Právě je út prosinec 24, 2024 19:46
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
1) 6-ti kvalt převodovka není pro Lancera vůbec v PCWRC homologována, je povolena pouze v některých národních šampionátech
2) Seříditelné stabilizátory jsou v PCWRC zakázány, vyjímkou jsou některé národní šampionáty
3) Změna stálého převodu bude povolena, už se na tom pracuje |
|
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
skorpion: To co mam jsou zatim spis polotovary, nemam ted cas na to, abych nejak vic testoval. Ale da se na tom dobre ukazat, jak hodne jde zmenit jen geometrii. Zkousel jsem Te kontaktovat na icq, ale bez uspechu... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: pá červen 09, 2006 12:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
skorpion: To co mam jsou zatim spis polotovary, nemam ted cas na to, abych nejak vic testoval. Ale da se na tom dobre ukazat, jak hodne jde zmenit jen geometrii. Zkousel jsem Te kontaktovat na icq, ale bez uspechu... |
Jo ja uz to tvoje nastaveni asi mam Vrata mi ho posilal... Ale neni to to co si porad predstavuju Jinak na ICQ ni klidne pis, ja to mam ted porad neviditelny, nebo vypnuty, ale kdyz napises, tak samorejme odpovidam |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: ne červen 11, 2006 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Skorpion: Ja Ti psal, tak nevim, kde se to ztratilo...
Jinak ted docela krute nestiham, takze vyvoji setupu se budu venovat az o prazdninach |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne červen 11, 2006 19:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Ja jsem ted byl cely vikend na soutezi... ale za dva tydny doufam, ze bude vse OK... tedy pokud dam zkousky dohromady |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: ne červen 11, 2006 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|