Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Mas to v PM. A tip pro ostatni - je dobry se podivat, jestli tam ty sekce pro danou trat nejsou vickrat, pripadne jestli se nepletou s jinou trati. Cislo trati zjistite v Maps\tracks.ini. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Mě zas píše nesprávné počasí v Tracksettings u té České rally školy. Nedostanu se do turnaje... Někdo podobný problém? |
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Vašku díky za ultrarychlou odpověď
Prolezl jsem tracksetting.ini a ty data tam nebyla, i když v šejku trať fungovala.
Takže jsem dal znova nainstalovat trať a už to je OK a jde se přihlásit on-line. Snad pomůže i Davidovi a ostatním - znovu zkusit nainstalovat problémovou trať. |
|
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Najdi si v tracksettings.ini
522M (total commander ctrl+f)
smaž všechny nastavení co mají na začátku 522M a 522O_M
a pak přeinstaluj Rally school czech a mělo by to jít
Na Aragoně asi 2km před cílem jsem přeletěl svodidla a letěl a letěl .... než jsem stihl dát aspoň odstoupit, tak se mi to pak seklo. Tak tam nezapomeňte přibrzdit
Jinak všechny tratě bez problémů. |
Naposledy upravil SCHWARZ Martin dne ne srpen 11, 2013 21:50, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: ne srpen 11, 2013 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEDŘICH Josef
|
|
|
musel jsem preinstalovat semetin prestal fungovat . Chtelo by to nejaky komplet turnaj i s problemovyma puvodnima rz. |
|
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 20:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Ok, díky za rady |
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
VONDRA Honza napsal: |
Ahoj, po půl roce jsem zpátky a nestačím se divit co se tu děje. Velká poklona Vaškovi. Ale mám problém s erzetami Peyregrosse - Mandagout a Peyregrosse - Mandagout Night. Vždy se načítání zastaví na 5 čárce a dál se nehne, nevíte co s tím ? Předem děkuji za odpověď. |
Neviem prečo si neprečítate aj stranu dozadu. Veď som tom písal, že je potrebné rozbaliť súbory textúr a zložky nakopírovať do MAPS...tak ako to musel znova napísať Václav ... |
|
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
ty vložky, kde je za cílem houby místo na brždění a když jedu na plný plyn, rozsekám auto za cílem, mě moc nebaví. A vůbec mi nestíhá podvozek , bude se muset upravovat nastavení, to bude daleko větší laborace chytit společné nastavení třeba na cote, peklo, hradek, str., a nějaký ten nový hodně hrbolatý asfalt...to jsem zvědavej, jak se budou ty tratě kombinovat v pohárech:) ... některé tratě jsou opravdu krásné, psal jsem vše v komentářích... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: po srpen 12, 2013 3:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VRBA Dominik
|
|
|
Tak, nové tratě jsou super! Každá je jiná a to mě baví. Co mě ale chybí na pluginu jsou auta... Například: Mini S2000, Lancer Evo X, DS3 R3T, Škoda 130 RS / RL, Opel Ascona... Audi Quattro, současná WRCčka, DS3 RRC, Fiesta RRC, Mitsubishi Galant VR-4, Golf GTI Mk2, Subaru Legacy RS (stačí pustit na pluginu, model i fyz. už tu je), Opel Corsa S2000, 207 R3T, Renault Twingo R2, Ford Sierra, Citroen C2 R2, Fiesta R5, Clio sk.N3.... Tohle všechno je vymodelované... stačí jen dát na plugin.. bude to někdy do budoucna?
A mimo jiné taky Peugeot 207 S2000 2012 a Fabia 2012, ty jsou také vymodelovány.
Děkuji. |
|
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
Založen: 16. 02. 2011 Příspěvky: 50 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Po dolazení týdle nálože tratí, určitě budou na řadě i auta, bylo to tu i psáno někde na začátku. Jen chce třeba skladovat a třídit odkazy ať je to potom jednoduší práce...
Když jsem si to tady celé pročetl, ani jsem nechtěl uvěřit, že jsme v Čechách. Krásná domluva i spolupráce. Tratě nádherné, nejvíc mě dostal Loch Ard a Madagout, jo a Bruchsal je Brutal... Velké DÍK Václavovi a všem okolo zúčasněným (Miro,Dzalud atd.)
jen tak dál hoši... |
|
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
Založen: 16. 02. 2011 Příspěvky: 50 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
P.S. uz jsem to tu tusim psal, jestli se nevyskytnou zadne vaznejsi problemy, uvolnim trate k volnemu zakladani do poharu v pondeli rano. |
jen kontrolní otázka, ty tratě půjdou opravdu zakládat jen do Pohárových turnajů? Nebo i do běžných? Dík |
|
_________________ //S4 B6 Avant 4.2 V8 |
Zaslal: po srpen 12, 2013 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
jedno čo si zabudol u tých autách, že majú pôvodnú fyziku od autora a kým niekto neprerobý na český plugin určite nedostanú.... vrátane Subaru Legacy čo taký nemá prerobenú fyziku. |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: po srpen 12, 2013 12:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
KLIMA Daniel napsal: |
P.S. uz jsem to tu tusim psal, jestli se nevyskytnou zadne vaznejsi problemy, uvolnim trate k volnemu zakladani do poharu v pondeli rano. |
jen kontrolní otázka, ty tratě půjdou opravdu zakládat jen do Pohárových turnajů? Nebo i do běžných? Dík |
ešte nie sú povolené.... |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: po srpen 12, 2013 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
SABADOS Anton napsal: |
jedno čo si zabudol u tých autách, že majú pôvodnú fyziku od autora a kým niekto neprerobý na český plugin určite nedostanú.... vrátane Subaru Legacy čo taký nemá prerobenú fyziku. |
jen doplním, auta se momentálně řeší už jinde.
http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=4648&highlight=
PS: pak to tady Vašku promaž, včetně mě |
|
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 13:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
SABADOS Anton napsal: |
KLIMA Daniel napsal: |
ešte nie sú povolené.... |
Nestiham, pracovni vytizenost Snad se k tomu dostanu vecer.
Jo, a az na dve vyjimky pujdou zakladat vsechny, ty dve vyjimky budou moct zakladat jen admini. Konkretne pujde o dve evidentne nedodelane trate. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po srpen 12, 2013 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|