Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TICHY Ondra
|
Předmět: Výměna potenciometru na volantu |
|
|
Zdravím,
mám pravda už poněkud letitý volant Logitech Formula Force EX a při zatáčení doprava mi hodnoty úhlu na točení divně přeskakují - což zrovna při jízdě na asfaltu není ideální. Zkoušel jsem se dívat na tu základní desku v něm a ta se zdá být v pořádku, tak mě napadá jen vadný potenciometr. Dá se nějak vyměnit? A jestli jo, tak mohl by mi dát někdo přesný tip? Zkoušel jsem na webu dohledávat dle popisků, co jsou na něm, ale moc jsem toho nenašel.
Děkuji |
|
|
Zaslal: ne duben 27, 2014 12:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
Předmět: |
|
|
Teoreticky ano, opiš si hodnoty poťáku a kup si náhradní. Co tam máš za hodnoty? Je to nějaký atyp?
Jestli nedokážeš rozkličovat data na něm zapsaná, tak ho odmontuj a zajeď do nějaké prodejny elektroniky (odborná na elektro, ne OK apod. obchoďáky) a tam ti poradí. Mrkni se třeba sem, jestli ho nemají http://www.ezk.cz/ |
|
|
Zaslal: ne duben 27, 2014 12:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Mám G25 pár let a problémy tohoto typu jsou na denním pořádku. Mají tam na pedálech geniálně vyřešený potenciometry do kterých padá veškerý bordel. Jestli se dostaneš k tomu tvému vyzkoušej nejdřív Kontaktol. Je to sprej na elektroniku který ti odstraní různé chlupy, špínu a jiné neřádstvo. Jestli ti to jen pocukává, tak to tam pravděpodobně sbírá různé bludné proudy. Mě pomohl ten Kontaktol už asi 5-6x. |
|
|
Zaslal: po duben 28, 2014 18:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TICHY Ondra
|
|
|
Kontaktol zkusím.
Už jsem nestíhal opsat si ty hodnoty, tak o víkendu na to mrknu a zkusim něco případně najít.
Díky vám oběma! |
|
Zaslal: po duben 28, 2014 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Kontaktolem nic nezkazíš, ale napřed si to vyfoukej stlačeným vzduchem (ne kompresorovým!), pak nastříkej kontaktol. Třeba ti to pomůže, je možné, že tam máš opravdu jen prach, i když u volantu bych to nečekal - pedály ty jo, ty na to hodně trpí.
Stlačený vzduch ve srpeji koupíš v prodejně s PC, stojí kolem stovky. Zároveň ho můžeš použít k vyčistění svého PC, přípravy na letní pařáky |
|
|
Zaslal: út duben 29, 2014 7:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: G25 |
|
|
Sháním funkční základní desku volantu G25. Komu by se doma válela, potřeboval bych, mě shořela. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: st září 02, 2015 16:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Milan
|
Předmět: g25 |
|
|
Ahoj sháním na g25tku platový mezikus mezi volant a telo volantu jak jsou v něm přidělány pádla mám ho prasklý už jsem několikrát lepil díky |
|
|
Zaslal: po září 07, 2015 19:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|