Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETRAS Marek
|
Předmět: |
|
|
V cíli to bylo pěkně těsné
|
|
_________________ MaraP |
Zaslal: st říjen 19, 2016 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Kizz-me Rally odesílejte replaye (platí pro prvních 5 jezdců z každé skupiny) z RZ 8 Gestel a RZ23 Cote D'Arbroz . Časový limit pro odeslání replayů na web pluginu nebo na mail tr-replay@email.cz vyprší v neděli 23.10. ve 23:59.
A taky nezapomeňte, že tento mail slouží i pro našeho video reportéra Dana. Takže kromě 2 replayů na kontrolu pošlete i další replaye. Taky do mailu pošlete skin vašeho vozu a pokud možno i komentář k soutěži. To vše se bude Danovi hodit!
A prosím do mailu napište ještě svoje jméno, název týmu, vaše auto a název podniku. Ať to máme s Danem přehlednější. Děkujeme! |
|
Zaslal: st říjen 19, 2016 14:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Tak máme za sebou první kontrolu a našlo se docela dost cutů. Projel jsem všech 40 replayů a jakmile jsem našel, že někdo byl všemi 4 koly mimo cestu, tak jsem přistoupil k šetření penalizace. Neřešil jsem situace, kdy někdo dostal hodiny, smyk, ztratil kontrolu nad autem, apod. Řešil jsem situace, kdy auto normálně vyjelo mimo cestu. A taky jsem kontroloval, zda někdo po návratu na cestu viditelně zpomalil (2x výrazně přibrzdit, stejné pravidlo jako v loni). Byli tady i situace kdy si někdo zkrátil cestu a po návratu na cestu začal brzdit do zatáčky. Tohle nemůžu brát jako úmyslné přibrzdění! Ale i zde by stačilo kdyby jste při výjezdu ze zatáčky 2x výrazně přibrzdili. Bohužel tohle skoro nikdo neudělal a proto jsem musel přistoupit k udělení penalizace.
KRYGLER Jan (RC1) - 20 vteřin - pořadí zůstává (1x RZ23 Cote D'Arbroz)
PTACEK Martin (RC1) - 20 vteřin - propad o 2 místa (1x RZ23 Cote D'Arbroz)
STOLFA Ondra (RC2) - 20 vteřin - pořadí zůstává (1x RZ23 Cote D'Arbroz)
VALENTA Lukas (RC2) - 20 vteřin - pořadí zůstává (1x RZ08 Gestel)
ADAM Tomas (RC4) - 20 vteřin - propad o 1 místo (1x RZ08 Gestel)
KLIMA Zdenek (RC4) - 40 vteřin - pořadí zůstává (1x RZ08 Gestel, 1x RZ23 Cote D'Arbroz)
HOFBAUER Jakub (H/B) - 20 vteřin - propad o 1 místo (1x RZ23 Cote D'Arbroz)
JAROSEVSKY Jiri (H/B) - 20 vteřin - pořadí zůstává (1x RZ08 Gestel)
SIMEK Dan (H/B) - 100 vteřin - propad o 1 místo (3x RZ08 Gestel, 2x RZ23 Cote D'Arbroz)
Tak to je vše. Komu by se to nelíbilo nebo by chtěl vysvětlení, tak stačí mi napsat buď PM tady na webu nebo na mail tr-replay@email.cz. Taky se budu snažit držet stejný metr po celou sezónu. Tak doufám, že příští závod bude už s minimem cutů! Penalizace pak do výsledků hodí Michal, až bude u počítače. Jo a všichni včas poslali replaye na mail! Za to všem děkuji! Ahoj |
|
Zaslal: po říjen 31, 2016 22:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Kuba si prostudoval pravidla opravdu důkladně a přistoupil k tomu naplno .. Ale všechny měří stejným metrem, takže super, příště určitě bude cutů méně... Já o své vině přesvědčený nejsem, auto se mi do zatáčky spakovalo, je tam i lehké kontra a průjezd bez plynu, ale co
https://www.youtube.com/watch?v=xG8VSzS4kOs |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2016 8:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
Jeto až moc prísná kontrola si myslím...... na Gesteli ja a Klima Z. sme jeli akurát na hranici čo možno na origo textúrách je ešte na trati, a také milimetre z auta vôbec nie je vidno...... |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2016 10:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
JAROSEVSKY Jiri napsal: |
Kuba si prostudoval pravidla opravdu důkladně a přistoupil k tomu naplno .. Ale všechny měří stejným metrem, takže super, příště určitě bude cutů méně... Já o své vině přesvědčený nejsem, auto se mi do zatáčky spakovalo, je tam i lehké kontra a průjezd bez plynu, ale co
https://www.youtube.com/watch?v=xG8VSzS4kOs |
Jirko tobě jsem to už vysvětloval. To že si auto rozhodíš ještě před zatáčkou (ručkou), v průběhu zatáčky opravdu lehce dáš kontra a pak ze zatáčky normálně vyjedeš tě neopravňuje aby si mohl zatáčku katnout. Jo kdyby se ti auto pořádně spakovalo a ty si byl vůbec rád, že si auto udržel a nenarazil do stromu, to bych chápal ale tohle fakt ne. Tady je ta penalizace oprávněná.
