Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: Vyhlášení výsledků Team Rally 2013 |
|
|
Termín: 23.-25.5.2014
Místo: RELAXX - Čeložnice
Cena ubytování: 120 Kč/osoba/noc
Cena plné penze: 213Kč
Cena celkem ubytování + plná penze: 333Kč/osoba
Přihlášení je opět možné pro kohokoliv!
Zahajuji možnost zasílání přihlášek na mail (teamrally@mail.onlineracing.cz) Do přihášky uveďte den příjezdu (pátek/sobota). Podle dne příjezdu odešlete na číslo účtu uvedeného v pravidlech TR příslušnou částku (pátek 666,-Kč - sobota 333,-Kč)
Program:
Tak nakonec jsem nějaký ten reproduktor zase domluvil. Tím pádem si aspoň karaoke někdy pustit můžeme. Pokud by měl někdo zájem si zkusit odmoderovat vyhlašení, bude mít možnost.
Seznam přihlášených:
1. VOMOČIL Ondra NEXUS
2. KOVAŘÍČEK Mira NEXUS
3. JAROŠEVSKÝ Jirka IF Motorsport
4. MORÁVEK Jenda NEXUS
5. KUČERA Martin MONTEK MOTORSPORT
6. VÁLEK Vlasta KCM
7. PETER Marek IRIDIUM
8. HONZEK Maty IF Motorsport
9. HONZEK Tony KCM
10. PLESNIK Martin NEXUS
11. STREIT Michal FIST Team
12. BABÁK Ondra IF Motorsport
13. SUDICKÝ Mira IF Motorsport
14. JAROTEK Jirka MONTEK MOTORSPORT
15. VNOUČEK Mira KIZZ-ME
16. NODES Michal +1 IF Motorsport
17. STUDENÝ Ivo KIZZ-ME
18. HRBÁČEK David IRIDIUM
19. UHLÍŘ Vojta KIZZ-ME
20. FRIŠTENSKÝ Jirka
21. PETERA Jirka
22. |
Naposledy upravil SENK Michal dne pá květen 23, 2014 8:17, celkově upraveno 12 krát
|
|
Zaslal: út duben 22, 2014 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
Předmět: |
|
|
Já na 100% přijedu, ovšem nevím ještě jak dlouho budu moci zůstat, vypadá to, že ještě z pátku na sobotu budu muset odjet kvůli focení motokrosu, každopádně se mnou počítejte.
PS: Zatím to vypadá spíš na NEXUS sraz s kulturní vložkou |
|
|
Zaslal: po květen 05, 2014 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Ve středu sem posílal peníze, akorát sem nevyplnil svoje ID do VS, ale v poznámce by mělo bát mé jméno |
|
_________________ re:member |
Zaslal: so květen 10, 2014 7:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Já bych i velmi rád přijel. Ale tahle povedená akcička se vždy kryje s festivalem, který pořádám a tam prostě chybět nemohu.
Tož si to tam užijte a kdo by náhodou do Čeložnice nejel a měl by chtěl strávit pohodovou sobotu na jihočeském TÁBORSKÉM KOKTEJLU, rád Vás uvítám.
Jinak ještě jednou dík za sezónu TR13 a snad se sejdeme v té další |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: po květen 12, 2014 8:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Pavel
|
|
|
Osobně mne to velice mrzí , chtěl jsem jet na beton ,ale bohužel neodkladné rodinné zaležitosti jsem to musel dnes odpískat, moc se omlouvám všem kteří tam budou a hlavně pořadatelům. AŤ VAM TO VYJDE A MATE SE SUPER.....ja se tedy těšil moc. |
|
_________________ http://www.carlsbadrt.cz/ |
Zaslal: út květen 13, 2014 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Tak to je pro mně osobně hodně špatná zpráva...Budeš mi tam,Pavle,chybět - a dost ....vždy bylo perfektní setkání...a ty tekutý švestky...
Jinak - i spousta dalších výborných chlapů -soupeřů ve skupině i jiných..
