Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Chci příští sezónu MČR Rally/Sprint rally, ale: |
...uplne novy poradatelsky tym |
|
2% |
[ 1 ] |
...stejny poradatelsky tym, avsak pocetnejsi |
|
85% |
[ 42 ] |
...vse pri starem, tak jako letos |
|
12% |
[ 6 ] |
...radsi nic. Budu jezdit nekde jinde |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
|
Autor |
Zpráva |
BRUDER Martin
|
Předmět: |
|
|
Určitě bude pauza jak psal Pyros musí si Mik a nejen on odpočinout od toho několikaměsíčního kolotoče. Tak že ja to vidím na říjen - listopad. O to větší bude chut zavodit ted si užijem leta a pak hrrr na to pod profesionalní taktovkou. |
|
|
Zaslal: so červen 03, 2006 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Určitě bude pauza jak psal Pyros musí si Mik a nejen on odpočinout od toho několikaměsíčního kolotoče. Tak že ja to vidím na říjen - listopad. O to větší bude chut zavodit ted si užijem leta a pak hrrr na to pod profesionalní taktovkou. |
JJ myslím, že všichni potřebujem trochu vydechnout a připravit techniku na další ročník a je jistě spousta věcí ,které se musí dořešit do začátku další sezony.
Ale rozhodující bude co Mike. |
|
Zaslal: so červen 03, 2006 21:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
JJ myslím, že všichni potřebujem trochu vydechnout a připravit techniku na další ročník a je jistě spousta věcí ,které se musí dořešit do začátku další sezony.
Ale rozhodující bude co Mike. |
No... já to vidím taky tak, ale chtěl jsem to tu trošku rozhejbat |
|
|
Zaslal: ne červen 04, 2006 9:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Když se to má trochu rozhejbat, tak mě by nejvíc zajímalo, jak to bude s Imprezou WRC 06. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: ne červen 04, 2006 12:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
KOZISEK Martin napsal: |
Když se to má trochu rozhejbat, tak mě by nejvíc zajímalo, jak to bude s Imprezou WRC 06. |
To se jistě vyřeší na srazu. Navrhoval bych systém určit odeslaní rpl až po rally ( tak by nikdo nevěděl jaké rz musí odeslat ) a nasledně vybrat třeba 2 auta na kontrolu. Jednoduché a řeší to podle mě všechno. Už sem to někde psal ani ve fotbalu se nechodí vychcat cele mužstvo kvuli kontrole ale jen 2. Ale sem si jist že většina problemů vyplynula spíše z nevědomosti nežli z umyslu něco obejít. |
|
|
Zaslal: ne červen 04, 2006 12:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
KOZISEK Martin napsal: |
To se jistě vyřeší na srazu. Navrhoval bych systém určit odeslaní rpl až po rally ( tak by nikdo nevěděl jaké rz musí odeslat ) a nasledně vybrat třeba 2 auta na kontrolu. Jednoduché a řeší to podle mě všechno. Už sem to někde psal ani ve fotbalu se nechodí vychcat cele mužstvo kvuli kontrole ale jen 2. Ale sem si jist že většina problemů vyplynula spíše z nevědomosti nežli z umyslu něco obejít. |
Pokud by replays odesílali jen 2, tak by nebylo možné tvořit videa (nebylo by z čeho...) a to by byla dost škoda. Ale určit který to budou až po závodu je, myslím, dobrej nápad |
|
|
Zaslal: ne červen 04, 2006 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: další sezona |
|
|
Ahojte lidičky a pořadatelé ,
mám skromný dotaz ,rád bych do příští sezony coby staršina osedlal raději něco historického jako je Lancie nebo Toyota GT Four a nebo dokonce Š130RS pokud ji kluci dokončí. Plánuješ tedy že by se otevřela další třída veteránů.
Mám pocit ,že nastupuje řada mladších a podstatně rychlejších a začínám se svou jízdou spíš ostatní zpomalovat než s nima závodit. A nerda bych dopad jako Křeček držet se zuby nechty . |
|
Zaslal: po červen 05, 2006 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: Re: další sezona |
|
|
Ahojte lidičky a pořadatelé ,
mám skromný dotaz ,rád bych do příští sezony coby staršina osedlal raději něco historického jako je Lancie nebo Toyota GT Four a nebo dokonce Š130RS pokud ji kluci dokončí. Plánuješ tedy že by se otevřela další třída veteránů.
Mám pocit ,že nastupuje řada mladších a podstatně rychlejších a začínám se svou jízdou spíš ostatní zpomalovat než s nima závodit. A nerda bych dopad jako Křeček držet se zuby nechty . |
Tak to já se taky přimlouvám. 130 je údajně před dokončením a bylo by to auto podle mýho gusta (i věku ). taky si občas myslím, jak moc rychlej jsem a pak jedou mladší a |
|
|
Zaslal: út červen 06, 2006 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
Předmět: Re: další sezona |
|
|
Tak pánové, sic se budu snažit jako Křeček, ale rád se k vám přidám. A 130RS je podle mého gusta |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: út červen 06, 2006 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Sice jsem jeden z těch mladších, ale né rychlích , tak bych taky prubl tu 130RS. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út červen 06, 2006 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
doporucuju v pauze po sezone tento poharek
http://www.rbr-cup.wz.cz/ |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: út červen 06, 2006 18:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Myslím ,že si dopřeju volno bez vrčení motoru a pak se uvidí ,ale platí ,že bych rád sedlal veterány do příští sezony.Tak trochu doufám ,že budou povolený. |
|
Zaslal: út červen 06, 2006 19:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Myslím ,že si dopřeju volno bez vrčení motoru a pak se uvidí ,ale platí ,že bych rád sedlal veterány do příští sezony.Tak trochu doufám ,že budou povolený. |
Hele dědku neblbni, na důchod s veteránem je ještě čas né ? |
|
|
Zaslal: út červen 06, 2006 20:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
Předmět: Názor |
|
|
Taky bych něco navrhnul k tomu placení poplatku. Nejsem nejmladší a v podnikání mam nějakej ten rok úspěch, názor nebude scestnej.
Osvědčilo se loni na simracing.cz placení příspěvku: B-200,- A-800,-. Je fakt, že ten, kdo nemá korunu a študuje, bude remcat i nad dvou stovkama; pak bych nechal B licence úplně bez poplatku a o jezdce tak liga nepřijde, můžou si jezdit všichni. "A" licence bych pak jako prestiž nechal platit max. 500.-, to aby se mohli zúčastnit i ti méně majetní, studenti a samoživitelé dětí. Čim víc to napálíte, tím bude méně účastníků a úroveň podniku klesne.
Pak z toho budou i nějaké peníze pro adminy i ceny. Samozřejmě to chce finančně nevenek ošetřit (nezisková organizace=sdružení). Založení tě nic nestojí a těch pár dokladů si taky spočteš sám a založíš do účetnictví. Navíc ti sponzor může nabídnout víc, když mu na to dáš doklad ne?
Jinak podnik se mi moc líbí. Jsem aktivním jezdcem simracing.cz a toto je zase něco jiného, než okruhy, Olsone, jen tak dál, a pevné nervy při pokračování dalších ročníků. MCR ti nikdo nevezme, pokud bude fungovat zde na tomto originálním pluginu. |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: pá červen 23, 2006 7:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Všichni si své návrhy a nápady připravte na vyhlášení a tam to můžem pořešit a vyřešit. Souhlasím se startovným, ale musí se udělat pravidla! |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: pá červen 23, 2006 7:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|