Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
Odepřený přístup je proto, že máte složky označené "jen pro čtení" |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: TR |
|
|
Tak ted jsem udělal vše podle instrukcí Tomáše Mikla:A vše funguje jak má.
VYZKOUŠENO.
Mám audio.dat.
Stáhl jsem textury link
Nainstaloval. zavřel instalátor TR 2013
Stáhl jsem instalační bat
Nahrál do adresáře Team_Rally_13.
Spustil TeamRally.exe
Instaloval textury, vše proběhlo OK, RBR funkční. |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Testnu to dnes po 10 a dam echo |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: so leden 25, 2014 19:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
NOVY Karel napsal: |
Odepřený přístup je proto, že máte složky označené "jen pro čtení" |
OK prubnu to, ale proc to dela az ted? A nedoinstaluji se alespoň ty textury co jsou ve slozkach, sak tam se nic neprepisuje.
EDIT: Tak jsem to prubnul a uz jsou nainstalovany, ted jen zkusim jestli jsou ve hre |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so leden 25, 2014 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Mě textury jedou v pohodě,ale měl jsem už to audio dat v adresáři a rovnou si stáhl i ten IF bat.A co jsem zatím viděl,tak jsou textury opravdu parádní(japonské a francouzské tratě).Co bych ale ještě uvítal,je vždy před závodem TR alespoň nějaké dva oficiální a déle trvajíci testy,kde by se vyskytovaly tratě,které jsou pro normální lidi zamčené.Vždyť i v nevirtuálních závodech bývají normální seznamovačky s minimálně dvěma průjezdy.Momentálně jezdím jenom TR a tak tratě jako Lernovec vidím párkrát zarok a řekl bych,že možná nebudu sám.A ještě jedna věc k IF rally.V jednom turnaji mě spadla trat Humalamaki s mokrým povrchem.Když jsem to chtěl zkusit v shaku,mokrý povrch mi ani nastavit nešel,takže jsem začal složitě zjištovat a zkoušet,až jsem si přečetl v diskuzi u KCM,že by to snad mělo jet s nějakou kombinací počasí,což se mi potvrdilo.Hodně lidí by to ale mohlo zbytečně vylekat,takže by možná příště neuškodilo info co a jak.Organizátorům přeju hodně štěstí a pevné nervy,snad se to všem podaří rozchodit a závod si užijeme. |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 19:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Nechci byt stále jediny kdo něco resi, ale absolutne nechapu proc se tady k tomu nevyjadri vedeni TR, hlavne Michal. Uz me to prestava bavit to ticho.
Ja jsem pro posunuti zavodu o tyden, kluci z IF udelali moc hezke textury a je skoda, aby nas to odjelo třeba jen 60%.
Tak co vedeni? Uz se někdo konecne ozve? Je tady 170 platicich jezdcu a ja nemluvim jen za sebe, jen X jezdcu nemá odvahu sem něco napsat.
Pokud se závod odjede za současného stavu, není to regulerni pro všechny! |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORESOVSKY Jakub
Založen: 03. 06. 2009 Příspěvky: 42 Bydliště: Milovice nad Labem
|
|
|
I když nerad, ale jsem pro přesunout závod. Tady jde o to Fair play a za takovýhlech podmínek to fakt neni ono. Nejde tu o mě, mě všechno jde. Ale ostatní mají tu nevýhodu že jim to nejde. Mě kdyby to nešlo, a vyřešilo se to třebas až v neděli ráno, tak nebudu moc testovat, páč jsem celej tejden na intru. Prostě Jsem pro závod odložit! |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA David
|
Předmět: Záhadný balíček |
|
|
Pochopím, že se problémy vyskytnou. Nikdo a nic není dokonalé. Ale když už se tak stane, tak je potřeba to co nejrychleji vyřešit. Psalo sem celkem dost kluků s problémy, se kterými se setkali. Je zde plno jezdců, kteří by uvítali již hotový balíček, který by jel bez problémů a který by nezpůsobil úplnou "nepojízdnost" RBR Třeba Jirka Navrátil sedne prakticky jen k TR a RBR Cupu a nechce se mu trávit čas kopírováním souborů modlením se, jestli se mu hra rozjede nebo ne.
