Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: BRT Rally - 8.-14.3.2015 |
|
|
Desatý závod osmého ročníku Team Rally pořádá Martin Bujáček se svým týmem.
POZOR!
Na přání několika jezdců dojde z důvodu změny termínu soutěže k jejímu prodloužení. Nestandardně bude doba konání závodu posunuta o dva dny dříve ńa začátku a o jeden den bude možné soutěž dokončit později. Tzn. Start závodu bude již v pátek v 18,00 a cíl v neděli 23:59. Registrace a nominace skončí v době startu závodu tzn v pátek 6.3. v 18,00 hod.
Tak ještě jedna změna: Závod začne již v pátek v 6:00!!! Nominace tedy skončí i v šest ráno. Pokud by někdo nestihl nominaci napište mi ihned email nebo PM a pořešíme to i v průběhu závodu! |
|
|
Zaslal: po březen 02, 2015 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
Předmět: |
|
|
9.4. V případě že má status „Havárie na RZ“ může o reset požádat pouze jedná-li se o přerušení spojení. V tomto případě je jezdec povinen nahrát na web replay z dokončené RZ a zažádá o reset dle bodu 9.1
=====================================
Už se to tu někde probíralo -ale nemám čas,ani sebemenší chuť se přehrabovat stránkami.
... Přerušené spojení našeho jezdce S 2000 na RZ 2 Šošnová - mohl by mi,prosím,někdo z "odborníků na TR právo" vysvětlit, JAK nahrát replay z RZ kterou jel a při které nastal problém - a kdy se replay neuloží ?...
Odeslaný replay z předchozí RZ evidentně je k ničemu - takže řešení nevidím.
Doufám,že si NĚKDO nepomyslí,že by se mohlo jednat o pkus o podvod - to náš jezdec nemá zapotřebí
============
Myslím,že toto : "v případě že má status „Havárie na RZ“ může o reset požádat pouze jedná-li se o přerušení spojení " - je dost nelogické . |
Naposledy upravil VALEK Vlasta dne út březen 10, 2015 15:14, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út březen 10, 2015 13:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Sice se nepovažuji za "odborníka na TR ani jiné právo", ale pokud rz dojel, tak se mu uloží replay. Pokud mu mezitím spadlo připojení na internet, anebo naopak plugin byl přetížený a spadl, čili "vypršelo spojení", tak se na server nenahrál čas. V tom případě nahraje replay a zažádá o reset a pokud se nemýlím, tak pojede danou rz po resetu znovu.
Pokud se mu ovšem replay nenahrál, tak má bohužel smůlu. Pokud se mýlím, tak mě opravte. |
|
Zaslal: út březen 10, 2015 14:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Miro děkuji za vyčerpávající vysvětlení. Je to přesně tak.
Pokud se mu neuložil replay je problém někde jinde a ne v tom, že by vypršelo spojení. V tom případě má bohužel jezdec smůlu. Není prokazatelné, že nehavaroval. |
|
Zaslal: út březen 10, 2015 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
jelikož mi hra spadla na předposlední rz ,tak jsem neměl možnost poděkovat pořadatelum.Tak děkuji za soutěž s pěknýma rz (akorát cz sprint nemusim ) 1etapujsem si podělal hned na 1 rz,tak jsem se šel jen projet do druhé etapy a pěkně jsem si zajezdil.Škoda že stávkuje comp.Tak ještě jednou dík a snad příští závod klapne líp. |
|
|
Zaslal: čt březen 12, 2015 21:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z BRT rally odesílejte RZ7 Oslí-Strýčkovy a RZ20 PTD Rallysprint. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 18. 3. ve 23:59.
10 minut penalizaci za neodeslání replayů obdrželi LAHOLA Luboš, VRANÝ Martin a MAZANEC Jan. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po březen 16, 2015 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Ahojky
Jen "drobnost" - hříšníci z WRC mají ve výsledkách 5min penalizaci, místo ohlášeným 10-ti . . . |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: pá březen 20, 2015 7:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Michale, prosím Tě, co ten můj protest v Nku? Nemám smáznutou penalizaci, neprošlo to? |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: so březen 21, 2015 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|