Právě je so listopad 16, 2024 21:40
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARYSKO Tony
|
Předmět: Re: Torre Vecchia |
|
|
KUREK Miro napsal: |
MARYSKO Tony napsal: |
To se prostě musí napsat, ta Torre Vecchia, to jako nemá chybu, vzor asfaltových Rzet. Hluboce smekám před autorem. To bych zařadil do těch chuťovek, jako třeba Sorica, Northumbria tarmac, z originalek Plane,
Díky. |
Fakt sa vám ide na tejto trati dobre ? Fyzika trate nie je správna. |
Fyzika tratě, nevím jak poznám, že je špatná. Jezdim origo fyziku, neměl sem tam žádný problém, až moc pěkné svezení. Asi tak. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: pá leden 15, 2016 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
Předmět: |
|
|
Václave mám technickej dotaz. Kde, nebo jak? mám "jednoduše" najít nové soubory ke stažení které sem dáváš... ? Včera přibylo tuším 9 novot, dneska další 2.
Na hlavní stránce je boxík Nové soubory, který obsahuje jen 5 kolonek s novinkami. Není to málo?
Člověk tady sáhodlouze dohledává co si má nainstalovat, když se přihlásí třeba po týdnu. A je to docela chaos....
Mám jednoduchý tip. Nemůžeš udělat 1 vlákno kam budeš postupně chronologicky přidávat nové tratě, změny, cokoliv - prostě novinky. Ale jenom to... Žádné příspěvky, pouze odkazy ke stažení. A ať je to klidně zamčené.
Když se pak víkendový jezdec přihlásí, jednoduše se podívá co stáhnul posledně a že mu tam chybí 11 dalších novinek....
Čím dál častěji se potýkám s problémem že se nedostanu do turnaje protože mi tam něco nového chybí..... Ludva |
|
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
KALA Ludvik napsal: |
Václave mám technickej dotaz. Kde, nebo jak? mám "jednoduše" najít nové soubory ke stažení které sem dáváš... ? Včera přibylo tuším 9 novot, dneska další 2.
Na hlavní stránce je boxík Nové soubory, který obsahuje jen 5 kolonek s novinkami. Není to málo?
Člověk tady sáhodlouze dohledává co si má nainstalovat, když se přihlásí třeba po týdnu. A je to docela chaos....
Mám jednoduchý tip. Nemůžeš udělat 1 vlákno kam budeš postupně chronologicky přidávat nové tratě, změny, cokoliv - prostě novinky. Ale jenom to... Žádné příspěvky, pouze odkazy ke stažení. A ať je to klidně zamčené.
Když se pak víkendový jezdec přihlásí, jednoduše se podívá co stáhnul posledně a že mu tam chybí 11 dalších novinek....
Čím dál častěji se potýkám s problémem že se nedostanu do turnaje protože mi tam něco nového chybí..... Ludva |
http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=4742 |
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
No to jsem si nevšiml. První vlaštovka ze včerejška... Jako v Rusku za bolševika. Dárek co si přeju dnes jsem dostal už včera. Ještě bych to doladil - dodal tam odkazy ke stažení aby se to nemuselo hledat a bylo by to super... |
|
|
Zaslal: pá leden 15, 2016 21:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Vis kolik je s tim prace, vsechno to linkovat? |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so leden 16, 2016 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Vašku a bylo by složité v nabídce download/auta resp. tratě, seřadit soubory podle data? Taky sem jdu jednou za rok a pak složitě hledám nové věci. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: ne leden 17, 2016 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Bude s tim tak den prace, uvidime, kdy se k tomu dostanu |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne leden 17, 2016 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Aha, tak za den práce to nestojí, beru zpět pro nepoměr vynaložené a získané hodnoty |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: ne leden 17, 2016 21:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Taky jsem udělal univerzální rozpis na tuto trať.
http://uloz.to/xF5bRoBQ/kuadonvaara-rozpis-frista-zip
Jen doplním, že přijde po stažení, rozbalení vložit 3 soubory do složky Maps ve hře a dát přepsat originální soubory.
Rozdíl mezi Mattyho rozpisem nějaký je, takže si můžete sami vyzkoušet, který vám víc vyhovuje. |
|
|
Zaslal: st leden 20, 2016 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
Pánové,moc děkuji,nebýt vás,tak jedu na oči a to by neskončilo dobře Mam málo času na odjetí závodů,natož psaní rozpisu a hlavně to ani v tom prográmku neumím Ještě jednou moc děkuji za lidi co to drží nad vodou a díky jim se můžu u volantu odreagovat od běžných starostí. |
|
|
Zaslal: st leden 20, 2016 19:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Dobrá práce hoši.....patří vám velký dík |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: čt leden 21, 2016 6:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADERABEK Jan
|
|
|
Ahojte, jsem maximální nováček jak v RBR, tak celkově v simulátorech... hrál jsem jen LFS v době, kdy vyšlo a to ještě na myši.. Ale jak jsem se dočetl o Dirt: Rally, dostal jsem se taky postupně k RBR a hrozně mě to chytlo, pořídil jsem bazarový volant a každý den si zajezdím ... jak je to těžké, je to o to větší výzva a o to víc se dá učit a zlepšovat se... což mě baví v jakémkoliv oboru (o auta se ani jinak vůbec nezajímám)
No a samozřejmě jsem okamžitě nahodil ty NGP auta a otestoval fanouškovské tratě a dost rychle jsem přišel na to, že všechno, co dělal pan Václav Šourek je o světelná léta dál než cokoliv jiného, především tedy ten Semetín. Právě ty všelijaké detaily dělají zážitek z jízdy realistický a bohužel u jiných tratí mi tohle hrozně chybí (ale chápu, že je to hodně časově náročné a lepší nějaká nová trať než žádná). A taky to ukazuje, že kdyby se nějak podařilo spojit síly, má RBR potenciál nejen v té simulaci, ale taky v grafice, i v roce 2016. Ono Dirt: Rally je efektní, ale působí na mě celkově dost uměle, ta detailnost samotné vozovky (různé výmoly, záplaty, drobné nerovnosti, extrémně úzké úseky atd.) mi tam dost chybí.
Tak se chci jen zeptat, jak to vlastně vypadá s panem Šourkem, jestli ještě chystá nějakou tu trať vytvořit, ať se můžu těšit... Štve mě, že nemám víc času, protože jsem pracoval jako 3D grafik a asi bych mohl vypomoct... chtělo by to žít tak 3 životy, no
Tak každopádně gratuluju k velkolepým modifikacím, ať už tratě, tak všechny ty pluginy, auta atd... je to fakt obrovské kvantum práce - obdivuju! |
|
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
Předmět: Gravel France |
|
|
Chlapi, na disku jsem vyhrabal mód Gravel France (kompletně předělané textury a fyzika povrchu) na originální Francii (bez otočenek) -> tehdy se to dávalo místo Francie.
Nechce to někdo z moderů doupravit do použitelného stavu a nechat to nahodit na plugin, jako nové tratě? |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: pá únor 05, 2016 11:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|