Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCA Milan
|
Předmět: |
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
Vzhledem k použití Snow modu není potřeba zasílat rpl ke kontrole. |
nedá mi to a musím se přidat k Vlasťovi Válkovi ohledně pravidel :
11. KONTROLA ZKRACOVÁNÍ
11.1. Po skončení každého závodu nahraje na web pluginu prvních 10 jezdců v každé skupině 2 replaye z odjeté rally (čísla RZ budou uveřejněny po skončení závodu na webu TR i na fóru RBR Czech.....
...troška statistiky z tohoto závodu - cca 42procent kilometráže se jelo na " bezbariérových " RZ, ale my jsme češi, my umíme pravidla ohýbat.....[/u] |
|
|
Zaslal: po únor 09, 2015 9:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Blue Devil rally odesílejte RZ7 Foron Snow a RZ22 Foron Snow 2. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 11. 2. ve 23:59.
Omlouvám se, v době kdy jsem jezdil, to kontroloval snow mod. Neuvědomil jsem si to, takže napravuji, viz výše...a pěkně jsem se pobavil nad květnatými výroky pana Kuči či Kucy o češství a jeho ohýbání. Stačilo normálně napsat, že se kosit dá, něco tam hoď komisaři |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po únor 09, 2015 13:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Patrik
|
|
|
No a já jsem zvědav, když jsem po přečtění zprávy, že replaye není třeba odesílat pro kontrolu. Tak jsem si dnes ráno promazával replaye a omylem jsem si pár replayů z 1.etapy smazal, včetně RZ7, zda mi bude umožněno poslat náhradní replay z jiného Foronu (např RZ12, kde mám navíc nejlepší čas ze 3 Foronů, kde jsem jinak již učinil + jsem přidal třeba replay z Pekla RZ9) a nebo bude vedení striktně trvat na náhodném výběru RZ a dostanu po 2 hodinách jízdy při TR a několika hodinové přípravě, 5 min penal za změnu názoru komisaře a tím propad o 2 pozice... |
|
|
Zaslal: po únor 09, 2015 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Novotný: Akceptuju nahrání Foronu snow rz 12 místo rz7. |
|
Zaslal: út únor 10, 2015 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Patrik
|
|
|
Děkuji |
|
|
Zaslal: út únor 10, 2015 22:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Penalizaci 10 minut za neodeslání replayů obdrželi Michal Pala a Daniel Klíma. Dále po žádostech o přezkoumání rpl obdržel za zkracování 80s Martin Ptáček a 40s Petr Tauš. |
|
Zaslal: čt únor 12, 2015 8:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Body jsou rozdány, auta snad už opravena a některé emoce už jsou zase v normálu.
To je přesně ten čas, podívat se do zpětného zrcátka a pohledem všech soutěžáků, umístěných v TOP 5 napříč celým startovním polem, si připomenout právě ukončenou Arktickou Blue Devil Rally TR 2014.
Jako již tradičně si můžete v Ohlasech z 2.etapy přečíst názory výše zmíněných osobností nejen na uplynulou soutěž, ale možná se dozvíte také mnoho zajímavostí ze zákulisí jednotlivých posádek a nebo jejich plány do budoucna.
V klidu si vychtnejte jednu z posledních reportáží z kolotoče Team Rally.
Budeme rádi, pokud nám v tomto vlákně své názory vyjádříte i po návštěvě webu, věnovaného právě našeho podniku.
Závěrem mi dovolte za celý náš tým BLUE DEVIL poděkovat všem, kdo přispěli do diskuze a všem kdo nás pochválili! Poděkování ale patří i těm, kteří frfňali a nebáli se vyjádřit i své negativní dojmy.
Rally zdar a TR zvlášť !!!
PS: zvukový a obrazový záznam všech oslovených posádek ještě nedorazil, ale hned jak se tak stane, budeme Vás o této skutečnosti informovat
EDIT: ohlasy doplněny o rozhovor a fotky Davida Hrbáčka
EDIT 2: ohlasy doplněny o rozhovor Davida Kučery |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: čt únor 12, 2015 13:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Lukáš Večeřa byl díky vám zvolen hvědou Blue Devil Rally. Tradičně přinášíme krátký rozhovor: http://goo.gl/rDQzJK |
|
Zaslal: út únor 17, 2015 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|