Právě je út listopad 12, 2024 11:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 8. Blue Devil Rally - 9.-15.2.2014 |
|
|
Osmý závod Team Rally 2013 začíná výjimečně již po týdenní pauze od minulého podniku. Tentokrát nás čekají sněhové tratě, které nám připravil Blue Devil tým.
Balíček textur ke stažení najdete ZDE |
|
Zaslal: út únor 04, 2014 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
Předmět: |
|
|
Rád bych Vás přivítal na druhý podnik Blue Devil Rally v šampionátu Team Rally
Na webu rally můžete sledovat průběžně doplňované ohlasy z časových kontrol, rozhovory, fotky a další zajímavosti. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: pá únor 07, 2014 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Na http://tr-info.blog.cz/ si můžete přečíst preview před touto soutěží. |
|
Zaslal: pá únor 07, 2014 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Dnes na http://tr-info.blog.cz/ nabízíme tradiční rozhovor s manažerem pořádajícího týmu. |
|
Zaslal: so únor 08, 2014 18:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUSKA Honza
|
|
|
Ahoj.
Mám problém s RZ Mlynky Snow II. Hra padá cc po 3 zatáčce. neví někdo co stím? Díky |
|
|
Zaslal: so únor 08, 2014 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOUSKA Honza
|
|
|
Super ! Už to funguje Děkuji mnohokrát |
|
|
Zaslal: so únor 08, 2014 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Náš reportér vůbec nestíhá oslovit všechny posádky, které se vrátí do servisní zóny.
Ale i tak se sekce Ohlasy utěšeně rozrůstá a je i na co se dívat. |
|
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: út únor 11, 2014 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Vše okolo podniku + textury je paráda, klobouk dolů. Ale co se týče poskládání a výběru sněhových RZ....nejhorší co jsem kdy jel. |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: st únor 12, 2014 10:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: TR |
|
|
Chlapi nekazte si naladu podnik jste udelali paradne !!! |
|
Zaslal: st únor 12, 2014 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Zrovna jsem si poprvé zkoušel Foron snow...a nedokončil jsem ho kvůli bugu, jen jsem vyjel asi metr a půl mimo trať a bylo to jako když vyjedete na Strýčkovy-Zadní Poříčí úplně mimo textury a nedá se s tím nic dělat...je to nepříjemné místo před vracákem...a myslím, že spoustě lidí to tam klidně může kdykoliv uklouznout, nevím jestli mám replay...snad jo, kdyby byl zájem, tak můžu mrknout, ale myslím, že takovéto nedodělávky do TR nepatří, mělo by se to řešit |
|
|
Zaslal: st únor 12, 2014 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
První dějství máme za sebou a to druhé, těžší, už pomalu odstartovalo.
Hned na úvod padlo několik obětí a další jistě přibudou.
Ale máme v cíli také první dvě posádky, které můžou nyní jen čekat, jak se bude dařit jejich soupeřům.
Připomínám, že průběžné zpravodajství stále aktualizujeme na webu rally v sekcích Novinky a Ohlasy.
Tímto zároveň děkujeme všem, kdo naším zpravodajům poskytli alespoň pár vět a sem tam i nějakou fotku.
Věříme, že na další Vaše ohlasy v naší redakci nebudeme čekat dlouho.
Ten, kdo má zájem o zveřejnění svého názoru na rally a v lepším případě i nějakých fotek, ať nás kontaktuje na emailu bd.faustyn@seznam.cz |
|
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: čt únor 13, 2014 10:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Chlapi, nahrál jsem replaye z RZ22 a 23. RZ 22 Foron...je tam na zpomaleném pohledu přes pacenoteplugin krásně vidět, jak se mi píchnul praporek mezi levý kolo a blatník a přetočili mo to auto jak sirku a následně crash a náboj LP 100 procent pryč...nicméně opticky vypadá tak na 25 pr. ... to mě totálně rozhodilo, zase hodiny dřiny a odříkání při tréninku a pak bug, který mi 2 RZ před cílem zkazí náladu a všechny naděje, kdo se chce, ať se podívá, nehledě na to, že tu vidím videa, jak kucí trefujou čelně kdeco a jedou dál, jakoby se nechumelilo a já trefím v RZ 23 bokem strom a odejde elektrika a starter, mimochodem, elektrika a starter už mě letos vyřadili ze tří podniků TR...sry, že tady brečím, ale mě to fakt sere, kvůli tomu modelu poškození jsem přesedl loni z N12 do N10 a ono je to stejný jen v jiných frekvencích, prostě model poškození v RBR je náhoda, hoďte si korunou, třeba ten srom příště projedete a nic se Vám nestane, ale když bude mít RBR špatnou náladu, tak budete třeba metr od stromu a zarazí vás to na fleku...to mi nejde do hlavy, proč se takovéhle věci v RBR dějí...nakonec...nové RZty jsou fajn a je to oživení, které plugin potřeboval. Prosím ale příště o zvážení přidání RZ typu FORON,Karlstadd, případně Wisla, Karowa, nebo nějaké slalomy a Castrezatta do podniků TR, neb jsou to nedodělky, co mi berou chuť do ježdění na dalších pár dní ...
Jinak to počasí a ta tma, pánové, klobouk dolů, to byla lahůdka, ačkoliv nemám rád SM, krásně jsem se svezl až na ten pokakanej Foron, ten nám sebral body a to mě vůči týmu mrzí dvakrát tolik, jelikož jsem je všechny nabádal, ať si na ten F. dávaj pozor a pak mě tam udělá bug, za který nemůžu...drásá mi to nervy, divím se, že mám ještě pořád první volant ok ... klávesnice už padly 2, ale do volantu netřískám
Míro, ber to i jako mé vyjádření reportérům...díky, ahoj příště a gratulace všem, co tu hrůzu těžkou, ale nádhernou dojedou do cíle...HOWGH ! |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: čt únor 13, 2014 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další
|
Strana 1 z 4 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|