Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 5. IRIDIUM Rally - 13.-19.12.2015 |
|
|
Posledním podnikem roku 2015 bude IRIDIUM Rally. Komentovat tento podnik můžeme v tomto vlákně.
Balíček textur najdete ke stažení ZDE |
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UHLIR Vojtech
|
Předmět: |
|
|
Není v nastavení turnaje chyba? Konec první etapy ve středu už v 6:00. |
|
_________________ Kizz-me WRT |
Zaslal: so prosinec 12, 2015 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Bude se nějak řešit ten překlep v tom kdy končí prvni etapa ? Nebo je to vědomě takto založeno a jen se na to neupozornělo, ptám se za náš tým jelikož někteří jezdci nebudou moc odjed a zatím se k tomu nikdo z vedení nevyjádřil, díky ptám se za celý tým S.A.D.A.C. |
|
Zaslal: út prosinec 15, 2015 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Tak sem zvědavý kdy se to dovíme... tipuju tak 22:43
tak sem se sekl o 3 hodiny... tak hlavně odjet sám pěkně TR, všechny vystresovat a pak až říct ovečkám, že se to řeší... po 3 dnech od Vojtova upozornění, slušný výkon. |
Naposledy upravil PETER Marek dne út prosinec 15, 2015 20:53, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ re:member |
Zaslal: út prosinec 15, 2015 16:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: no stress |
|
|
Zdar, jestli se to opraví, tak to už mě asi raní mrtvice . Včera jsem zjistil, že se má 1.etapa odjet do dnešní půlnoci, tak po noční skočim za volant, protože to jindy nedám. Volant se blbě zkalibruje,tak ho po prvni RZ zkalibruju podruhý, na startu zjistim, že už nejde nic, musim vylezt ze hry a tímpádem je konec. Z největší marnosti zkouším reset, kterej není poprávu uznán, se nakonec dozvím že se vše napraví, tak nač se stresovat . |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: út prosinec 15, 2015 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Pavel
|
|
|
Zdar a jestli se to neopraví, tak to už mě taky raní mrtvice |
|
_________________ http://www.carlsbadrt.cz/ |
Zaslal: út prosinec 15, 2015 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Včera se k tomu Vašek bohužel nedostal. Urgoval jsem to a mrkne na to během chvilky. Omlouvám se za komplikaci, etapa by se měla během chvilky zase rozběhnout. |
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Hoši řeším tu problém na poslední chvíli . Nepustilo mě to do TR z důvodu: Peklo R neodpovídá originálu. U mě žádná novinka že nemám nainstalované opravy a úpravy u různých RZ. Když jsem si stáhnul z downloadu tady na RBR Peklo R, tak mi to nejde spustit. Zamrzne mi okno a neudělám nic. Nemáte prosím někdo někde uložené Peklo R? ..... Času dost... . . |
|
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Ludvíku to bude tím že tu jsou dvě verze Pekel tuším musíš stáhnout tu označenou 1.1 nejsi první kdo s tím měl problémy i jeden týmovej kolega |
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Hoši zpětně ale přece: Díky všem kteří jste mi nezištně pomohli. Nicméně jsem taky trochu naštvanej.. Nechápu proč admin (promiň Václave) nechává staré verze tratí normálně ke stažení v dowloadu a další nové přihodí dál kamsi dolu. Ať se lidi trápí. Tady si normální člověk nemá šanci zahrát, dokud to nebude i prgramátor... Jak má třeba nováček vytušit co si má nainstalovat. Ve fóru kde všechno zamčené se neorientuje.... Miliony vláken nikam... Když se přihlásím po měsíci a tady se mezi tím udá 10 změn, tak o 5 z nich nevím protože je nikde nenajdu Chtělo by to vyčistit, zpřehlednit, zpřístupnit. Akorát průběžně smazávat debilní příspěvky.. Takže mě smažte... |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 0:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z IRIDIUM Rally odesílejte RZ7 HRÁDEK 2 a RZ13 JOUX PLANE. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 23. 12. ve 23:59. |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2015 9:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Penalizaci 10 minut za nedodání replaye obrží:
Pavel Polák - RC4
Jan Mazanec - H/A
Míra Šopík - H/A
Penalizaci 20 vteřin za porušení pravidla alespoň jednoho kola na trati, tedy cutu bohužel obrží:
Ondřej Mattes - RC4 (Hrádek)
Dennis Zeťák - RC2 (Součet menších cutů)
Martin Ptáček - H/A (Hrádek)
Jiří Frištenský požádal o odklad do 24.12.
Ostatním děkuji za čisté průjezdy rychlostními zkouškami... |
|
|
Zaslal: čt prosinec 24, 2015 9:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
KALA Ludvik napsal: |
Hoši zpětně ale přece: Díky všem kteří jste mi nezištně pomohli. Nicméně jsem taky trochu naštvanej.. Nechápu proč admin (promiň Václave) nechává staré verze tratí normálně ke stažení v dowloadu a další nové přihodí dál kamsi dolu. Ať se lidi trápí. Tady si normální člověk nemá šanci zahrát, dokud to nebude i prgramátor... Jak má třeba nováček vytušit co si má nainstalovat. Ve fóru kde všechno zamčené se neorientuje.... Miliony vláken nikam... Když se přihlásím po měsíci a tady se mezi tím udá 10 změn, tak o 5 z nich nevím protože je nikde nenajdu Chtělo by to vyčistit, zpřehlednit, zpřístupnit. Akorát průběžně smazávat debilní příspěvky.. Takže mě smažte... |
Taký burdel že v tom maju ti admini? Díky za report, starou verzi jsem smazal z downloadu a doufám, že jsi mi to už odpustil |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt prosinec 24, 2015 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|