Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRISTENSKY Jiri
|
Předmět: |
|
|
Upravil jsem rozpisy na Shomaru Pass + II, když tak můžete stáhnout zde: http://uloz.to/x6ijL5Td/shomaru-pass-ii-zip
Vložit do složky Maps, původní soubory si napřed zazálohujte.
Je to univerzální pro všechny navigátory, ovšem optimalizované pro Pacenote plugin.
Enjoy, F! |
|
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 12:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
|
|
Díky Jiří ! |
|
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 13:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Ahoj, nainstaloval jsem tu novou Northumbriu a nemůžu rozjet šoto verzi. Asfaltová v pohodě, ale šoto se mi načte 5 čtverečků a pak to hodí runtime error a musím ctrl+alt+del. Dělá to ještě někomu? |
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 13:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
zdar chlapi nejak sa zabudlo na Puy Du Lac ..... ešte stále nás trápi s nezmyselnými pentlami čo by malo byť vyriešené veľmi dávno..... dokedy treba ešte čakať aby tá nefunkčná kontrola skracovania zmyzla ????? tá samotná 15-30s nezabije, ale ak havarujem len kvôli tomu že vyskočila pentla za nič a dostanem DNF alebo totálne zničím auto, to už flustruje ....
|
|
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 23:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
tady musím s Adamem souhlasit, ale není to flustrace, ale frustrace ... dnes mi řekli v práci, že mám padáka a ať už prvního nechodím, že mi neprodlouží smlouvu, a to je teprve frustrace, když ještě včera mi dali do ruky můj rozpis služeb na leden, čímž jsem se ujistil, že mi smlouvu prodlouží...šmejdi, to je FRUSTRACE !
omlouvám se za OT, jsem teď přijel z práce a jsem poněkud rozrušen a jak už jsem psal na FB, tak jestli rok 2014 bude stát stejně za Zdrávas Maria jako rok 2013, tak Vám všem rovnou přeju Šťastnej a Veselej 2015 |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 4:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Míra> To je zmrdstvo no, taky čekám, až dneska přijde přítule z práce s tím, že ji neprodlouží smlouvu... A to ji dali rozpis do června... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 8:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KREMEN Martin
|
|
|
Northumbrii ve velikosti 670MB se mi nepodařilo z ulozto.cz stáhnout ani na několik pokusů. Myslím že by bylo fajn mít to každou RZ zvlášť (jestli to tedy je samostaně - asfal a šoto). S ADSL několik km od ústředny asi nemám šanci |
|
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
z ulož.to nepodarilo stiahnuť ani mne.... furt kolem 300-400Mb seklo a koniec.... nakoniec som stiahol cez Torrent bez broblému..... |
|
|
Zaslal: út prosinec 31, 2013 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
|
kedy budú nové Rz-ty na plugine officiálne otvorené, aby sa dalo vložiť do turnaju ? Livadija, Shomaru Pass a Northumbria. |
|
_________________ Thunder Cup 2 - http://thunder-cup-2.webnode.sk/ |
Zaslal: čt leden 02, 2014 21:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Hned jak se k tomu dostanu. Pocitam behem vikendu. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 8:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SABADOS Anton
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STUDENY Ivo
|
Předmět: poděkování |
|
|
Pánové téměř rok jsem byl neaktivní. Teď konečně přeinstalovávám RBR a nestačím se divit. Obrovská pochvala!!! všem co se o plugin začali opět starat. Děkuji za moji maličkost. |
|
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Dotaz pro developera Václava. .
Máme tu další variantu fyzik. Hurá ale?:
Při výběru turnajů tady na stránkách se člověk musí proklikat až na základní stránku turnaje, kde se člověk dozví na jakých fyzikách se jede.
Právě je tu založeno přes 100 závodů a vybrat něco na tréning je celkem fuška.
O to náročnější je když se člověk rozhodne jet přímo. (bez záložek) Hledá turnaj a mnohokrát mu vypadne hláška že má špatnou fyziku...
Bylo by možné? posunout info o fyzice někam blíže? Když budu vědět že onen turnaj běží na jiné fyzice než mám nainstalovanou, tak se nebudu přihlašovat a vyberu jiný turnaj. Nebudu zatěžovat server aby ověřil že našel něco co nechci a ani že mě nemůže spustit dál.. |
|
|
Zaslal: st leden 29, 2014 0:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
No, pochopitelne ze nejde zjistit, co mas aktualne nainstalovano za fyziku. Ale udelat obecny filtr na turnaje... hmmm... no popremyslim |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Zdravím, nebylo by vhodné ze sekce Download odstranit odkaz na tratě Peklo I a II + Snow verze ve verzi 1.0? Pokud se nepletu tak 1.1 je hlavně opravená, ale jinak shodná, tudíž nemá význam mít obě verze. Navíc verze 1.0 snad ani není při zakládání možná... Dnes jsem tím zabil poměrně dlouhou dobu, než jsem přišel na tento problém. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po únor 10, 2014 23:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|