No,asi "syndrom vyhoření"... |
|
|
Zaslal: út květen 13, 2014 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Kucí, moc rád bych přijel a zopakoval si tu úžasnou loňskou atmosféru a pohostinnost hostitele. Bohužel mne letos zastavila finanční tíseň a má přítomnost na prac.úřadě. V Praze prostě není pro slušného, čestného člověka slušná poctivá práce za slušné peníze ... moc bych si přál, aby to nebyl poslední ročník TR a abychom se sešli příští rok opět v hojném počtu u TR a následně na vyhlášení v Čeložnici. Snad události, které se odehráli, nevezmou chlapům chuť do dalšího ročníku, protože já osobně opravdu nevím, co bych si bez TR a RBR vůbec počal. Je to pro mě malá droga
Tak, prosím, vemte rozum do hrsti a rozhodněte o pokračování, či nepokračování střízlivou hlavou a bez emocí...i když tu střízlivou hlavu v Čeložnici si žádnou nepamatuju
-----------------
Máme super tým a jeden za všechny a všichni za jednoho...takže díky týmovým parťákům dorazím v pátek večer. A doufám, že si to ještě Mr. Tauš rozmyslí s tím moderováním, protože ten mi tam fakt bude chybět |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: st květen 14, 2014 9:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
Předmět: Kizz - me |
|
|
Zdar. Peníze dnes poslány, počítám s příjezdem v pátek. Kizz-me patří k tradičním týmům TR a nechce absentovat na vyhlášení TR 2013. Podle mých informací z týmu dorazí kromě mé osoby ještě manažer Vojta Uhlíř (WRC) a "Pačes" Studený (S1600). Pokud někdo další, upřesníme v příštím týdnu. Michale, bude přítomen i pan traťový komisař Chrást? Máme spolu nějaké nevyřízené účty, tak doufám, že se s ním potkám |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: pá květen 16, 2014 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Nešlo by Michale zadat souřadnice pro přesný najití?? Minulej rok jsme přijeli za tmy, vesnice po tmě, nikde nikdo a poměrně pracně jsme to hledali. Opět letos přijedeme za tmy, tak by to mohlo ulehčit hledání.....
Děkuju
49°3'42.267"N, 17°9'17.563"E |
|
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Původně jsem byl rozhodnutý že nemá cenu s sebou tahat ani sedačku. Teď už to vypadá že nás bude i patnáct, tak bych ji vzít mohl. Je někdo ochoten vzít kompletní PC? Přivezl bych sedačku s volantem. |
|
Zaslal: po květen 19, 2014 7:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
Předmět: PC |
|
|
Ahoj. Vzhledem k tomu, že z Čeložnice jedu rovnou na ryby, tak sebou PC nepotáhnu . Myslím, že nás bude víc než 15! |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: po květen 19, 2014 11:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
jedna z věcí, na které se na vyhlášení těším nejvíc je porovnání umu jezdců pod vlivem na stejném voze a nastavení (comp+volant+sedačka). Takže jsem moc rád, že sedačka bude
---
já jedu vlakem do Pardubic a odtama až autem. Takže comp brát (bigtower) určitě nebudu, ale pokud by to pomohlo, jsem ochotný vzít volant (G25). Aspoň by mi ho tam mohl nějaký profík pročistit |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: po květen 19, 2014 15:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Volant mám už na sedačce namontovanej, tak to tam nechám ten můj. PC ale brát nebudu. Už tak budu mít problém se vejít do auta. Leda že bych nebral poháry... Doufám že si je tam aspoň z každého týmu nějaký zástupce vyzvedne. Nerad bych je vozil i zpět.
Miro je to tak, už je nás i víc jak 15.
Tak PC asi vyřešeno. Pročetl jsem maily a nabídl se Ondra Babák, který vlastně měl s sebou PC i loni. Díky.
V tom případě teda tu sedačku potáhnu... |
|
Zaslal: po květen 19, 2014 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Pokud máš Michale problém s místem, tak ti sedačku z vyhlášení odvezu, i když asi jiným směrem
Neboj, volant ti necham, ten se ti do auta vejde |
|
|
Zaslal: po květen 19, 2014 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|