Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOFBAUER Jakub
|
Předmět: |
|
|
Jestli je to skutečně tak, že turnaj končí 59:00 a ne celou devětapadesátou minutou, tak OK, to už je pak jasné. |
|
_________________ |
Zaslal: st leden 20, 2016 21:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
všiml jsem si, že Dennis nahrál replay. Tak jsem se na něj kouknul, mrknul jsem na něj pro jistotu i s origo texturami a myslím, že Dennis může být rád, že má pentli za porušení času dojezdu. Aspoň to má bez ostudy...
Kruci, ale nedá mi to. Dennis, takto chceme závodit? Vím, že to je těžké udržet závodního ducha pod kontrolou, ale zkusme to trošku zkrotit, ať to je v rámci pravidel a pak ty závody jsou fair-play a hlavně zábava Honíme se tam o desetinky a pak hodně rozhoduje, kdo jezdí tak jak se má a kdo si to sem tam "pustí" trošku víc.
No nic, stalo se. Tak snad na dalším podniku si zase krásně zablbneme a užijeme |
|
|
Zaslal: st leden 20, 2016 22:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
.....a sakra.... No aspoň mame jasno v tom dojezdovem času konce podniku...23:59:00....Frišťa palec nahoru. Tak myslim, že už Te to vítězství muze zase těšit .... |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt leden 21, 2016 10:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Jeste jenom dodam, ze tech 15 minut taky neni samoucelnych. Po 15 minutach po dojeti se totiz uzavira turnaj - napr. davaji se finalni SupeRally casy, pridavaji se body celkove / ve tridach, udeluji se poharky, atp - je toho pomerne dost. No, a kdyz po tehle uzaverce jeste dorazi nejaky cas, tak pak se musi turnaj prepocitat znova, a to se musi spustit manualne, nikoli automaticky. Proto nikdo neni odvazany, ze to musi delat |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 10:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Václave, jen připomenu jeden svůj starý dotaz, který má nyní exemplární případ.
Nešlo by těch 15 min přenastavit třeba na 2 hodiny?
To by musel být bezpečně v cíli i ten největší louda na nejdelší rally.
Rázem by bylo po problému. |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: čt leden 21, 2016 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ja si spis pohravam s myslenkou davat automatickou pentli za kazdou odjetou RZtu po limitu a automaticke DNF po tech 15 minutach.
Dve hodiny jsou moc... i takhle je po kazdem zavode celkem dost nedockavcu, co cekaji na tu patnactou minutu a drti Refresh prohlizece |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Jak píše Vašek, do dvou do rána bych nevydržel ...
Jinak tedy mám výsledky kontroly zkracování, urodilo se celkem dost cutů...
Hodnocení probíhalo na travnatých texturách, přeci jen ta sněhová není tolik přesná a kolikrát ještě o dost užší!
BURIANEK Tomáš - 10 minut za nedodání replay.
PETER Marek - 20 Vteřin - pořadí zůstává
GARAZIJA Radek - 20 Vteřin - pořadí zůstává
FIX Petr - 60 Vteřin - pořadí zůstává
KVASNICAK Miroslav - 20 Vteřin - pořadí zůstává
VALEK Vlasta - !!!100 Vteřin!!! - propad o 1 místo
ZETAK Dennis - 80 Vteřin - Zůstane poslední?
MATTES Ondrej - 40 Vteřin - pořadí zůstává
Penalizace budou přičteny, jak se ředitel dostane k PC...
Ostatním děkuji za čistou jízdu, ikdyž mnohdy velmi na hraně... |
Naposledy upravil JAROSEVSKY Jiri dne pá leden 22, 2016 0:57, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 12:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...děkuji uctivě za nálož vteřin.
Možná,kdyby pan komisař prubnul,jaká je to jízda s takovým autobusem,možná by posuzoval jinak...
SAMOZŘEJMĚ,ŽE NEVYŽADUJI NĚJAKÝ PARDON...vozidlo je se skoro továrním nastavením,takže se podle toho chová,a těžko ovládá -asi proto se jich používá minimum v "lancia-cupu"... např "umře" při přeražení klacku u trati..když mraky různých BVP na videích lehce přežívají čelní trefy do stromu
================
" Pokud při kontrole komisař zjistí, že v kontaktu s vozovkou nebylo ani jedno kolo, přistoupí k šetření penalizace. Bude přihlédnuto k situaci, která předcházela vyjetí z vozovky (jezdecká chyba jezdce a jeho následný návrat na vozovku nebude vnímán jako zkrácení). Pokud bude penalizace udělena, oznámí komisař tuto skutečnost jezdci pomocí PM."
============
marně přemýšlím,jaká je to výhoda na těchto tratích dostat se mimo...asi jsem tím přišel o vítězství..
...Co jsem chtěl ??? - přece vůbec nic - stačilo si přečíst dvě věty : jednu s velkými písmeny a citaci pravidel v závorce...
A tak platí - nechci nic,už vůbec nic |
Naposledy upravil VALEK Vlasta dne pá leden 22, 2016 8:14, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 23:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Vlasto a co bys chtěl??? Aby se jezdilo takovým stylem, že kdo najde největší zkratku vyhraje? Aby vyhrávali jezdci, kteří jedou ,,rovně" a dávali ostatním 4 minuty na rally? To přeci nikdo nechce... A měl bych snad k tomu přistupovat tak, že ten, kdo vyhraje a cutuje dostane větší pentli než ten, kdo jede dvacáty a cutuje to stejně? Snad musí být nějaký rovný metr ne? Tak co chceš? Mám trestat jezdce na čele a na ostatní se vyprdnout? Nebo co bylo smyslem tvého příspěvku? |
|
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 23:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Krásná podívaná |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: ne únor 07, 2016 17:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUREK Vaclav
Založen: 06. 11. 2005 Příspěvky: 249 Bydliště: Rožmitál pod Třemš.
|
|
|
Opět parádní záběry a zasvěcený komentář. Pěkné detaily, jako třeba světelná rampa na RZ s horší viditelností. Moc jsem si to teď užil i když jsem musel kousek před cílem odstoupit. |
|
_________________ www.hsfrt.ic.cz
ZÁDÍ VPŘED !!! |
Zaslal: po únor 08, 2016 6:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|