Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ROJEK Jakub
|
Předmět: |
|
|
Máte pravdu v tom že SnowMod který je už v základu NGP fyzik není tak agresivní jako když jsme ještě jezdili na starých fyzikách a SnowMod jsme do hry vkládali. Ale i tak tě bariéra zpomalí a může ti poškodit zavěšení, náboj kola, apod. Jen už to není takový extrém jako v minulosti. |
|
Zaslal: st březen 01, 2017 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
Založen: 16. 02. 2011 Příspěvky: 50 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ja bych tady nesouhlasil... katovat se dalo, co takovej foron. Me by treba zajimal 2 prujezd kaundovarou Ondry Stolfy, ten 3 ti mezicas vypada jakoby jel ty esa nahoru rovne... Ale mozna si to tak fskt projel, nemohl bys ten rpl. nahrat? Pokud by mel nekdo zajem, ja nahraju jakykoli... |
|
_________________ //S4 B6 Avant 4.2 V8 |
Zaslal: st březen 01, 2017 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Proc by to delal, kdyz kotrola zkracovani neni. Navic ti prece nebude davat svuj set, ani ukazovat styl jizdy.
Proto se zavedlo posilani emailu. A jelikoz neni kontrola zkracovani, neni duvod, aby posilal email
Kotrolovat zkracovani se dalo, ale Kuba si ukousl velky chleba, nedokaze udrzet nastavenou latku z prvnich zavodu. |
|
|
Zaslal: st březen 01, 2017 17:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
|
|
|
to je jen pro slušné lidi... když vím že jezdim čistě, proč bych nenahral? Jasně, když vim že katuju, nic nahravat nebudu, to je pak jasne. Setupama se člověk nic nenaučí, ale to ňoumum nevysvětlíš... |
Naposledy upravil KLIMA Daniel dne st březen 01, 2017 18:32, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: st březen 01, 2017 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Pro slusne lidi a urazis? Tak co tu delas?
Ironie ti nic nerika koukam, ale.zbytecne neco vysvetlovat.
Forum je verejne, tak smolik |
|
|
Zaslal: st březen 01, 2017 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Obdržel jsem PROTEST na čas Ondry Štolfy na RZ 19 - Kuadonvaara.
Jeho jízda je naprosto čistá, není v ní žádný hraniční průjezd ani něco podobného... |
|
|
Zaslal: st březen 01, 2017 17:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Daniel
|
|
|
Takze se to nezdalo jeste nekomu. Dekuji za kontrolu a Ondro, klobouk dolu... |
|
_________________ //S4 B6 Avant 4.2 V8 |
Zaslal: st březen 01, 2017 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Každý může poslat protest na jezdce, pokud se mu třeba nezdá čas. Na to má každý právo a může poslat protest bez ohledu na to zda je nebo není kontrola.
Proč pro tento podnik nedělám kontrolu jsem napsal. A na předchozích podnicích se držím stejného metru, který jste si sami odhlasovali mezi týmy. A dávám tresty jen tehdy pokud jsem si 100% jistý ale to dělám od začátku.
A Michale pokud se ti něco nelíbí nebo by si chtěl něco vysvětlit tak mi klidně napiš SZ na plugin nebo na mail nebo na FB. Já s tím problém nemám. A doufám že se osobně setkáme na vyhlášení. |
|
Zaslal: st březen 01, 2017 18:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|