Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KRAMER Jiri
|
Předmět: G25 na win7 |
|
|
Prosím o pomoc jsem zoufalý, pořídil jsem si nového kompa s win7 a nemůžu za boha rozjet g25, stáhnu logitech game profiler, instaluju, připojím g25 jak mě žádá instalace - detekuje, ale nenajde ho!!! Ani v zařízeních není, všechny usb jsou v pořádku!! POMOOOC pls!!! |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 2:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
Předmět: |
|
|
odinštaluj Logitech profiler, potom pripoj volant a choď do nastavenia " panel úlohy - hracie zariadenie ". klikni na to, má naskočiť okienko v ktorom píše čo máš pripojené.... malo by byť v Tvojom prípade Log. G25...... keď to nenaskočí chyba môže byt aj vo volante..... ale keď naskočí klikni nato. namiesto profileru vyskočí okienko kde môžeš nakalibrovat presne volant a pedále.... keď to máš nainštaluj profiler, a malo by to fungovať..... keď máš funkčný volant....... |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 13:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRAMER Jiri
|
|
|
mám 64 bit... když ho připojím bez profileru tak bliká a v zařízení není! Určitě funguje jen mám nový win, na xp mi to jelo bez problémů!! |
|
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Když ho připojíš, tak se nezkalibruje? Máš zapnutý napájení? |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: ne leden 26, 2014 23:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRAMER Jiri
|
|
|
Mám zaplé vše, ne že se nezkalibruje, on se mi ani nikde neukáže |
|
|
Zaslal: út leden 28, 2014 0:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Jirko mrkni do spravce zarizeni, jestli tam nejaka polozka s vykricnikem. Ted bych kecal, nesedim doma, ale je tam polozka zarizeni HID a tam neco musi od Logitechu byt a ja u toho mel vykricnik. Jen jsem nechal Widle preinstalovat ovladac a vse jede |
|
|
Zaslal: út leden 28, 2014 15:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
Mě se stalo že jsem při instalaci ovladačů měl zapojenej volant. A dělalo to neplechu vše jsem musel odinstalovat a postupovat přesně podle průvodce ovladačů (připojit volant až si řekne). Vše bych odinstaloval a zkusil znovu. |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: út leden 28, 2014 15:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
ahoj, měl jsem stejný problém. Před 2 měsíci jsem přešel na Win7 z XP. Podotýkám, že jsem měnil desku, procík, hadr, Ramku, grafiku, CDRomku a operační systém. V podstatě až na zdroj vše nové (na ten už nezbyly prachy. Volant blikal a furt nic. Všechno jsem odinstaloval (Log.profiller i USB, kde je volant...vyčistil comp Ccleanerem, vypnul comp, odpojil volant z USB, zapnul comp ... Po naběhnutí systému (volant je odpojený) jsem do CD mech.vložil origo instalačku volantu a dal prozkoumat. Obsahuje totiž nějaký cleaner na volanty Logitech v registrech windows a taky kalibrační program. Myslím, že to mi pomohlo. Nakalibrovat, vypnout comp, odpojit nakalibrovaný volant, zapnout comp, spustit profiller 5.10 a zapojit dle příkazů...už si to moc nepamatuju, ale určitě musíš do správce hardwaru a ošéfovat to přes novou instalaci USB. |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: út leden 28, 2014 17:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Jestli se neotáčí při startu compu, tak bych to viděl na problém hardwaru, neni vypadlej konektor napájení ve volantu? Předpokládám, že jsi vyzkoušel všechny USB vstupy. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: út leden 28, 2014 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRAMER Jiri
|
|
|
chlapci dík za tipy, zkoušel jsem úplně všechno kromě toho instal CD bo ho nemám, ale mám takové tušení, že bude problém v hardwaru volantu. Zkoušel jsem ho zapojit i do jiného kompa a stejný výsledek. V bezmoci jsem volal na logitech a říkali, že by se měl detekovat už při zapojení do USB, ještě zkusím poslední možnost dám ho kámošovi - elektrikářovi, ať se na to mrkne a pak dám vědět, moc si vážím Vašich rad - lépe se snáší ta bezmoc |
|
|
Zaslal: st leden 29, 2014 0:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
klikni na Start, pravým tlačítkem klikni na Počítač, dej Spravovat, klikni na Správce zařízení, Zařízení standardu Hid, Logitech G25 Racing Wheel USB - rozklikni, najeď na oddíl Ovladač, rozklikni a dej odinstalovat ovladač, pak vypoj volant z USB, restartuj system, pročisti, ať tam není nikde Logitech a vypni. Zapoj volant do USB a zapni comp, měl by si to najít počítač sám (ty ovladače), pokud ne, zeptá se Tě, odkud má provést instalaci softwaru, já dal origo CD v CD mechanice, pokud nemáš CD, zkus nechat vyhledat instalátor na netu...snad pomůže, jinak už nevím...držím palce |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: st leden 29, 2014 9:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRAMER Jiri
|
|
|
Miro dík moc za rady, tohle už jsem zkoušel bez výsledku. Uvidím co ještě ten kámoš, též mu to nejede tak to zkusí rozebrat a uvídíme v nejhorším případě našetřím na G27 |
|
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 1:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|