Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus? |
Nemohu se dockat |
|
52% |
[ 216 ] |
Jsem pro |
|
36% |
[ 148 ] |
Je mi to jedno |
|
3% |
[ 16 ] |
Jsem proti |
|
7% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 409 |
|
Autor |
Zpráva |
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
Předmět: |
|
|
Walter napsal: |
Impreza N14 se pri testovani chovala normalne, chyba je nejspis u tebe. Focus zatim neni moc vyladeny, ale vylozene strasne by se to chovat nemelo. |
Co myslíš tím normálně ?? Z čeho vycházíš ?? Co je normálně ?? Ty máš nalítáno 100.000km v reálné N14 ??? A s jakým nastavením ?? S tím, co bude v defaultu ?? Protože (jak píše JaPan) hlavně to by mělo být principielně správně ?? A japato, že principielně správně je JEN ten váš default ???
Zatím si o svém zásahu do enginu hry nic detailnějšího nenapsal a přitom je to nejdůležitější ... přesně to ... Do jaké míry DEVASTUJEŠ tu jedinečnou hru RBR ??????????????
Zatím se věci jen přidělávali (tratě, auta...). Ale hlavně pluginy jsou jen přílepky k programu a ty tady hackuješ engine a to je minimálně protiprávní.
Čus |
|
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Jirka JAROTEK,to co tady předvádíš,z toho je mi opravdu smutno a vůbec to popravdě nechápu.Co tě tak strašně žere?Někdo tady maká,snaží se něco udělat a ty akorát prudíš.Zvykl sis snad na ty letecké fyziky natolik,že se ti nechce zpomalit?Jde ti o rekordy?Zkoušel si už vůbec nějakou novou fyziku?
Úplně nejlepší jsou totiž ti,kteří řvou,že nové fyziky nikdy,ale přitom je ještě ani nezkusili,takové lidi by se vyloženě hodili někde do vývoje.
A nevykřikuj tady něco o tom,že je to protiprávní,to je vůbec co se týče her a jejich dodělků snad 90%.Jinak by se už nějaký ten pátek RBR ani nejezdilo. |
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Souhlas |
|
|
Resl Jan 100% SOUHLAS |
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
JAROTEK Jiri, co se vlastne snazis rict? Pokud se ti nove fyziky nelibi, urcite by se to dalo rict slusneji. |
|
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Vytvořit novou hru není tak jednoduché. My se tu vlastně bavíme jen o fyzikách. Navíc proč vytvářet něco nového když tady máme dobré a velké zázemí Fakt stačí až tady budou nové fyziky a ta hra půjde na vyšší level. A to nemluvě o tom že se otevře možnost nových vozů! |
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Honzo bohužel porovnat na nové fyzice semetín nemůžume když semetín nejde off a Valter ani JaPan třeba z fyziky nedostanou vše i když ji znají ( nic proti vám ) |
|
Zaslal: ne září 01, 2013 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
|
Předmět: Fyzika |
|
|
Kubo,to jsem si vůbec neuvědomil,že to nejde jezdit off.Treba se toho dočkáme si to vyzkoušet... |
|
Zaslal: ne září 01, 2013 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Dle předchozích testů bychom se měli na Semetíně dostat na srovnatelné časy s reálem. Ale říkám schválně jen srovnatelné, aby se tady toho zase někdo nechytl, že se snad fyziky dělají podle nějakých testů, a přizpůsobuje se to, aby výsledek seděl s reálem. Je to pouze závěrečné srovnání "pro zajímavost".
A jen tak pro zajímavost - srovnání Walterovy fyziky pro Fábii S2000 s jízdou ve skutečné Fábii vyznívá z mého pohledu pro tu fyziku velmi příznivě s ohledem na to, co se dá z RBR s pomocí hacku vymáčknout. |
|
|
Zaslal: ne září 01, 2013 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
|
Předmět: Fyzika |
|
|
A jen se zeptám,bude i něco k vyzkoušení pro pšedokolaře .Vím ,že bylo něco na c2 ,ale to už asi není aktuální že? |
|
Zaslal: ne září 01, 2013 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jo, určitě bude, jen nevím, pro co se nakonec Walter rozhodne. Buďto C2, nebo nějaká er trojka. |
|
|
Zaslal: ne září 01, 2013 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat, jestli nějak zapracujete i na zvuku. Zvuk aut v RBR je podle mě to, co nové fyziky hodně degraduje dolů. Příklad: U Lanceru Evo IX je to trvá déle než se zařadí další rychlostní stupeň, takže to vypadá tak, že při plném plynu to má nějaký zvuk, zařadím - to je ticho a pak to má zase ten stejný divný zvuk. |
|
|
Zaslal: út září 03, 2013 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Jak zmenit zvuk RBR v tuto chvili netusim a zjistovat jak by to slo neni moje priorita. |
|
|
Zaslal: pá září 06, 2013 23:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Ještě jednou Vás budu otravovat s dotazem. Nevíte co může způsobovat malé sekání hry, když mám zaplý hack? Při vypnutém hacku jede hra bez sekání.
PS: Hra je bez nějakým modifikací, normálně hraji RBR na plné detaily a se sekáním jsem se nesetkal. |
|
|
Zaslal: po září 09, 2013 16:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
Fakt netusim v cem muze byt problem, nikomu jinemu se to myslim nedeje. Snad zkusit pres spravce uloh (task manager) priradit hack na jine jadro procesoru nez RBR. Kdyztak taky koukni kolik % vykonu procesoru hack pouziva. |
|
|
Zaslal: po září 09, 2013 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|