A takových jezdců, kteří jsou časově vytížení a navíc nemají chuť se zprovozněním zabývat, je tu celkem dost. Snad se k problému někdo vyjádří |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DRABEK Vita
|
|
|
ráno odjíždím do víkendu pryč. Budu mít zítra ráno po 6té hodině jeden pokus na odjetí. Patřím to té skupiny co jsem měl značné problémy s instalací, tak se spoléhám že organizátoři už mají vše v pořádku. |
|
_________________ Val to!!! |
Zaslal: so leden 25, 2014 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Jaky Fair play? Nikdy nikdo nema stejny podminky, at uz zmeny pohledu, rozpisu, ruzne upravy hry,jako nebehaji poradatele, vypnute textury, chybejici kapky na oknech, nalitane rz atd... jde vam jen o to, si to nalitat na texturach? To taky neni fair play ne? tyden to bude pulka drtit, druha pulka k tomu sedne jen kdyz ma zrovna chvilku cas na RBR. Takze opet neregulerni podminky ze? takze na co to odkladat vzdyt ty trate jsou stejne, SF a SM jsou stejne, jen spojene dohromady... jakmile se nekdo s necim sere nekolik desitek hodin, je to vzdy na skody a misto pochvali se docka jen kritiky. pamatuju dobu, kdy kazdej zavod tr mel textury, nekdy lepsi, nekdy horsi... a ted? prvni zavody jen jine banery... I kdyz patrim do IF, textury jsem videl jen na videu, ktere tu bylio zverejneno, u RBR jsem z osobnich duvodu dlouho nesedel a sednu k nemu jen ted na domaci zavod... Vykaslete se na nejaky kecy a pojde si to v klidu uzit, taky me stve, ze to nefunguje jak ma, ale ne vzdy v historii TR to bylo idealni. Ani nevite, jak to sere Jorgeho a Fristu, ze jsou problemy....
Tohle je pouze muj osobni nazor, z IF motorsport to nema nic spolecneho!! |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Tak po hodine utrpneho boje sem textury rozchodil diky Karnovi za pomoc a dalsim, textury jsou super! To nic ale nemeni na faktu, ze vedeni TR v tomto celkem selhalo
Jsem zvedav na ucast, vsem hodne stesti ! |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 22:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
|
|
|
Martine, vzpomen si, kolikrat jsi jako poradatel v RBR selhal ty, nez zacnes napadat jine...
A na to, ze jsi celej den v praci a nemas na nic cas jsi nadatloval docela dost zprav |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 22:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Michale co kdyby jsi se staral o sebe, promin, ze mam zajem, aby to fungovalo a mohlo odjed zavod co nejvic lidi. Ano v praci sem byl a ze mam v praci pristup k netu to kdyz si clovek dela ve svem a na svem je snad pravo.
Tak hloupe nenapadej ostatni ja nerikal ze nikdo chyby nedela a nerekl nic spatneho na kluky s IF, naopak sem jim vyjadril podporu a pochvalil za trate. Problem je ve vedeni TR ktere nekomunikuje.
Ja ve svych sampionatech s jezdci komunikuju a kdyz nemuzu poverim lidi co to obstaraji. To ze IRC ci ERC skoncilo bylo s duvodu, ze sem na to zustal sam, a tak velky turnaj sam delat neslo.
Tak nenapadej ostatni prosim. |
|
Zaslal: so leden 25, 2014 22:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Hoši, klíd, toto nikomu nepomůže!... Do balíčku bohužel nevidím, nevím, co je tam špatně, ale rozhodně to nesvalujte jen na vedení TR... My jsme si něco vymysleli, vedení nás s tím mohlo poslat do patřičných míst, ale chtěli nám vyhovět, posunout to dál, bohužel to hapruje, omlouváme se!
PS : Humalamaki zakládejte s mokrým povrchem vždy dopoledne - ráno s mokrým povrchem padá...
A ještě bych rád poděkoval těm, kteří nám vyjadřují podporu a i přes probléme nám sdělí i nějaká ty pěkná slova, ať už tady, nebo v komentářích při treninku. Díky! |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
|
|
|
Martine, ty jsi vtipalek |
|
|
Zaslal: so leden 25, 2014 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|