Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 4. S.A.D.A.C Rally 14.-20.12.2016 |
|
|
Čtvrtým pokračováním TR 2016 je asfaltová rally poskládaná týmem S.A.D.A.C. Textury se pro tento podnik nekonají. |
|
Zaslal: po prosinec 12, 2016 8:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
Předmět: |
|
|
Jen info proč PS je stará Sosnová , zjistili jsme že Sosnová 2010 může být založena jen 2x za závod tak jen na úvod kdyby byla otázka |
|
Zaslal: po prosinec 12, 2016 11:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Ahoj, zapomněl jsem v tom vánočním pracovním zmatku na nominace týmu. Mám proto dotaz zda by se šlo ještě přihlásit a nominovat?
Za prvé jestli by to bylo vůbec možné a za druhé jestli by neměl někdo námitky... Jsem osel, celou dobu to hlídám a pak to prošvihnu. |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Myslím, že k dané problematice už se vyjádřili všichni, kteří chtěli a tím bych to uzavřel... Vedení TR o daném problemů ví a více to není třeba rozmazávat... |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
A jak to hodlá řešit vedení? |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Bude se to řešit tak, že ten závodník, který RZ pojede, dostane penalizaci 10 vteřin v samotném závodě TR... Čili kluci jsou povinni dát na startu této RZ - ODSTOUPIT a pokračovat v testu až na další RZtě... Vyjímku mají Daniel Klíma a Michal Pala, kteří se testu zúčastnili ještě před tímto nařízením...
Tímto tento případ uzavírám! |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
A sme doma ........ oni môžu mazať príspevky! Kizz-me chodte do prdele a Palasek Michal radšej dobrovolne nepokračuj v TR, lebo tú hambu vymazať môžeš, ale umyť zo seba nikdy !
Mimochodom Pala a Palasek Michal je ten istý, takže bacha nato! A on jel do turnaju po tom čo debata začínala ....... ale že vymazal i príspevky to je fakt sily...... |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Adame, taky jsem Kizz-me. Mám jít taky do prdele? Asi ti lehce uniká, že Jirka Jarosevsky z Kizz-me není a dost jasně se k problematice vyjádřil a rozhodl jak rozhodl. |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
ADAM Tomas napsal: |
Mimochodom Pala a Palasek Michal je ten istý, takže bacha nato! A on jel do turnaju po tom čo debata začínala ....... ale že vymazal i príspevky to je fakt sily...... |
Adame, Adame... Prosím tě příště až něco napíšeš, zkus si ty věci ověřit. Michala Paláska většina kluků z jiných týmů zná a Michal Pala je (i když tomu asi neuvěříš) další člověk. A dokonce byl osobně na posledním vyhlášení Team Rally. |
Naposledy upravil ROJEK Jakub dne st prosinec 14, 2016 23:21, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
10 vteřin? Není to moc? Navíc s varováním dopředu. Vlk se nažral a koza zůstala celá. Kizzme slíbí, že už to nikdy neudělá, ostatní si dají pozor a budou přejmenovávat rz. Podvod byl, je a bude.
Tenhle ročník měl být něco víc, jako poslední a jubilejní. Místo toho je to jen saskarna už od začátku, viz tajné hlasování na fb o formátu startu a cíle, drsný šéf na kontrolu replaye, způsob odesílání replaye atd atd.
S tímhle Běžte do .... |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 15:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
prdele... mám takový pocit Melli, že si můžem podat ruce, protože bych napsal to samé... ještě bych přidal zakládání turnajů 2 dny předem a možnost registrace 24h? |
|
_________________ re:member |
Zaslal: st prosinec 14, 2016 16:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
Rojek Jakub si na omyle, a si kizz-me takže to prejde ako všetko čo len chcete....... |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
NODES Michal napsal: |
10 vteřin? Není to moc? Navíc s varováním dopředu. Vlk se nažral a koza zůstala celá. Kizzme slíbí, že už to nikdy neudělá, ostatní si dají pozor a budou přejmenovávat rz. Podvod byl, je a bude.
Tenhle ročník měl být něco víc, jako poslední a jubilejní. Místo toho je to jen saskarna už od začátku, viz tajné hlasování na fb o formátu startu a cíle, drsný šéf na kontrolu replaye, způsob odesílání replaye atd atd.
S tímhle Běžte do .... |
S přejmenováním si nepomůžeš. Po konci turnaje se pak zobrazí pravá jména erzet. Jde to vidět třeba u WRSMP.
ADAM Tomas napsal: |
Rojek Jakub si na omyle, a si kizz-me takže to prejde ako všetko čo len chcete....... |
A jak jsem na omylu? Jak Paláska, tak Palu znám osobně. Takže vím že to není jedna osoba... |
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 16:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
|
|
|
Jakub ak nevieš písať nič rozumného, tak radšej nepíš nič....... radšej uznaj, že ste to poriadne posrali a nie len písať bludy....... |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2016 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|