Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOZAK Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Hoši nemám vůbec nic proti NGP fyzikám, ale nechcete tedy na pluginu mít jenom jednu fyziku??? Je v tom teď šílený bordel a každý druhý turnaj mě to nepustí kvůli fyzikám... Líbí se mi NGP, ale pokud tady tato fyzika je, tak bych staré stáhnul. Je to jen můj názor a prosím vedoucího, aby zkusil trochu nastínit budoucnost obou fyzik... |
|
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 15:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BLUDSKY Dominik
|
|
|
Myslím si, že časem se staré fyziky zruší úplně, ale první na ně musí přejít hráči a organizátoři různých turnajů, nemá smysl zrušit ty fyziky když na nich jezdí stále spousta lidí a turnajů |
|
_________________ http://www.rbr-sprint-cup.ic.cz |
Zaslal: ne březen 01, 2015 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TEPLY Radek
|
|
|
Organizátoři turnajů by měli do názvu turnaje jasně napsat NGP nebo origo ať je v tom pořádek. Poslal jsem dotaz V.Koralovi a odpověď byla ve smyslu zachovat obě fyziky. |
|
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORKEL Patrik
|
|
|
Zachovat obě fyziky by bylo dost smutný, žel v tom bude jak už tu bylo řečeno pěkný chaos a je to škoda. Přizpůsobte se prosím NGP, ať už se můžou konečně staré fyziky stáhnout někam do pryč. |
|
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
mno mne NGP u čtyřkolek nevadí,ale jezdim Fiestu S1600 a s NGP mi připadá že při přeřazování prokluzuje spojka a to auto se chová divně.Jinak jsem pro dojetí stávajících turnaju se starýma fyzikama a od dalšího ročníku at se jezdí NGP. |
|
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 19:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
staré fyziky si myslím že tu budú navždy !!!! a dôvod ? jednoduché....
existujú totiž turnaje napr. OLD, škoda cup na ktoré nie sú autá NGP !!! a tieto turnaje hádam nebudú končiť po niekolko sezóne len preto, lebo na tie autá nie sú fyziky prerobené.....
a 2. vec že v NGP je zatial obrovský bordel so skupinami čo treba upraviť čím skôr .....
kým na starej fyzike boli skupiny napr. A7, A6, A8, H, - to na fyzike NGP hodené do jedného klajstronu H/A, ale výkony auta sú odlišné.... to isté je aj v RC2 ..... je tam: N4, R4, S2000, R5 |
|
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 23:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
1. Zustanou tu stare i nove fyziky - naopak, pokud by Walter dotahnul svoje fyziky, pridam i jeho.
2. Skupiny v NGP zustanou jak jsou - a za ten bordel muzete nadavat FIA. Ja vim, ze skupiny nejsou idealni, ale menit je neminim. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po březen 02, 2015 7:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
HORKEL Patrik napsal: |
Zachovat obě fyziky by bylo dost smutný, žel v tom bude jak už tu bylo řečeno pěkný chaos a je to škoda. |
Za chaos si muzete sami. Porad opakuju: Vybirejte si turnaje na webovych strankach, kde je zobrazena i fyzika, a davejte si turnaje do zalozek. V RBR si pak v seznamu turnaju muzete nechat zobrazit jen ty, ktere mate v zalozkach. Jednoduchost sama, zadny bordel. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po březen 02, 2015 7:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHAMBERGER Karel
|
Předmět: NGP |
|
|
Vasku dik!kdo chce nove at se ne........stara o stare!Karlos LOS BRNOS |
|
|
Zaslal: po březen 02, 2015 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Příjde mi to jak šílenost tady mít v budoucnu 3 různé fyziky... Každá je úplně odlišná a ještě to přehazování fyzik... Zní mi to šíleně, ale Vašek se tak rozhodl a musíme se tomu přizbůsobit... Já ti Vašku děkuji za vyjádření k situaci a děkuji že se o všechno tady staráš... |
|
|
Zaslal: po březen 02, 2015 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
to že skupiny ostanú tak ako je v NGP, bude problém najme pre poradatelov turnaje, lebo poradie N4, S200, R5 a R4 budú musieť preskúmať a ručne upraviť keď už na plugine sa nedá prepnuť medzi skupinami..... a to samé v skupine H/A kde nemôžeme rátať Golf s Deltou a BMW čo majú ovela vyšší výkon.... ak niektoré poriadatele nerozoberú skupiny tak hádam, že s N4 nikto nebude jazdiť, lebo proti R5 nemá šancu....
zatiaľ s tými skupinami ružovo nevyzerá, ale uvidíme ako to budú riešiť poriadatele..... |
|
|
Zaslal: po březen 02, 2015 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
Mam jen malej dotaz,šlo by nastavit,jak jsou udělaný skupiny závodu v nabídce ve třídách supertěžká,těžká,střední atd. aby se v jednotlivejch skupinách řadily za sebou závody s origo fyzikama pak NGP. a nebo obráceně,to je jedno , pak by se usnadnilo hledání závodu podle fyzik.Je to jen dotaz,jinak je super co tu lidi pro tento plugin ve svém VOLNÉM ČASE dělají. klobouk dolu. |
|
|
Zaslal: út březen 03, 2015 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
No, mohl bych tam pridat filtrovaci dropdown - zobraz jen orig, NGP nebo vsechno. Tak uvidime, kdy se k tomu dostanu |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út březen 03, 2015 19:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lukšík Dalibor
|
Předmět: polo R WRC křídlo |
|
|
Trhá mi žíly,že model POLA R WRC má křídlo z RRC.Když jsem si na netu našel polo,které má WRC křídlo,tak se mi zas neukazuje v online.Musel jsem tedy stáhnou znovu model odsud s blbým křídlem .Nevěděl jsem,že plugin kontroluje i drobné změny na modelu.Důležitá je přeci fyzika ne? |
|
_________________ Ja robim,ty zdřimni |
Zaslal: út březen 03, 2015 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ne, fyzika musi odpovidat modelu a kotroluje se oboji. Ad Polo WRC, matne si pamatuju, ze v modelu bylo vic variant, mozna ze jsem vzal RRC misto WRC - mrknu na to, az budu zase delat update NGP aut a kdyz tak to prepakuju. Dik za report. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: st březen 04, 2015 7:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|