Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Mate RBR ve verzi: |
Original |
|
49% |
[ 61 ] |
Kopie |
|
33% |
[ 42 ] |
Oboji (napred vyzkousel, pak koupil) |
|
16% |
[ 21 ] |
|
Celkem hlasů : 124 |
|
Autor |
Zpráva |
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
Ty ve ja to koupil za 899 |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne duben 23, 2006 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PEPRNY Michal
|
|
|
Existujou věci, který si koupím bez jakýhokoliv přemýšlení, a jednou z nich je právě RBR (druhou pak Live for Speed). Teda zas tak bezhlavě jsem to nekoupil, nejdřív jsem zkusil demo. Minulej pátek jsem si hru "výhodně" koupil za 299 Kč, sice to byla česká verze, ale jenom titulkama, rozpis byl anglicky/italsky/španělsky. Inu pohledal jsem tady na fóru a už mi noty čte P. Gross. Někde jsem teď našel, že opravdu česká verze dabovaná Krestou a Tománkem se bude prodávat za 199 Kč...
Na rozdíl od většiny z vás jsem si pokorně (a celkem hladce) prošel rally školu, ale to pravý peklo nastalo až po vyjedí do ostrý RZ. Holt učenej z nebe nespad a budu muset ještě hodně trénovat, než moje jízda bude za něco stát... |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Škoda, že ty peníze za hru už "nedáváte" spol., která to pro nás vytvořila, ale nějakýmu podělanýmu Carrefouru.
Bohužel RBR je nyní už jen hra udržovaná "na přístrojích"... |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 13:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PEPRNY Michal
|
|
|
Nedal jsem je Carrefouru, ale jinýmu obchodu. Imo je fuk, kde to koupíš, tak jako tak by část z prodejní ceny měla jít výrobci, ne? Jinak jsem si to chtěl koupit hned tehdy, když RBR vyšlo, ale v tý době jsem neměl takovej komp, na kterým bych si to zahrál. Terazky hej... |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 14:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackBlade
|
Předmět: h |
|
|
ja uz si ani nepamatuju proc jsem si ji kopil ale zalibila se mi a tak mam origosku za 899Kc a to me sere ted je i za 200Kc |
|
|
Zaslal: st červen 21, 2006 13:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Můj zážitek z RBR: jednoho krásného dne se k nám do firmy na RallyeZlin zastavil Vaškovič (www.autosport.cz) a bavili jsme se kde si co si kdo si vyhonil péro atd...... a najednou jsme se dostali k tématu hry na PC....a spustil: teď dělám s Krestou a Tománkem překlad nějaké hry Richards Burns Rally........já jsem na něho vytřeštil oči a okamžitě jsem ho urgoval ať to navalí....on jen v klidu: zavolej si Plutovi, on má nějakou beta verzi....takže dá se říct, že asi jako cca 3 člověk v republice jsem to měl.....je pravda, že jsem musel přenastavovat registry, furt to každou chvíli padalo....atd. ale stálo to za to....po měsíci jsem na Barumce potkal Mike...a jen jsem se tak lehce zmínil, že to mám....no celý den mi volal.....že bez toho neusne......a já furt, ne, ne, ne....nemohu to dát....a on prosííííííím....no nakonec jsem mu to dal.....jak ten skákal do vzduchu...jak malý Jarda
Jinak mé první zkušenosti?????? Samozřejmě, vynechal jsem rally školu a huráá na asfalt......jsem přece mistr, když do té doby jsem chodil co týden k Mike do herny, kde jsem bojoval s Vladykou, Tarabusem, Nedbálkem a Mikem o vítězství.....bohužel jen v serii CMR.....strašně jsem byl zklamán...naprosté návyky z CMR......úplně jsem zuřil, že mi to nešlo....k tomu jsem měl ještě na hovno volant....kt. reagoval jako že nereagoval......no prostě trvalo to hrozně dlouho než jsem tu hru začal milovat.......nebo spíš postavil jak takž nastavení......
Hru jsem si nakonec nekoupil, ale vyhrál na turnaji v RBR.....za 4.místo....jela se 1.rz Cote d Ambroz se Subaru 03 a default nastavení.....byly vylosovány čtveřice a pak dvojicích pavoukem až do finále......bohužel já jsem to v semi-finále rozbil.....na default se jezdili ke konci závodu časy kolem 2:38....nej byl myslím 2:36......1.cena - comp, 2.cena - MOMO Racing volantnt a pak již jen hry RBR.... |
|
|
Zaslal: so červen 24, 2006 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
PTACEK Martin napsal: |
Můj zážitek z RBR: jednoho krásného dne se k nám do firmy na RallyeZlin zastavil Vaškovič (www.autosport.cz) a bavili jsme se kde si co si kdo si vyhonil péro atd...... a najednou jsme se dostali k tématu hry na PC....a spustil: teď dělám s Krestou a Tománkem překlad nějaké hry Richards Burns Rally........já jsem na něho vytřeštil oči a okamžitě jsem ho urgoval ať to navalí....on jen v klidu: zavolej si Plutovi, on má nějakou beta verzi....takže dá se říct, že asi jako cca 3 člověk v republice jsem to měl.....je pravda, že jsem musel přenastavovat registry, furt to každou chvíli padalo....atd. ale stálo to za to....po měsíci jsem na Barumce potkal Mike...a jen jsem se tak lehce zmínil, že to mám....no celý den mi volal.....že bez toho neusne......a já furt, ne, ne, ne....nemohu to dát....a on prosííííííím....no nakonec jsem mu to dal.....jak ten skákal do vzduchu...jak malý Jarda
Jinak mé první zkušenosti?????? Samozřejmě, vynechal jsem rally školu a huráá na asfalt......jsem přece mistr, když do té doby jsem chodil co týden k Mike do herny, kde jsem bojoval s Vladykou, Tarabusem, Nedbálkem a Mikem o vítězství.....bohužel jen v serii CMR.....strašně jsem byl zklamán...naprosté návyky z CMR......úplně jsem zuřil, že mi to nešlo....k tomu jsem měl ještě na hovno volant....kt. reagoval jako že nereagoval......no prostě trvalo to hrozně dlouho než jsem tu hru začal milovat.......nebo spíš postavil jak takž nastavení......
