Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Asi je pridam ke stavajicim RC1. Ja vim, ja vim, ale autor turnaje si muze zvolit, jaka konkretni auta pusti do turnaje - viz treba TR. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po leden 16, 2017 7:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Jasně chápu byla by další asi zbytečná třída ?? O pěti aut sice by měli být rychlejší ty nové ale tak nevadí ledaže bys udělal rc1 + pro ty nová wrca ba ne asi bude rozumne je dát do rc1 i když pro obyčejné turnaje budou ty stávající už nepoužitelné na závodění pac všichni pojedou nové ale tk bude to spestreni pole stejně někdo dokáže jed rychleji se starým než někdo s novým určitě to tak taky bude tak že to bude zajímavé tak snad budou co nejdřív |
|
Zaslal: po leden 16, 2017 9:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DLOUHY Vladimir
|
|
|
Po vyzkoušení Pola WRC 2017 bych se spíše přiklonil k variantě rozdělit RC1 na dvě skupiny jako ve skutečnosti ( M a WRC Trophy ). Samozřejmě pokud je to možný nebo to neni moc komplikovaný.
Na každé trati jsem byl o dost rychlejší než s aktuálními WRC takže jakmile WRC 2017 přijdou na plugin, tak většina lidí pojede s nimi aby byly konkurenceschopnější. Byla by škoda, kdyby aktuální WRC nebyly moc využívaný, ale kdyby jeli ve své třídě, stále by s nimi myslím jelo dost lidí. |
|
|
Zaslal: pá leden 20, 2017 15:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
Chlapi píšete nadmerné voloviny..... nemohli ste porovnať aktuálné autá s WRC 17 a to z dôvodu, že na WRC 17 ešte žiadná NGP fyzika neexistuje ! A keď nemci fyziku vydajú verte tomu, že auto bude pomalejší ako stou fyzikou čo teraz testujete úplne zbytočne..... |
|
|
Zaslal: pá leden 20, 2017 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
|
|
|
Tady se neřeší fyzika co je u modelu i když je napsaná jako NGP tady se řeší fyziky nová WRC rychlejší budou větší přilnavost výkon atd... tady se spíš řeší jestli do RC1 nebo nová třída mě spíš napadlo co udělat RC1 + ?? pro nová WRC jak už tu zaznělo nová WRC budou rychlejší ( doufejme že i na NGP ) a pak už stavající WRC nebude nikdo moc jezdit kvůli té konkurenceshopnosti tím pádem já jsem pro novou třídu i když se to asi Vaškovi líbit nebudu a pochybuju že při zakládání turnajů ( těch obyč ) se s tím někdo bude patlat aby vyndal nová wrc aby zůstala jen ta "stará" |
|
Zaslal: st leden 25, 2017 9:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak aby se predeslo spekulacim, rovnou rikam, ze nova trida nebude, nova WRC budou RC1 tak jak je to i v realu Jedine co jsem ochoten pripadne udelat je zalozit skupinu aut pro pridavani do turnaje pro stara a nova WRC - podobne, jako je treba skupina aut pro TR. Autor turnaje pak muze vybrat, jestli chce mit ve svem turnaji stara WRC, nova WRC nebo vsechna auta. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: st leden 25, 2017 9:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
|
|
|
Jo Vašku to zní dobře tak už jen netrpělivě čekat až se dodělají modely a hurá fyzika a hurá s ní na plugin |
|
Zaslal: st leden 25, 2017 9:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DLOUHY Vladimir
|
|
|
Nechci otravovat, jen orientačně, kdy přibližně bude nasazena nová Fiesta? |
|
|
Zaslal: so březen 25, 2017 19:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Klidne otravuj, odpoved klasicka - az se k tomu dostanu Planoval jsem to na zitra, ale to vite, kdyz musim porad odpovidat na forum... |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: so březen 25, 2017 19:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak hotovo - a navíc jsem vám založil dvě další skupiny aut pro vybírání aut pro turnaj. Jsou to RC1 před a po roce 2017. Takhle si můžete vybrat, jestli chcete mít v turnaji stará RC1, nová RC1 nebo obě generace. |
Naposledy upravil KORAL Vaclav dne po březen 27, 2017 9:04, celkově upraveno 1 krát
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne březen 26, 2017 13:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DLOUHY Vladimir
|
|
|
Paráda Vašku, moc děkujeme |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2017 0:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
nejake typy na nastavenie diferakov? inak co je s rekordmi? nejaky cas mi uz nefunguju |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2017 10:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Rekordy / ranky nikdy nebyly prilis podporovana zalezitost, a co se me tyce, nejradsi bych je zrusil uplne. Ale ze nejdou je pro me novinka. Ja na to nekdy hodim oko. Ale jako obvykle, nic neslibuju
P.S. Opraveno. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po březen 27, 2017 10:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Rekordy |
|
|
Osobně bych je také zrušil,už jenom z důvodu toho,že s každou změnou fyziky to o nicem nevypovídá.Každá verze fyzik je nějak rychlá a třeba ,když bdu mluvit za sebe tak mě nebaví překlikávat a dívat se jak kdo zajel na jaké verzi fyziky.Jo kdyby se rekordy aktualizovaly ke každé nové verzi co příjde tak to je jiná.Ale dnes v tomto stavu to smysl nemá.Je to sice dobrá věc k nějakému srovnání časů s konkurencí,ale určite ne v záplavě všech NGP fyzik co kdy byly.A chtít po Vaškovi aby to pořád aktualizoval to asi nejde (nevím co vše to obnáší ,ale asi to nebude jen tak) |
|
Zaslal: po březen 27, 2017 16:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
ja by som to nerusil, pretoze je to pre mna jedina moznost, ako si porovnat casy |
|
|
Zaslal: po březen 27, 2017 18:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|