Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
Předmět: |
|
|
RBR nepotrebuje vôbec inštalačku, a najlepšia rada je to, že nech každý sebe zkopíruje komplet hru na exterák, a v prípade prolémov s pc netreba nič z novu inštalovať, len kopírovať do pc a hotovo........ |
|
|
Zaslal: so srpen 08, 2015 1:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTAS Tomas
|
|
|
Prosím vás, je nutné nainstalovat RBRTM088EInst.exe, abych mohl hrát v ofline verzi? Vůbec to nemůžu stáhnout :/ Bez toho si třeba Hrádek ani nezajedu? Nainstaloval jsem nějaké rzty do adresáře samotné hry a v plugins to tam není. Prosím o radu |
|
|
Zaslal: po srpen 10, 2015 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Tvůj antivir ti to hází do truhly jako vir. Je to planý poplach, ale musíš udělat opatření, aby se to nestávalo.
Je tu toho o tom napsáno dost, tak jen v krátkosti - při instalaci pluginu (toho souboru co píšeš) si vypni rezidentní štít svého antiviru. V antiviru si dej složku RBR do vyjímek (aby se v ní antivir nehrabal a není důvod, aby ji pracně prozkoumával) a pak teprve zapni rezidentní štít antiviru.
enjoy i on-line |
|
|
Zaslal: po srpen 10, 2015 9:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTAS Tomas
|
|
|
Jirko dík za info, už to šlape jak hodinky Jen mám problém s btb tratěmi... Nechápu proč Dělám vše, tak jak mám a pořád mi to píše před startem hry chybu. přesně mi to píše - Program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_30dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu Přeinstaloval jsem to a pořád to dělá. Prosím o radu |
|
|
Zaslal: út srpen 11, 2015 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTAS Tomas
|
|
|
Díky moc, jste borci, už to šlape ) |
|
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 20:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
RBR mi v poslednej dobe dost casto pada. Vacsinu casu teraz jazdim s Fabiou R5, ale neustale mi hra pada. Ma niekto podobny problem? Cele RBR som uz preinstaloval, nahadzoval som tam nove veci, nic stare som nekopiroval. Alebo by mi vedel niekto poradit, ako citat .DMP subory? |
|
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 23:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTAS Tomas
|
|
|
Zdar borci, chtěl jsem se zeptat, jestli by mi někdo neporadil s nastavením auta. Vozy wrc se mi zdají pod fyzikou NGP hrozně přetáčivý (citlivá ručka) a nemůžu se s tím nějak domluvit. Neporadil by někdo, jak bych to mohl trochu pošolichat? |
|
|
Zaslal: so srpen 15, 2015 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
RBR mi po niekolko nasobnom preinstalovani stale pada. Nemam nahodenu ziadnu trat, mam iba modely aut a pada to neustale... ZFix mam.. ma niekto taktiez taketo problemy? Ja uz mam chut sa na to cele vy... |
|
|
Zaslal: so srpen 15, 2015 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
|
|
ZETAK Dennis napsal: |
RBR mi po niekolko nasobnom preinstalovani stale pada. Nemam nahodenu ziadnu trat, mam iba modely aut a pada to neustale... ZFix mam.. ma niekto taktiez taketo problemy? Ja uz mam chut sa na to cele vy... |
Jaký máš windows. Měl jsem dříve stejný problém |
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 16:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TEPLY Radek
|
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda budou rekordy rozdělené na 3.0 a 3.1 nebo zůstanou v tab. pohromadě. Časy co zajíždím s 3.1 jsou pomalejší a co jsem se díval tak snad všechny rekordy jsou na zajížděné na starší fyzice. dÍk za odpověď. |
|
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
windows 7 64-bit... citam fora hore dole ale nic mi nezabera |
|
|
Zaslal: po srpen 17, 2015 18:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Zda se to jen mně či to tak vidí i ostatní? .... slicky na šotolině (speciálně Hrádek a Liptákov) naprosto šíleně kloužou. Já třeba teď šel na Hrádku 1 hned po startu v minimální rychlosti v první levé ven, zcela nekontrolovaně asi tak jako kdybych jel po totálním ledu. V jiných úsecích se ta šotolina chová jakžtakž přijatelně, ale zrovna tyto místa jsou doslova ledové ....
A přitom s medii na vlhku je to podobné, ne-li lepší. Domnívám se, že by se na toto WorkerBee mohl mrknout, zda nastavení gravel pro slicky není až příliš stáhnuté dolů.... |
|
|
Zaslal: so září 26, 2015 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Klouzani |
|
|
Mohu jen potvrdit deje se to samé i mě.Včera jsem jel i Peklo snow2 a v tom useku kde je soto ten brod mi zase auto jelo taky nejak divne jak kdybych se propadl do 10 centimetrove vrsty nejake hmoty.Chovalo se to proste divne.... |
|
Zaslal: so září 26, 2015 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Nezda se to jen tobe. Ja to psal v nejakem kometari(mozna i v poslední RZ v TR, si nejsem jisty). Primo v tom miste je to desny sem nedal ani plyn a uz sem sel do smyku Ale je to tak i na jinych usecich v jinych RZ kde clovek je rad ze to nejak ukociruje.
EDIT: Ještě jak piše Jirka podemnou, tak je pravda ze v tom konkretnim miste to klouzalo celkove vic nez jinde i při starych fyzikách. |
Naposledy upravil PRIKRYL Roman dne ne září 27, 2015 12:56, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so září 26, 2015 23:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|