Hru jsem si nakonec nekoupil, ale vyhrál na turnaji v RBR.....za 4.místo....jela se 1.rz Cote d Ambroz se Subaru 03 a default nastavení.....byly vylosovány čtveřice a pak dvojicích pavoukem až do finále......bohužel já jsem to v semi-finále rozbil.....na default se jezdili ke konci závodu časy kolem 2:38....nej byl myslím 2:36......1.cena - comp, 2.cena - MOMO Racing volantnt a pak již jen hry RBR.... |
Hm, tahle story mi nejak neimponuje. Ja kdyz neco dostanu s poznamkou "dal nesirit", tak to sakra dal nesirim a hotovo! Pak se totiz muze stat, ze priste uz clovek nic nedostane.
Howgh. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so červen 24, 2006 13:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Hm, tahle story mi nejak neimponuje. Ja kdyz neco dostanu s poznamkou "dal nesirit", tak to sakra dal nesirim a hotovo! Pak se totiz muze stat, ze priste uz clovek nic nedostane.
Howgh. |
Tak za 1. poznámku "dal nesirit" jsem nedostal.....ale to je samozřejmé...
za 2. nahrál jsem to jenom Mikemu.......
za 3. byla to těžká beta verze.....tzn. že to víc nefungovalo než fungovalo.....
a za 4. chtěl bych tě vidět, kdyby si teď do ruky dostal RBR2 , že by si o tom nikomu neřekl ....já to vydržel měsíc |
|
|
Zaslal: so červen 24, 2006 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Měl jsem ji objednanou ještě před vydáním a dostal ji dřív než se dostala na pulty kamenných obchodů |
|
|
Zaslal: so červen 24, 2006 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Já u kámoše pár večerů proseděl a jezdil jak malej kluk.No nevydržel hru koupil.Přišel domů nainstaluju a nic.Moje grafarna je zastaralá, PixelShaders nepodporuje.No a zkuste z manželky vytřískat prachy když tajé fondy jsou vyčerpány.Podařilo se druhý den RBR fungoval. Do té doby jsem jezdil CMR a říkal jak není super.No názor jsem změnil skoro okamžitě a leší hru než RBR neznám.Promě naprostá jednička! Nejsem žádnej profík jezdím v turnájích spíš uprostřed pole, ale trenuju. |
|
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 9:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Já jsem nejprve o hře slyšel a pak jsem ji před měsícem viděl v krámě za 149,-Kč v české verzi. Jen to je nějak napůl a pouze to píše. Pak jsem to zkoušel hrát na klvávesnici, ale to bylo hrozné. Teď jsem si koupil volant a jdu do školy rally, jsem na sebe zvědavej |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá září 01, 2006 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
nejsi náhodou "sergej" z Polhoo? |
|
|
Zaslal: pá září 01, 2006 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
No jasně, že jsem, máš vynikající postřeh není tě tam škoda a ty tam maš jaký nick |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so září 02, 2006 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
Předmět: Krystyn Miroslav |
|
|
tak já jsem začínal na klávesnici a školu jsem samo také přeskočil. Pak jsem se k ní ale jako každý vrátil a asi čtvrt roku to drtil v singlu na klávesnici a nemohl jsem zaprase zajet ty traťové rekordy s wrcem.
Teď už mám momo a se S1600 dávám traťovým rekordům na prdel třeba i 30 sekund. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st listopad 29, 2006 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Martin
|
|
|
K RBR jsem se dostal až když stála myslím 300 Kč. Kluci na Autorevue se o ní bavili s obrovským nadšením, tak jsem se sebral a šel ji koupit. Nemám českou verzi a po zkušenostech s fušeráckým překladem mnoha her jsem rád. Nebo je kresťácká verze ok? Takže koupil jsem, zajel si poctivě školu, několik sezón a pak hlavně díky Mirkovi Fricovi, který mi hodně se vším radil, jsem se vrhl i na on-line hraní, kde mě čekala studená sprcha v podobě nečekaně velkého rozdílu mezi mými časy a časy zkušených RBRistů Nedávno jsem se stal členem Montek Motorsportu a mám za sebou jeden start v A8 cupu Možná se zúčastním i MČR, ale nedělám si iluze, že bych vyjel nějaké body |
|
|
Zaslal: út leden 02, 2007 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|