Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZPEVAK Jan
|
Předmět: |
|
|
takže říkáte nejdříve ze všeho zkusit všude natvrdo nastavit kompatibilitu xp (i na win7 ?) a vše dát spouštět jako správce? no to je asi nejméně invazivní metoda co můžu odzkoušet.. dnes to bohužel nejspíš nestihnu vyzkoušet ale zítra to spáchám a poreferuju. díky |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: pá leden 10, 2014 9:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
tak abych to tady nějak uzavřel.. tak jak se hra sama destabilizovala tak se nějakým zázrakem zase stabilizovala.. jinými slovy: vyzkoušel jsem všechny rady v tomhle vláknu - reinstally, nastavení kompatibility, odebírání zbytečných modifikací apod. žádný výsledek, hra stále padala. Najednou jednoho krásného dne asi po 14 dnech trápení hra, padat přestala a dokonce i s těmi "problémovými" texturamy na IF rally.. takže abych to shrnul.. vubec nevím co se sakra stalo!!! a jak se to zase spravilo ale nyní vše funguje opět bez problémů.. Díky moc všem co se snažili poradit a do budoucna doufám, že když už se něco takového stane mě nebo snad někomu jinému, tak se snad najde i příčina a jasné řešení.. takhle je to zase jen jeden z dalších "výkyvů nálad" RBR.. |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: st únor 05, 2014 8:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
Při TR mi spadl celí počítač do modré obrazovky s tímto popisem - http://kocour00.rajce.idnes.cz/nastenka#P1110861.jpg
už mi to dělalo,tak jsem přeinstaloval WIN XP a i hru jsem několikrát přeinstaloval,ale hra stále takhle někdy spadne.při ničem jiným nespadne,jen při RBR. Kdyby měl někdo nějaký nápad co s tím,tak budu moc rád za nějakou radu. Jinak mam procesor i7, 8 pamět, nvidia GTX275, Ve správci zařízení vše OK Děkuji Vašek |
|
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
super,tak ted to samé na 1 rz Škodacupu,já to snad vyhodim z okna |
|
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 21:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jakub Smekal
|
Předmět: pada |
|
|
PTACEK Martin napsal: |
Jak to zde říká Michal.....musíš si zatrhnout kompatibila Windows XP (Service Pack 3) a máš po problémech na 99%. |
tak kompatibilitu jsem zatrhl snad na vsem a stejne po prvnil LOADINGu mi spadne... |
|
|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANICEK Milos
|
|
|
Zdravím,
po delší době jsem si na instaloval RBR. Bez problému mi jede při spuštění skrze RichardBurnsRally_NoSSE, ovšem nefunguje plugin, při spuštění přes RichardBurnsRally_SSE to spadne při prvním načítání. Dokázal by mi někdo poradit, jak rozjet SSE, nebo nejlépe plugin na NoSSE? |
|
|
Zaslal: čt březen 17, 2016 10:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Bohuzel, plugin NoSSE nepodporuje. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá březen 18, 2016 8:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADERABEK Jan
|
|
|
Zdravím a píšu sem, protože je to tu všude pozamykáno. Jen chci poděkovat Vašku Korálovi, že se tady o to vše (očividně) stará, protože to, jakou zábavu plugin a celý ekosystém okolo nabízí, je absolutně bezkonkurenční a nemá to podle mě srovnání.
Chci se taky zeptat, jestli plánujete ještě nějaké změny v samotném pluginu, např. přidání dalších funkcionalit.
Každopádně ještě jednou díky za tu všechnu práci a doufám, že s tím jen tak neseknete!
Jinak jsem kodér a mám celkově nějaké ty zkušenosti s webem (je to moje práce), tak kdybyste potřebovali něco upravit, můžeme se domluvit.
Ať se daří!
|
|
|
Zaslal: út březen 29, 2016 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
bolo by čo robiť, pridať, prepísať, upraviť a zmazať niektoré veci čo Václav nemá v pláne možno z časových dôvodov, ale aby niekomu dovolil urobiť tieto zmeny, nato reálnu šancu nevidím...... |
|
|
Zaslal: út březen 29, 2016 22:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADERABEK Jan
|
|
|
Tak pokud se tomu nadále bude věnovat a všechno bude fungovat (jakože žádný zásadní problém nevidím), tak to asi nevadí. Ale rozhodně je tu velký potenciál na vylepšení, stejně jako celé RBR má stále potenciál, což jde vidět hlavně na tratích V. Šourka, jejichž detailnost a celkový realistický dojem se nedá srovnat s žádným Dirt: Rally. Věřím, že kdyby se založil nějaký KickStarter s výrobou kvalitních tratí, vylepšení pluginu atd a bylo to kvalitně prezentované, mohlo by se vše pohnout ještě dál.
Ale tak jako tak, jakožto docela nováček v téhle komunitě, jsem fakt nadšený, jak je vše propracované a kolik práce tu spousta lidí odvedlo.
|
|
|
Zaslal: st březen 30, 2016 18:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZMOLIK Petr
|
|
|
zdravim chlapy poradi me nekdo? rbr me zacalo padat tak jsem udelal novou instalaci a je to snad horsi pada me to pri nacitani hry kdyz se hra nacte tak me to treba spadne pri nacitani rz nebo kdyz se vracim do menu tak to taky spadne uz jsem stoho cely nasrany a nevym co stim porad te prosim dik |
|
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 9:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADERABEK Jan
|
|
|