Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VOMOCIL Ondrej
|
Předmět: |
|
|
Taky patřím k těm, co sednou jen k závodu, stáhnul jsem textury, musel doinstalovat tratě (mám 4 instalace, použil jsem tu se snow france, kde jsem ještě neměl nové tratě), instalace nešla, mrknu do diskuse, stáhnul jsem if.bat, poté vše už šlo. návody tady v diskuzi jsou a já děkuji za to, že mi to normálně běží. Mám už za sebou 1. etapu a textury jsou super. Díky za ně. Vždy je podle mě alespoň jeden člověk v týmu, kdo tomu rozumí a ostatním z týmu pomůže a když ne, návody v diskuzi jsou celkem polopatické.
Takže kluci z IF - nenechte se odradit |
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 10:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
TO : Tomáš Mikl - zajímavé ,Tome,že se Ti nešlo přihlásit do závodu,po tom návodu co jsi tu dal - já se ho držel,teď se zkušebně přihlásil do TR - příprava na první RZ v pořádku...
nenechme se odradit - ještě je času dost na opravu a pokusy....že nenatestujeme?? - nedá se nic dělat - v Dakaru se taky nejede na zkoušku / no,trošku mimo.. /
..jen aby Humala nepadlo...Ondro,je to na standartní nastavení...?myslím problém s počasím... |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
nechápem kde je problém, ale nebol vydaný nový inštalátor a napriek tomu nebol ani závod odložený a už beží...... nikto zatial nevie povedať, že ako bude fungovať hra po odinštalovaní textúry....
Petr má pravdu, kvôli textúry sa neoplatí rozbabrať celý RBR..... mali ste posunúť závod na nejaký čas kým bude nová 100%-ná inštalačka.... nainštalovať, po závode odinštalovať a hotovo.... ale s tim ste zničili celý závod, čo pravdepodobne bude zrušená,
a namiesto toho aby ste prehodili dátum, môžete teraz poskladať nový závod..... takto o ničom pripravený závod nemôže byť platná.... |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Jak uz psal Jirka Jarosevsky o dve stranky zpet:
" PS : Humalamaki zakládejte s mokrým povrchem vždy dopoledne - ráno s mokrým povrchem padá... "
A jelikoz je Jirka autorem textur, tak stejne podminky budou v zavode. |
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Nefunguje. Podnik vynechavam, nemam cas se v tom hrabat a cely to rozj...., odjizdim na sluzebku. Diky poradatelum za nemoznost zavodit |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYGLER Jan
|
|
|
Textury se instalují jednoduše podle již zmíněných návodů. Akorát mám problém s Livadijou a Northumbrií. Tam textury nejsou a nepustí mě to samozřejmě i do turnajů. Dodatečně jsem ve složce Maps přepsal textury, konkrétně složku dry, ale furt nic napadá někoho něco? S audiem jsem nedělal nic, měl jsem před instalací složku, ne soubor s příponou dat. To ale nebude hrát asi roli. |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Lavadii máš verzi 1.1? |
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
V diskuzi jsou asi dva navody a podle me by to mělo jit snad každému, ale je pravda, ze každý nemá cas a chut se v tom hrabat. Ja nad tim cvera stavil hodku a něco, a povedlo se. Kdyby někdo mel něco ještě jsem online piste do PM a zkusim poradit |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Poradil jsem klukům zatím čekat na opravený balíček, je možné, že se ho do středy dočkáme? |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYGLER Jan
|
|
|
Samozřejmě, že jsem zapomněl... Livadija jede, ještě stáhnout funkční Northumbrii... 2x stažené z uložta, pokaždé to při otevření píše NSIS Error... Do třetice to snad výjde |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Stahuj přes torrent je to rychlejsi |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne leden 26, 2014 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYGLER Jan
|
|
|
Konečně vše jede! Dík Hanzovi a všem tady! |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 13:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRZELKA Tomas
|
|
|
Takových problémů s touhle starou vykopávkou a ještě si za to platíme. |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Senk a spol. Hodláte s tímhle stavem něco dělat? Nebo jen budete spokojeně přihlížet? Nejsem jediný kdo čeká na opravený balík textur a rád bych se ho dočkal... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: ne leden 26, 2014 17:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Já myslím, že kdyby kluci byli u compu, tak už se samozřejmě dávno vyjádřili! Myslím, že každý z nás má i svůj osobní život a tak prosím zbytečně neútočme a počkejme až se kluci vyjádří!
Pevně věřím, že až se dostanou k signálu, tak se ozvou. |
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|