Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SABADOS Anton
|
Předmět: |
|
|
možno si jediný, komu RBR trhala na XP a na WIN7 funguje na tom istom stroji ale si dobrý už aj zato že máš Games na C disku a o tom si ešte nerozmyšlal čo sa bude stať s hrami ak sa pokazý Pc a bude treba preinštalovat Céčku? |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: po březen 11, 2013 9:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Vzhledem k tomu, ze ty MS Win mam jen jako zavadec her (na nic jineho se to beztak nehodi), tak je mi to celkem sumak . Vic nez jeden svazek, vcetne her, si nezaslouzej. |
|
|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ANGELOVIC Jakub
|
|
|
Zdravím, reinstaloval sem pc a tím pádem i rbr, mám nyní win 7 a nejde mi plugin, neukáže se po instalaci ani ve hře v nabídce. Nevíte kde by mohl být problém? je možné že by to dělal antivir? mám windows security essentials. v první řadě to plugin vubec nechtělo stáhnout, že obsahuje trojský kůň, po stáhnutí a instalaci to nakonec stejně nefunguje. Nevíte někdo o nějakém řešení? Díky |
|
_________________ "Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu" |
Zaslal: so duben 13, 2013 13:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Je to hodně pravděpodobné, že ti ho antivir smazal - poslal do karantény.
Antivir všechny své zásahy zaznamenává, tak se do něj mrkni, soubor v karanténě obnov a dej ho do vyjímek.
Jedná se o falešný poplach, takže strach z toho neměj. |
|
|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Po nějaké době jsem provedl reinstal hry na win 7 64 bit, dřív mě normálně jela, teď jede až do instalace pluginu. Patch 1.02 mám. Poté co nainstaluji RBRTM088, hra padá. |
Naposledy upravil KRYSTYN Miroslav dne po srpen 26, 2013 22:32, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st srpen 14, 2013 16:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Fakt nikdo neporadí, proč mi hra nejede po instalaci rbrtm? Už jsem přeinstaloval všechno co jsem v počítači potkal, problém přetrvává.
TR za dveřmi, volant v pánu a hra nejede, super stav. |
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: registry |
|
|
Miro jeste zkusit vycistit registry. Davas to na system disk, nebo mas oddeleny? Ja mam stejny os, oddeleny disk na hry a vse ok |
|
|
Zaslal: út srpen 27, 2013 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Problém jsem částečně vyřešil instalací nového systému na náhradní disk, ale není to kdoví jak pohodlné.
Takže na win 7 64 bit pořád stejný problém, hra normálně funguje, do té doby než nainstaluji rbrtm, potom se ani nespustí. V antiviru problém není, nemám to na systémovém disku, prostě nechápu co se tam muselo posrat.
V registrech nic s rbr nemám. |
|
Zaslal: út září 10, 2013 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Miro, nejde ti ta hra z náhradního disku spustit z Win7 64bitu? Když tak ji zkus spustit, měla by ti normálně naběhnout.
Určitě není problém v antiviru? Překontroloval bych to ještě jednou - nemáš náhodou 2 antiviry? (možná to zní divně, ale praxe mi říká, že je to možné - MSE se cpe kam může).
Z.dll máš?
Co to znamená, že se ani nespustí? To ti nenaběhne vůbec nic?
Máš nastavená admin práva + kompatibilitu XP_SP2? (nastav a zkus znova) Jakým souborem spouštíš hru? (zkus jiným i se zaplými právy a kompatibilitou)
V registrech by si samozřejmě měl mít zápis o hře, pokud si ji instaloval, ale tvůj problém by úprava registrů nevyřešila. |
|
|
Zaslal: st září 11, 2013 8:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NYKLICEK Ondrej
|
Předmět: Nejde :-( |
|
|
Ahoj dlouho jsem to nehrál, mám win 7 64 a po intro kdy to má najet do obsahu tak je slyšet jen muzika a zčerná obrazovka . Někdo poradí ?? Jo hra je nainstalovaná nově, česká verze zakoupená kdesi před léty v knize. |
|
_________________ KRYTON |
Zaslal: po říjen 28, 2013 16:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Miroslav
|
Předmět: Win 7-64bit |
|
|
prosim poradí někdo-
-po instalaci RBR do nového PC s win 7-64bit je problém že po odjetí různého počtu RZ to další nenačte-třeba po 1-2-4-6 víc se mě jich zatím nepodařilo odjet-objeví se modrá obrazovka a konec??? |
|
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 12:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
trochu odbocim:
v opere mi nejde stahovat auta+fyziky..
otevru auto, kliknu na model/fyziku..
skoci klasicka stahovaci stranka, ale nic se nedeje (driv po par vterinach vyskocil stahovaci dialog)..
po kliknuti na 'tento odkaz' me presmeruje na seznam aut.
v ie je to v poradku. nejake napady, co prenastavit? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
u FF mi přesně tohle dělal poškozený profil, na novém profilu to jelo normálně - vyzkoušej. |
|
|
Zaslal: pá prosinec 06, 2013 6:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|