Právě je út listopad 12, 2024 17:29
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Martin
|
Předmět: |
|
|
No když už jsem byl jmenován, tak se taky vyjádřím.
SR není výmysl pluginu, nebo TR, ale je to převzato z reálu. Když někdo první den poškodí auto a mechanici to jsou schopni opravit, tak druhý den může s nějaou penalizací pokračovat a dojet do cíle. Když ale odstoupí druhý den, tak do cíle nedojede a logicky tedy nemá celkové body.
V Teamrally bylo použito SR IMHO spíš z toho důvodu, že se jezdívaly různé "nepřístupné" tratě, textury a různé úpravy, které jinde nejsou a tak aby si to člověk mohl alespoň projet.
Takže pláč typu "já jsem to v druhé etapě rozbil ale chci být v cíli a mít za to body tak jako ten, co to rozbil v první. A to není fér" je podle mě blbost - i když logiku to vlastně má, on boural a já taky .
SR tedy v druhé etapě je nesmysl, který jen nahráva stylu jet hlava nehlava na hodně bodů no a když to nevyjde tak se nic neděje, body budou, jenom trochu míň. A je vidět že někteří mají podobný přístup v první etapě, kde "závodí", protože když to rozbijou, tak se jede dál a v druhou etapu už jedou opatrně, z povinnosti a vlestně je to ani nebaví.
Škoda, že se nemůže vyjít z názoru více jezdců, ale jen pár jedinců, kteří se pasují na většinu. Uvidíme, co řeknou manageři po svých grémiích a já si myslím, že to téma ještě není uzavřené a postupně to spěje ke zrušení SR, nebo nějaké možnosti si to dojet do cíle, ale bez bodů. Zatím to asi není potřeba víc komentovat. |
Naposledy upravil KUCERA Martin dne pá srpen 16, 2013 15:15, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Martine, cítím, že tam je nějaká (možná neuvědomělá) narážka na mé příspěvky. Tak jen pro ujasnění. Nepatří mezi ty, co jezdí hlava nehlava. Většina mojich výpadků letos byla kombinací pádu hry či havárie po nějakém nepředvídatelném selhání fyziky. Samozřejmě i selhání lidského fakturu tam také bylo.
Ale chtěl jsem říct, že tím závoděním před havárií myslím to, že prostě prožívám ten souboj se sobě rovnými a s jistými nervy. Ve druhé etapě jedu většinou prakticky stejně jen s tím rozdílem, že ve většině případů není s kým bojovat. Přeci jen pokud máš třeba 10 minut penaltu, tak před tebou je dejme tomu do rozmezí 5 minut jen pár jezdců s velkými rozestupy. A když už je tam někdo, kdo je časově na tom obdobně, tak se spolu moc nemůžeme rovnat, protože já jsem na podobném času, ale obtěžkán penalizací. A tím jsem myslel to, proč mě jízda se SR nebaví. A myslím si, že kdybych byl v této situaci "kořisti", tak mě to taky moc dlouho bavit nemůže. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá srpen 16, 2013 14:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Jo to dáva smysl |
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
o 20 dni štaruje TR a ešte nie je jasné čo bude s SR ???? |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: ne srpen 25, 2013 10:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
A to potřebuješ vědět tak dlouho dopředu Mě to úplně stačí při založení 1. podniku...tedy týden. Na vliv rostlináře to vliv nemá |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne srpen 25, 2013 10:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
áno potrebujem to vedieť tak dlho dopredu..... v prípade registrácii by som nenechal na poslednú chvílu.... na tentoročnú sezónu reálnu šancu nevidím, ale čo keby..... úprimne na starých fyzikách sa mi jazdiť už vôbec nechce, no ale ak bude SR v prvom aj druhom etape, a jazdci s SR budú posunutý po jazdcami bez SR, tak do toho si pustím, ak nie tak počkám na nové fyziky...... |
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 12:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
|
Anton buď trpělivý každý tvůj příspěvek se mi zdá negativní ohledně pořadatelů TR 13 na nových fyzikách se nepojede, a se systémem SR to vypadá k úplnému vyřazení SR nebo se pojede s pravidlem jako minulý ročník. Dej tomu čas, vše se dozvíš |
|
_________________ N4 (evo9)
TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/ |
Zaslal: ne srpen 25, 2013 13:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Ať už bude nebo nebude SR, tak určitě nebude pravidlo že jezdec který bude mít SR automaticky se posune za jezdce který SR nemá. To by pak SR ztratilo smysl... SR si sama určí kolik minut dostaneš a na jaké místo se propadneš. A pokud je někdo tak pomalý že ho předjede i jezdec se SR tak už je to jeho problém že jede pomalu...
A jak to nakonec dopadne se dozvíme později. Až každý tým pošle svůj názor. A podle toho Michal rozhodne jak to nakonec bude. Myslím si že je to férové. |
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Anton: Pokud je tvou podmínkou účasti, že bude SR i v druhé etapě, tak asi tento ročník TR nepojedeš. Tato možnost mezi variantami z kterých se bude rozhodovat nebude.
V první polovině příštího týdne napíšu přesné podmínky k hlasování. Rozhodnutí padne ale až se založením prvního podniku TR. |
|
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
ok, díky za odpoveď..... tak tento ročník asi vynechám, keď nie tak to bude len pre tým.... iba toľko som chcel že s čím môžem počítať. |
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 0:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
SENK Michal napsal: |
Navrhuji udělat anketu k tomuto tématu mezi manažery týmů . . .
. . . Tímto způsobem můžeme alespoň částečně dosáhnout objektivního posouzení . . . |
Pokud nehodláš do ankety možnost SR dle předchozích sezon (tedy po celý závod) ani zařadit, tak se o tu proklamovanou objektivitu trochu obávám. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZEMEK Michal
|
|
|
To je debata ... Mně loňské nastavení SR nevadilo a druhou etapu a boje na hranici TOP10 jsem si užíval taky. Pravdou je, že jezdím hlavou a SR vlastně nepotřebuji. GL všem, ať už to dopadne jakkoliv, já letos vynechávám. |
Naposledy upravil ZEMEK Michal dne po srpen 26, 2013 11:11, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 8:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Ano, debata je to opět náročná.
Škoda Michale, s Tebou jsem si loni několikrát pěkně zazávodil.
Teď k anketě:
Prosím o vyjádření manažery týmů, které mají ve startovní listině TR 2013 minimálně 4 přihlášené jezdce. Pro přehlednost prosím o zobrazení hlasovacího příspěvku v červené barvě. Ostatní jezdce prosím o zdržení se zbytečných komentářů. Momentálně může pro rozhodnutí o SR hlasovat 10. týmů. do středy možná ještě nějaký přibude. Nebudu psát PM jednotlivým manažerům. Ještě přidám jednu podmínku. Aby mělo hlasování smysl, budu se jím řídit, pouze pokud se vyjádří minimálně nadpoloviční většina všech usnášeníschopných manažerů.
Varianty, o kterých je možné hlasovat:
1. SupeRally bude zrušena úplně
2. Systém SupeRally zůstane zachován jako v minulé sezóně |
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 9:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|