Právě je út listopad 19, 2024 14:35
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
SUDICKY Mira napsal: |
to si sice rozumíme a omlouvám se za OT, ale odpověď jsem se nedozvěděl...a psát to znova, když nevím, kam, nebudu...a až mě zase příště něco napadne...tak si to raději nechám pro sebe, abych to náhodou nenapsal někam jinam, než úředníci povolii (dost mi to připomíná jednání na českých úřadech...máte špatně vyplněnou žádost, tak nazdar, napsat znova a na konec fronty...) to to nešlo celé přesunout tam, kam to tedy, podle Tebe, Václave patří ? Zřejmě to patří do rekordů a ranků a nebo, do "co bych chtěl na RBR zlepšit" a nebo snad úplně něka, jinam ??? Kdo se v tom má tady vyznat, ještě jednou sry za OT ... |
No jo, nekam presunout jsem to mohl, omlouvam se. Vecer jsem toho mel uz nejak plny brejle... a nasrali me v jinym threadu Jinak, rekordy a ranky jsou tady vicemene trpene, ja osobne bych je s velkou chuti zrusil uplne... to mi ale neprojde, tak aspon na nich nic nedelam a ani neplanuju |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 9:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
díkes...já jsem si říkal, že jsi asi přepracovaný, nebo že Tě už někdo trochu vytočil ...jelikož to občas dost často mám stejně jinak u mě firefox to pobírá dobře rozliš. 1280*1024...jen když někdo jede se subaru I. N14 URT a napíše comment, tak to URT sahá trošku do toho C . |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: pá říjen 11, 2013 15:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Další nápad z eWRC.cz. Ale tohle se spíše hodit k podnikům typu TR. Co za každou etapou dát kompletní výsledky jen té dané etapy? Takže když někdo v TR odstoupí v 1.etapě tak dostane SR. A pak odjede 2.etapu. A díky tomu by se pak mohl kouknout jak se mu dařilo ve 2.etapě, tedy bez SR. Je to jen nápad ale proč se nepodělit? |
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Napad hezky, ale realizace by byla hodne obtizna. Tohle urcite nebude |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Ahoj Vašku
nešlo by do downloadu tratí přidat i číslo jednotlivé RZ ,myslím že by to ulehčilo hodně lidem hledání která trať jim vlastně chybí díky |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so listopad 02, 2013 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|