Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FAU Mira
|
Předmět: |
|
|
Patřím do skupiny lidí, kteří měli místo souboru Audio.dat složku Audio.
Nyní jsem zkusil z adresáře RBR soubor audio.dat smazat a pustil jsem se do on-line testu - vše v pořádku a dokonce se mi vrátil i zvuk mého auta. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: so leden 25, 2014 10:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRICH Jan
|
|
|
U mě se stal problém jiného rázu . Hra nepadá ale na Livadije je fyzika tak jak má být(sníh) ale textury zůstaly stejné.. |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
tá inštalačka čo je v závode IF je už opravená, alebo ešte tá nefunkčná? chcel by som stiahnúť, ale po týždni mám nové Pc a nechcel by som hneď pokaziť RBR s nejakými chybnými textúramy..... Ak to nedáte do kopy tak aspoň v závode vypnite kontrolu textúry aby sa tam dalo dostať poprípade aj bez textúry! chybné textúry inštalovať určite nebudem, ale závod kvôli tomu by som nechcel vynechať..... fyziku vytiahnuť z balíčka nie je problém, ale s inštalovaním radšej ešte počkám keď tá inštalačka ešte nie je opravená.... |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 13:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Teoreticky to uz Hrouda upravil, takze instalator by ti mel fungovat, ale 100% ti to nezarucim, musel by napsat někdo z IF ci je to OK pro všechny uz |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: so leden 25, 2014 16:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
i IF vychází pouze z toho, co je napsáno zde.
Nejlépe se řídit dle tohoto: rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=91199#91199
nainstalovat tímto způsobem: rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=91202#91202
Pokud dojde ke změně, Michal nebo Hrouda napíše a řiďte se jejich pokyny. |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 16:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
BRICH Jan napsal: |
U mě se stal problém jiného rázu . Hra nepadá ale na Livadije je fyzika tak jak má být(sníh) ale textury zůstaly stejné.. |
To jsem měl taky, ale pak jsem zjistil, že se jedná o jinou verzi tratě. Aktualizuj si trať na verzi 1.1 |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRICH Jan
|
|
|
NOVY Karel napsal: |
BRICH Jan napsal: |
To jsem měl taky, ale pak jsem zjistil, že se jedná o jinou verzi tratě. Aktualizuj si trať na verzi 1.1 |
Zkusím to ale tento problém je u všech tratí. Fyzika je všude OK ale textury nejsou správně u žádné a i do testů mě to pustí.. |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Ja jsem na tom podobně jako Honza, fyzika OK, textury zadne, uvidim ještě vecer zkusim to udelat s tim audio a třeba to pomuze |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 16:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
textury jsou samozřejmě skládány na podmínky, které neznáte a proto nemusí fungovat všude. Zkuste si Cote v šejku, nešahejte na podmínky, počasí a textury by měly fungovat. |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Dočkáme se toho opraveneho instalatoru? |
|
_________________ re:member |
Zaslal: so leden 25, 2014 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Taky stejny problém, fyzika OK a textury zadny, hadam ze techtury by se mely vytvořit ve slozce maps, ale tam se nic nevytvori. Napise to jen pristup byl odepren. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so leden 25, 2014 17:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRICH Jan
|
|
|
FRISTENSKY Jiri napsal: |
textury jsou samozřejmě skládány na podmínky, které neznáte a proto nemusí fungovat všude. Zkuste si Cote v šejku, nešahejte na podmínky, počasí a textury by měly fungovat. |
Jirko ani Cote nejede..problém budee zřejmě jinde |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
inštalačku som stiahol a stále nie je opravené..... IF.bat som tam vložil takže to by malo byť ok, ale do hry takto poskladanú inštalačku neinštalujem... a vôbec nechápem že čo má spoločné inštalačka textúr a fyziky s audiom? mám pocit že chlapi z IF hrabali moc hlboko kde by nemali a takto to dopadlo...... vyššie som už spomínal že hru pokaziť nebudem..... hodím do hry novú fyziku SM +SF a keď ma bez textúry do závodu nepustí tak bohužiaľ......
Doporučil by som závod posunúť aspoň o týždeň, aby sa dalo poriadne upraviť inštalačku na 100% a poriadne vyskúšať....
Tu vložiť, tam vložiť, tu prepísať, tam prepísať ....tak toto proste neeeeee |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Ono při kopirovani textur to pise pristup odepren, to same při odinstalaci balicku. Ja teda netusim proc to tak dela, ale myslim ze by stacilo zazalohovat soubory z maps(v RBR) a prekopirovat tam ty co jsou ve slozce Team_Rally_13 a pak IF a maps. Dokonce při instalaci se me udelala v slozce IF spravna zaloha textur akorad je to nechce prekopirovat. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so leden 25, 2014 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Byl bych taky o pusunuti zavodu o tyden, jelikož je par hodin do startu a vedeni mlci a zadny posun k lepšímu |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|