Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
Jak zadat, vždyť Montek.exe instaluji už ve složce Richard Burns Rally a tak se to nainstaluje rovnou do RBR a objeví složka Team_Rally_15. A Buď automaticky vyskočí tabulka kde vybírám instalačky textur a nebo si ji otevřu z té složky Team_Rally_15. RBR i Team Rally jezdim od začátku(krom loňské sezóny) a postup instalování textur je furt stejný. Na kizz me sem postupoval uplně stejně a problém nebyl, tak nevím. Příjde mě to jako by to chtělo aby RBR bylo nainstalováno v Program Files, ale tam sem RBR neměl nikdy nainstalovaný a nikdy nebyl problém a jak říkám postupuji vždy stejně.
EDIT: Problém vyřešen, z nějakého důvodu se mě udělala složka Team_Rally_15 a v ní byla složka Montek(pouze tato složka) a opět Team_Rally_15 a potom klasická instalačka. Netuším proč to tak udělalo. Promazal sem nainstaloval sem to znovu stejným postupem a už to bylo OK. Škoda že sem si toho nevšiml hned.
Možno to tu promazat. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so říjen 10, 2015 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Tady v tom okně to změnit. Musel sem tam zadat správnou cestu, i když sem to měl přesunuté ve složce s rbr.
Ale to už je jedno |
|
_________________ re:member |
Zaslal: so říjen 10, 2015 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Já vím co si myslel, jen říkám že to nikdy nebylo třeba. I teď se to nainstalovalo spravně do hlavního adresare RBR, ale az pod další dve slozky coz sem nepobral. No a v tom vznikl ten problém kterého sem si nevsiml. I na kizz me sem cestu nemusel zadavat rucne. |
|
Zaslal: so říjen 10, 2015 11:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Romane měl jsem teď úplně stejný problém, takže děkuji za radu a pořadatelům za bannery! |
|
|
Zaslal: so říjen 10, 2015 19:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak to sem rád že nejsem jediný |
|
Zaslal: so říjen 10, 2015 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Montek rally odesílejte RZ4 Hroudovany II a RZ18 Šourkov . Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 21. 10. ve 23:59.
Tentokrát se to obešlo bez penalizací za neodeslání replayů. Ve třídě RC4 jsou omluveni Lukáš ŠERBAUM (odešle do pátku 23.10. - 23:59) a Miroslav SVOBODA (replaye mu nešli nahrát, poslal mailem(kontrolu provedu))
Oprava: Zjistil jsem že mi při kontrole odeslání uniklo, že replaye neodeslal PILKA Marek. Omlouvám se a opravuji. PILKA Marek dostává 10min penalizaci. |
|
Zaslal: ne říjen 18, 2015 7:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
Založen: 16. 02. 2011 Příspěvky: 50 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: TR reportážní videa |
|
|
video z Monteku... krásnou podívanou.
https://www.youtube.com/watch?v=2Yb3PRPw4PY
Předem se omlouvám za tabulku bodů u skupiny RC1, nechtěně sem tam vložil pořadí RC2 a všiml sem si toho až když sem to nahrál na YT... |
|
_________________ //S4 B6 Avant 4.2 V8 |
Zaslal: ne listopad 01, 2015 9:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Wow,moc pěkná práce.Ani jsem nečekal,že z Monteklandu,který se jede převážně v lese vymáčknete tolik parádních záběrů.Moc se mi líbí ty stojící kamery těsně nad zemí,pěkně tam vynikne ta rychlost.Taky super,jak to začíná od takových junior aut,přes kolíbající se historiky (Ptáčková Audina je v tomto extrémní) a pokračuje to k těm novodobým podvozkově parádně fungujícím autům.Ale i ta Peterova Lancia ukázala,že umí pořádně upalovat,to byla strašlivě vypadající jízda .Jen mi tam chybělo Šourkovo BMW,to bylo v prvním videu luxusní,tak snad ho Vašek na asfaltu zase vytáhne .Díky borci za ty videa a snad vydržíte minimálně celou sezónu. |
|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 12:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
opět moc hezké pokoukání...díky moc za parádní review ze závodu, radost koukat... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: ne listopad 01, 2015 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Moc pěkné záběry, zasvěcené komentáře, jednoduše moc příjemně strávená půlhodinka. Díky, kluci!
P.S.
Honzo, s Bavorákem na šotolině by to bylo úplně bez šance na umístění. Tak snad někdy. Teď jsem ale koukal, že je s ním na startu Dan. Držím mu oba palce! |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: po listopad 02, 2015 5:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|