Právě je út listopad 12, 2024 17:58
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FAU Mira
|
Předmět: |
|
|
Děkuji za pochvalu.
Ráno jsem si ještě vzpomenul na poznámku k
citace: |
strana 3
4.
Vyberte auto: ... pokud by byla seřazena dle abecedy! |
Možná by stálo za úvahu ty auta seskupit ještě podle třídy?
U některých aut z jejich názvu na první pohled nemusí být jasné v jaké třídě jede. Třeba Ford Fiesta ST.
Ale jak říkám, s touto úpravu si až tak jistý nejsem a možná by to byla zbytečná práce navíc. Držím se ale hesla: Líná huba = Holík v neštěstí
Jo a ještě jeden bod k zamyšlení
8.
Info žádosti o reset na pluginu
Šlo by zařídit, aby se automaticky odeslal email s informací, že někdo na pluginu zažádal o reset na turnaji, který jsem založil?
Systémově tak, jak chodí třeba oznámení o doručené PM?
Snad by se tím mohla výrazně zkrátit doba od podání žádosti, k vyřízení zakladatelem turnaje.
V každém případě si Václave užij dovolenou, zasloužíš si ji!
9.
Lze nastavit do psani komentáře po dojetí RZ kurzor?
Na úvod udělám překlep, kterého si všimnu až na konci psaní. Když ho chci opravit, tak se musí celý příspěvek až k té chybě smazat, opravit a znovu napsat. Druhé řešení je tam tu chybu nechat.
Ví někdo z Vás fintu jak to řešit? Není na to náhodou nějaká utilitka? |
Naposledy upravil FAU Mira dne st září 11, 2013 15:17, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: st září 11, 2013 10:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Tak on ServerBot posílá oznámení o změně stavu v týmu tuším, takže by snad šlo nastavit, aby server bot odeslal oznámení o žádosti o reset a to už by pak došlo na mail a je to, ne
Jinak super poznámky Miro a Václave ještě víc super tvá práce Děkujeme! |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: st září 11, 2013 11:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
Předmět: Peyregrosse |
|
|
Pánové,dokáže někdo poradit ?....na Peyregrosse se mi vždy v RZ vypne monitor...je to ke konci,někde na úrovni toho havarovaného auta,v oblasti kolem vracáků....
nevím,co dál - vždy honem na brzdy a pokus o zastavení hry....co by to mohlo dělat? díky |
|
|
Zaslal: ne září 22, 2013 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Vlasto,hra se už nemůže dívat na ty tvé časy a raději se vypne To byl lehký OT, jinak netuším čím to může být... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne září 22, 2013 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
nejsem odborník, ale zřejmě grafika nebo zdroj ... zkus to na low detaily, jestli to spadne taky ... jinak Frišťa Ti třeba poradí líp, až si to tu přečte |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: po září 23, 2013 6:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Vlasťo, vypnout monitor? To jako, že ho musíš znova zapnout? To je trošku divné, kor když se to dle tebe vztahuje jen na jednu RZ.
Spíš bych to viděl na přehřátí grafické karty a pak ti vypne obraz (monitor samozřejmě běží, jen bez obrazu). Tohle ti dělat může, ale většinou to jen problikne a po nějaké vteřince (po schlazení) ti obraz naběhne znova.
Takže:
na chvilku zkusit monitorovat teplotu grafárny, aby si věděl, kde máš tu mezní hranici, při které se ti to vypne a zda to je opravdu tím > vyčistit grafiku (tímto) > pokud nepomůže, snížit detaily hry.
Ale co ti to vlastně dělá jen tipuju, protože tvůj popis problému je nedostatečný. |
|
|
Zaslal: út září 24, 2013 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tahle RZta je zcela suverene nejnarocnejsi na grafiku, ma opravdu obrovske textury. Skutecne bych si tipnul na problem s grafickou kartou, bud s prehrivanim, nebo s pameti na graficke karte. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út září 24, 2013 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Pánové,díky za reakce - Jirko,asi jsi můj nedostatečný výklad vystihnul přesně...je to tak...obraz vypne,kontrolka zapnutí z modré na oranžovou...
Nevím,jestli tomu nepomáhám klepnutím na Enter,ale obraz fakt naběhne během 2-3s,
jenže když se nepodaří stop hry,už mám čumák ve skále nebo pod tratí..
Takže,jako PCanalfabet..."monitorovat teplotu grafárny" asi teploměrem nepomůže... ...nevím,jestli v "kisně" něco je - stáhnout nějaký prográmek na měření ?
SpeedFan ?
Možná,v první řadě by pomohlo "vyluxovat" vnitřek PC od prachu?
Za dva roky,co mi můj "PC mechanik" sestrojil PC,jsem se k tomu přes jeho upozornění nedostal /starej lempl/...a asi trest přišel...
Jirka Jarotek :...jenže to je v čase kolem 9minut...přes deset je to "s pentlí" za pomoc nebo tak... |
Naposledy upravil VALEK Vlasta dne út září 24, 2013 14:50, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út září 24, 2013 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
|
|
Tipoval bych to na screensaver anebo nastavení napájení. 10min nehrábneš na klávesnici a myš a vypne se ti monitor. |
|
|
Zaslal: út září 24, 2013 14:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
jo, tohle bude práce fauny a flóry, která se ti usadila na chladičích.
Kup si ten sprej a pořádně to vyčisti - komplet celé PC. Jen to dělej někde mimo ložnici, obývák apod., bude se trošku prášit
Screensaver, napájení testni tak, že vlez do hry a zajdi si uvařit a vypít kafe - hra by měla držet celou dobu rozsvícená. Pokud monitor zhasne, nic neměň a napiš, problém bude jinde. |
|
|
Zaslal: út září 24, 2013 17:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Díky,Jirko - budu se návrhu držet..pustím se do "vapkování" až ve čtvrtek...teď mám ještě noční,takže nestíhám,...
Takže den D + nákup spreye bude čtvrtek - pak otestuji tu trať a napíšu výsledek. zatím díky za podporu
===================
Vrtala mi v hlavě poznámka Jirky Jarotka - takže jsem udělal malý testík :
postavil jsem se v shaku na start Brunthalu, a na jedničku uháněl 50km/ hod po trati...je to tak - časový terrmín 10 minut zafungoval a monitor se vypnul.....
...a oproti předpokladu se sám nenastartoval - musel jsem klepnout na klábosnici na mezerník....
Takže,pánové,kde válkovo kopyto má problém? |
|
|
Zaslal: út září 24, 2013 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
v nastavení napájení jak píše Jirka |
|
_________________ re:member |
Zaslal: út září 24, 2013 20:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
nějakou náhodou , jsem to našel...? Je to asi ROVNOVÁHA...byl tam údaj 10 minut - takže zatím jsem to zvedl na 20...snad to pomůže...
Uvidíme, a teď můžu upalovat do práce... |
|
|
Zaslal: út září 24, 2013 21:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Václave, jen pro upřesnění: švédská okruhová speciálka se jede ve městě KARLSTAD. Karlstadt, který je uveden v instalačce a ve výběru RZ, je v Německu. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: čt září 26, 2013 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Mno jo, tak to mi nejak ujelo Ale obavam se, ze oprava tak jednoducha nebude... nebudu jen kvuli tomu delat novou verzi instalaku |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt září 26, 2013 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|