Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BUJACEK Jakub
|
Předmět: |
|
|
Chlapi můžete mi prosím poradit s tím Sweet Lambem? Při načítání to vždy vypne hru a shodí do windows. Zkoušel jsem už spoustu triků, například nějaký soubor Fix4, oddinstalovat Montekland, přeinstalovávat Sweet Lamb, spouštět hru jako správce atd. Jediné co pomůže, je spustit hru v okně, ale pokud to udělám, tak se mi ve hře nezobrazuje text, a tak je docela obtížné odjet půlku TR s hrou ve které nevidím žádný text. Za každou radu budu rád, děkuju |
|
_________________ BUJÁČEK RBR TEAM - Ford Fiesta Mk.VI S2000 |
Zaslal: po září 16, 2013 14:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Zdar, ohledně té galerie, než se spustí na originálním webu, můžete posílat screeny na Vickyho mail : Vicky(zavináč)seznam.cz a my je vyvěsíme na web tr-info. Kdybysme vymysleli jiný způsob, dáme vědět, zatím nás jiný nenapadá. |
|
|
Zaslal: po září 16, 2013 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
BUJACEK Jakub napsal: |
... spustit hru v okně, ale pokud to udělám, tak se mi ve hře nezobrazuje text ... |
Pokud se pouští hra v okně, musí mít nastavené jiné rozlišení než používá Win. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: po září 16, 2013 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Jakub
|
|
|
Děkuju za pomoc, text už vidím. To by mě vážně nenapadlo:) |
|
Zaslal: po září 16, 2013 15:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SINDELKA Robert
|
Předmět: Sweet Lamb |
|
|
Mám stejný problém jako Jakub Bujáček, přes veškerou snahu se mi nenačte Sweet Lamb, 2x už jsem žádal o reset, takže už je to asi stejně jedno. Existuje řešení co s tím? |
|
|
Zaslal: út září 17, 2013 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Jakub
|
|
|
Není konec, na jedné RZ můžeš žádat i víckrát,počítá se to za jeden reset. A mně pomohlo to spuštění v okně,pokud nevíš jak na to tak piš do PM |
|
Zaslal: út září 17, 2013 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Ahoj.
Na testu Test TR13 1. 3b padá hra před RZ3!
Obávám, se že tam bude nějaké chybné nastavení.
Nastavil jsem tam stejné podmínky jako na Rally School Czech II na TR, ale tato kombinace na neotočenou verzi patrně být nemůže.
Do tohoto testu buď nenastupujte vůbec, nebo s vědomím, že po druhé RZ končíte. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: st září 18, 2013 6:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
novy, suchý povrch, dobré podmienky a nakoniec dopoledne mierní dážď a zaťaženo ??????????
nehnevajte ale to je na smiech ako sa dá takú komnináciu poskladať ?
keď chcete jazdiť na sucho ale v daždi, tak si dajte : suchý povrch so špatnými podmienkami a je to....
u nových Rz sa neoplatí experimentovať s počasím... |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: st září 18, 2013 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Zdar borci. Nejsem špílmachr na textury ani špílmachr na nic jiného. Balíček textur na KCM rally nebyl. Jedu si Shepherds Shield II, za horizontem čekám skládku dřeva, jedu po prostředku cesty, skládka tam není....jedu dál, druhá skládka dřeva po stranách cesty také není, NEJEDU po prostředku, valím to dost vlevo a rána jako sviňa...o "nic" v místě, kde by "měla být" skládka dřeva. Co jsem udělal špatně? Neodinstaloval jakési původní textury? Na Sweet Lambu jsem měl sníh a reklamy z IF rally, může to být tím? |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: st září 18, 2013 13:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
problém bude ve starých texturách...ale z RZ sheperds s. II... https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtJIdIvKNrpddDZnRTZLNWgwcjR1MzJKa3cxTnNmOEE#gid=0 najdi si číslo trati sheper s.II a v origo RBR v Maps najdi toto číslo a vše, co tam najdeš překopíruj do Maps ve Tvém současném RBR...nebo prostě jen přeinstaluj otočenky (nejprve odinstaluj staré otočenky)...možná pak ještě budeš muset přeinstalovat plugin, aby pobral ty otočenky a ten Sweet Lamb s texturama od IF ... najdi si trať v Maps a odeber vše, co je ve žluté složce ... jsou to jen předělané textury, možná jich tam budeš mít víc...tak je všechny smaž, nemají tam co dělat. Snad Ti to pomůže... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: st září 18, 2013 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAUSKNOTZ Viktor
|
Předmět: TR-Info |
|
|
Na http://tr-info.blog.cz/ shrnutí první etapy, včera info o působení Anvel Rally Teamu v TR 2013.
Každý den aktualizujeme krátké informace v záhlaví stránky s průběžným děním na tratích KCM Rally. |
|
|
Zaslal: čt září 19, 2013 2:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Pěkné počtení k ranní kávě, díky. |
|
|
Zaslal: čt září 19, 2013 8:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Tvůrcům Šnekovice II děkuji za krásný bug který mi ukončil krásně rozjetou rally , děkuji
http://www.youtube.com/watch?v=hG-k7l8n8Gw ( ten stromek bych projel jako ten předchozí ale rána byla ještě před stromkem a tam nic nebylo , koukal jsem na rpl ) dá se proti trati dát protest ? Páč tohle prostě nasere RPL na serveru pro lepší kvalitu |
Naposledy upravil HOFFMANN Jakub dne čt září 19, 2013 9:47, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: čt září 19, 2013 9:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Kubo, já tam cosi v těch kostičkách vidím, ale i kdyby ne, tak po takové jízdě "ve škarpě" je s nějakou kolizí třeba počítat |
|
|
Zaslal: čt září 19, 2013 9:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|