Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
POUSTKA Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Tahle patálie nepřináší špatné světlo jen na tento ročník, ale i na všechy předchozí. Kdo teď má mít jistotu, že to bylo košer. Co když někdo požádá o přezkoumání? Je mi blivno, že jsem se se zápalem účastnil nečeho, co začalo jako férové zápolení a stalo se to přehlídkou toho jak kdo dokáže ochcat pravidla a vedení TR. Pořád mi v uších zní slova mojí parťačky, "A proč máte potřebu podvádět v něčem co vás baví?"
Vy kdo jste podváděli, jste vzali nadšení těm co jezdili vždy na texturách, nežehrali příliš na složení rally, nebečeli nad pády hry (způsobené v nadpoloviční většině uživatelem PC) a já nevím co ještě.
Koho z vás uspokojí, že je první, když podváděl?No někoho jo a letos to nebylo nejspíš poprvé.
Pokud za téhle situace Michal uspořádá další ročník, je to fajer.
I přes to co se tu profláklo (a mám tušení, že o spoustě podfuků, veřejnost TR neví) bych rád jel další ročník.
Michale moji poporu máš,pokud to něco znamená. |
|
|
Zaslal: čt květen 15, 2014 2:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Václave, mluvíš mi z duše...tohle mi prostě hlava nebere
Edit Michal Šenk: Miro nekopíruj poslední zprávu, když na ni reaguješ, je to zbytečné. Díky |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt květen 15, 2014 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
Předmět: Sorry |
|
|
Michale, sorry! V pohnutí emocí to přišlo nějak samo.... |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt květen 15, 2014 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Páni piloti, nechci zbytečně čeřit vodu, jen chci říct, že z toho kouká aspoň jedna pozitivní věc...myslím, že po letošním TR a odhalení dvou závažných přestupků proti pravidlům už nikdy nikdo úmyslně podvádět nebude, což považuji za přínos do budoucna. A jen dodatek. Je dobře, že se to zmedializovalo, protože je vidět, že se ta pravidla nedělají jen tak pro nic za nic a že ředitelství TR je důsledné při přistižení takového obcházení pravidel. (Zkusil jsem si na tom najít aspoň jednu pozitivní věc a takto se mi na to dívá mnohem líp). Některé z provinilců to určitě nesmírně mrzí, ale už se to nedá vzít zpět. To ovšem neznamená, že se na ně budu dívat skrz prsty, jelikož odpouštět je božské a byl bych rád, kdybych kluky na vyhlášení viděl, abychom to spolu probrali, zapili a zapomněli co nejdřív, že se vůbec něco takového stalo... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: čt květen 15, 2014 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Klobouk dolů před komisaři TR a jsem (i náš team ) na jejich straně. Musel jsem trochu vychladnout před okomentováním, protože tohle je velký zkrat od TOP pilotů
Vše podstatné tu uvedl Venca a pevně doufám, že s tím Michal nepraští a přikloní se k těm poctivcům, co se účastní opravdu pro zábavu. |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: pá květen 16, 2014 6:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
trošku to vezmu jinak. Já osobně velmi kvituji postoj manažera týmu Iridium a líbí se mi, jak se Kuba k prohřešku svého týmu postavil.
Nic to nemění na stavu, ale myslím a vidím, že ne každý má na to koule vzít na sebe odpovědnost za tým a veřejně uznat chybu. Kuba má můj respekt. |
|
|
Zaslal: pá květen 16, 2014 15:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Včera, jak jste si již mohli všimnout došlo k úpravě konečných výsledků. Z technických důvodů došlo pouze k odebrání bodů diskvalifikovaným jezdcům. Nebylo možné přepočítávat body podle nového pořadí. Pozice diskvalifikovaných jezdců tedy budou v bodování chybět a jezdci v jednotlivých výsledcích budou stále figurovat, jen přišli o získané body. |
|
Zaslal: út květen 20, 2014 13:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Bohužel nemám zaznamenané původní stavy, jde někde zjistit, o kolik bodů přišlo Iridium a o kolik FRT? |
|
_________________ |
Zaslal: út květen 20, 2014 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Ahoj Kubo, je to takhle : 1. Frontline (2712 b.), 2. Iridium (2573 b.) |
|
|
Zaslal: út květen 20, 2014 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Hmmm, dobrý... |
|
_________________ |
Zaslal: út květen 20, 2014 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Neverím vlastným očiam a určite neverí ani Spišák... Po tretí krát prísť o víťazstvo v poslednom závode... Keď to nejde inak ,tak za zeleným stolom ! Už je to komické ... |
|
|
Zaslal: st květen 21, 2014 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|