ADAM Tomas napsal: |
Jeto až moc prísná kontrola si myslím...... na Gesteli ja a Klima Z. sme jeli akurát na hranici čo možno na origo textúrách je ešte na trati, a také milimetre z auta vôbec nie je vidno...... |
Tomáši pravidla jsou jasně daná. Navíc jsou už tak docela volná, protože stačí i minimální kontakt jednoho kola s cestou a je to v pořádku. Co se týče textur tak tam mě nezajímá, jestli si byl na originál texturách ještě na cestě. Já musím posuzovat podle textur, které se jeli a které každý musel mít během závodu. |
|
Zaslal: út listopad 01, 2016 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
Minulom sezóne som viackrát podal protest voči jazdcom ktorý jeli pol autou mimo trati, a to stále bolo ešte v norme .... nikoho nepotrestali.... teraz tú možnosť nemáme, aby sme mohli kontrolovať iných, a zrazu máme také prísné pravidlá, že dostanem pentle i keď mám hranu cesty ešte hodne pod kolesami...... nevadí nebudem to ďalej riešiť, viackrát do top 5 i tak nedostanem, takže podobné tresty ma nehrozia...... |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2016 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Minulom sezóne som viackrát podal protest voči jazdcom ktorý jeli pol autou mimo trati, a to stále bolo ešte v norme .... nikoho nepotrestali.... teraz tú možnosť nemáme, aby sme mohli kontrolovať iných, a zrazu máme také prísné pravidlá, že dostanem pentle i keď mám hranu cesty ešte hodne pod kolesami...... nevadí nebudem to ďalej riešiť, viackrát do top 5 i tak nedostanem, takže podobné tresty ma nehrozia...... |
Promiň ale tady si úplně mimo. Pravidla jsou z větší části totožná s loňským rokem. A podle pravidel se musí alespoň jedno kolo dotýkat cesty. Takže pokud někdo má půl auta mimo a půl auta na cestě, tak je to v pořádku a není důvod tohle vůbec řešit.
To že nejsou replaye veřejně k dispozici problém není. Každý replay bude kontrolován. V loni (zejména ke konci) se replaye kontrolovali namátkově, takže tady mělo smysl umožnit dalším jezdcům zkontrolovat replaye.
A k tvému prohřešku. Na fotce jde krásně vidět, že se ani jedním kolem nedotýkáš cesty. Myslím, že dál to už nemá cenu řešit. |
|
Zaslal: út listopad 01, 2016 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
Zlé si to pochopil, alebo som ja písal zle..... no ale nevadí..... myslel som to tak že medzi autom a cestou bol miesto cca pol auta..... a neriešilo sa to..... argumenty boli také od vedení, že nejazdil na plyne, bolo to po šmyku a podobné..... zato ma prekvapil to, že teraz za pár cm za pentluje...... nerieš to ani ja nerieším, len som napísal čo si myslím.... |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2016 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Zlé si to pochopil, alebo som ja písal zle..... no ale nevadí..... myslel som to tak že medzi autom a cestou bol miesto cca pol auta..... a neriešilo sa to..... argumenty boli také od vedení, že nejazdil na plyne, bolo to po šmyku a podobné..... zato ma prekvapil to, že teraz za pár cm za pentluje...... nerieš to ani ja nerieším, len som napísal čo si myslím.... |
Dobře. Já to budu rešit tak jak jsem to řešil a budu to tak řešit po celou sezónu. |
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 1:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
A je to tady! To na co jsme všichni čekali a těšíme se. První video reportáž z aktuální ročníku TR16!!!
První soutěží byla "palmová" Kizz-me Rally. Reportáž je opět z dílny Jantar Plus Design. Bohužel kluky při natáčení reportáže postihly problémy a velká ztráta dat. Skoro vše tak museli natáčet znovu. Proto prosím omluvte pár technických problémů.
https://www.youtube.com/watch?v=dv-cEZWZs4g |
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 20:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Super práce, díky! |
|
_________________ |
Zaslal: st listopad 30, 2016 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
Video nedostupné mi píše a nejde prehrať ...... neviete prečo? |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 7:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Mas zakaz, protoze rejpes
Jsme na tom stejne, taky mi nekde prehrat |
|
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Video |
|
|
Musím pochválit videomága suprová práce.Pěkně se na to dívá.Michale mě to šlape bez problémů používám Chrome a tam mi to jde v pohodě...... |
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 14:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|