? Nebo i do běžných? Dík

ešte nie sú povolené....

Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 12:55
FRISTENSKY Jiri

SABADOS Anton napsal:
jedno čo si zabudol u tých autách, že majú pôvodnú fyziku od autora a kým niekto neprerobý na český plugin určite nedostanú.... vrátane Subaru Legacy čo taký nemá prerobenú fyziku.

jen doplním, auta se momentálně řeší už jinde.
http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=4648&highlight=

PS: pak to tady Vašku promaž, včetně mě Wink
Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 13:11
KORAL Vaclav

SABADOS Anton napsal:
KLIMA Daniel napsal:
KORAL Vaclav napsal:

ešte nie sú povolené....

Nestiham, pracovni vytizenost Sad Snad se k tomu dostanu vecer.

Jo, a az na dve vyjimky pujdou zakladat vsechny, ty dve vyjimky budou moct zakladat jen admini. Konkretne pujde o dve evidentne nedodelane trate.

Image
Příspěvek Zaslal: po srpen 12, 2013 14:00
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 43, 44, 45  Další
Strana 9 z 45

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme