Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Tak jsem vám tu nahodil jeden kousek od Rally Guru. RZ se jmenuje Fernet Branca, je to šotolinová Argentina a něco mi říká, že tu bude populární |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so únor 13, 2016 10:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
...moc hezky...díky...myslím,že před druhým splitem jsem vlevo trefil diváky - následkem se mnou nemluví spolujezdec...?... a tak spíš to asi bude konec RZ - podjezd pod mostem a pak řekne "pravá 4 do..."....místo "cíl..." |
|
|
Zaslal: so únor 13, 2016 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCA Milan
|
|
|
potvrzuju postřeh Vlasti Válka, s tím, že to nehlásí konec RZ , čas běží dál, ale diktát už nepokračuje, takže tam bude asi nějaká chybička, jinak RZ velmi hezká
OPRAVA: teď sem zjistil, že je to zase polotovar, druhá půlka RZ bez rozpisu... Guru nás chce asi pocvičit v tvorbě, jen aby příště nechyběla půlka celé RZ a my ji nemuseli domodelovat..( tohle myslím ve srandě, jelikož každý přírůstek zde mně hodně potěší, takže nic osobního Vašku proti tobě !!! ) |
|
|
Zaslal: so únor 13, 2016 12:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
Rally Guru stále polotovary nám uvolní, a potom príde update za updatem, kým nepríde konečne finálna verzia v1.9999 ...... no načo to dobre nahrávať na plugin nedokončené erzety ?
trať Undva má milion bug, zatial bez update, a už je vydaná Undva reverse...... hádam bude mať samé bugy..... |
|
|
Zaslal: so únor 13, 2016 17:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Tratě |
|
|
Adam dám ti radu do života pokud se ti to nelíbí a nebaví tě to tak to nehraj a nech v klidu žít lidi kteří jsou vděční za každý nový přírůstek do rbr...A co se týče té Undvy tak mám za sebou tak cca 10 průjezdu a žádný bug jsem nezpozoroval,podotýkám že jsem jel po tratí a ne mimo vozovku.... |
|
Zaslal: so únor 13, 2016 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Podle vyjadreni Rally Guru udelal jen polovinu rozpisu zcela zamerne. Bohuzel, tahle informace se ke me nedostala, jinak bych ji tu ventiloval.
Inu, s chuti vytahneme Pacenote Plugin a hura do prace. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po únor 15, 2016 12:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
Pánové, řeším takovýto problém:
Když jedu RZ Sieversdorf nebo Haugenau, spolujezdec mi začne šprechtit anglicky. Na následujících RZ už se rozpis do češtiny nevrátí, až po opětovném vypnutí a zapnutí hry. Nevíte někdo kde by mohl být problém, popř. jak to vyřešit? Díky za každou radu... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: čt únor 18, 2016 13:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Jirko, nepoužíváš Pacenote plugin?
Pokud ano, tak zkus na těchto dvou RZtách poměnit předvolby rozpisu, dokud ti nezačne hlásit česky (RBR.ini na Numeric-Descending-Swapped nebo jak to tam je, vyzkoušej možné varianty). Až najdeš vhodnou kombinaci, tak rozpis dej uložit a máš vyřešeno. (potom ještě rozkopírovat uložený rozpis na všechny podmínky).
Osobně mi některé tratě taky hlásí špatně - místo např. "Levá 4" začne hlásit "Mírná levá". Výše uvedeným postupem to jde napravit.
Pokud Pacenote nepoužíváš a nemáš ho ani ve složce Plugins, tak nevím a nechám ostatním, ať poradí |
|
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 14:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
To: FRISTENSKY Jiri
Díky, díky - to bylo ono - už jsem to v tom poladil a spolujezdec zase umí česky |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: čt únor 18, 2016 15:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ANGELOVIC Jakub
|
|
|
Zdravím, RBR nejezdím tak často a pak většinou hledím (a hledám) kolik tratí přibylo a kolik bylo aktualizovaných. Nešlo by tratě v sekci download seřadit dle data kdy byla trať přidána/aktualizována?
Vím že tyto změny jsou hlášeny ve forum i v sekci Události na serveru, ale dle mě by to bylo nejpřehlednější právě v sekci download..? |
|
_________________ "Když se ti zdá, že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu" |
Zaslal: út únor 23, 2016 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Vašku, to je super počin ten odkaz, děkujeme, teď je to naprosto jasné, co se od naposledy změnilo
Ještě bych tento odkaz napsal na hlavní stranu, hlavně pro cizince a bude to úplně dokonalé. |
|
Zaslal: st únor 24, 2016 11:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
U downloadu Stryckovy Okruh to odkazuje na nějaké promo video ze Sosnové. Můžete to prosím opravit?
Díky |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: pá únor 26, 2016 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADERABEK Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KADERABEK Jan
|
Předmět: Převod |
|
|
Zdravím,
chci se zeptat (asi nejspíše Vaška Korála) - pokud bych vytvořil trať, která bude dostatečně kvalitní na zdejší poměry, ale bude jen pro RX plugin (jinou možnost nemám), je šance, že ji někdo, kdo má Wallaby a umí to, posléze za mě převede do nativního formátu? Nebo je to příliš práce a je potřeba s nativním formátem počítat už na začátku?
Abych dopředu věděl, že to nebudu dělat zbytečně...
Díky za odpověď. |
|
|
Zaslal: pá duben 01, 2016 15:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|